• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرط بندی روی مسابقات ورزشی به بیت کوین

hamed13132

Registered User
لایک‌ها
78
لطفا دقت داشته باشد هر گونه استفاده غیر شرعی حرام است و بر عهد خود کاربر میباشد.
از نظر شرعی شرط بندی حلال فقط در تیراندازی و اسب دوانی و وسائل جنگی کنونی همچون تفنگ و هفت تیر می باشد.
پس خواهشا در بازی های دیگر شرط بندی نکنید.
لینک سایت

بیشتر روی بازی هایی سرمایه گذاری کنید که نتیجه اش معلومه مثل لیگ اسپانیا (بارسا و رئال)

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
از نظر شرعی شرط بندی حلال فقط در تیراندازی و اسب دوانی و وسائل جنگی کنونی همچون تفنگ و هفت تیر می باشد.
بیشتر روی بازی هایی سرمایه گذاری کنید که نتیجه اش معلومه مثل لیگ اسپانیا (بارسا و رئال)
شما که میگی روی اسب دوانی و تیر اندازی شرط بندی کنین بعد میگی رو لیگ اسپانیا ( رئال بارسا ):D ؟؟؟؟

hamed13132

Registered User
لایک‌ها
78
عزیز شما رو هرچی دوست داری شرط بندی کن من خودم رو فوتبال شرط بندی میکنم من از نظر شرعی گفتم اونارو

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
عزیز شما رو هرچی دوست داری شرط بندی کن من خودم رو فوتبال شرط بندی میکنم من از نظر شرعی گفتم اونارو
پس نتیجه میگیریم شرطبندی رو فوتبال حرومه مگه نه
چون حرف پست اولت پارادوکس داره اول حرفی زدی بعد ضدش حرف دیگه ای

sarvmand

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوستان کسی میتونه بگه چطوری میتونم یه سایت ارایه بیت کوین راه بندازم?

hamed13132

Registered User
لایک‌ها
78
پس نتیجه میگیریم شرطبندی رو فوتبال حرومه مگه نه
چون حرف پست اولت پارادوکس داره اول حرفی زدی بعد ضدش حرف دیگه ای
اقا تو هر چی دوست داری شرط بندی کن. ب قول یکی از دوستام این فوتبال شرط بندی نیستش پیش بینی بازی ها هستش هر جور صلاح میدونی همون کار رو بکن

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اقا تو هر چی دوست داری شرط بندی کن. ب قول یکی از دوستام این فوتبال شرط بندی نیستش پیش بینی بازی ها هستش هر جور صلاح میدونی همون کار رو بکن
نه تو کار بت نیستم فقط خاستم مساله روشن بشه معنی بت همون شرط بندیه که داخلش پیش بینی انجام میدیم فی نفسه یکیه

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
بالا