فوتبال : امروز جمعه 28 مرداد
Jablonec - Banik Ostrava لیگ چک -
برد جوبلونک 90 %
تیمی هست که فصل رو خیلی خوب شروع نکرد اما بازی قبل 5-0 پیروز شد و داره خودشو پیدا میکنه و مهمترین نکته اینه میزبان قوی هست همیشه
..............................................................................
Greuther Furth v Ingolstadt لیگ آلمان 2
برد مساوی Greuther Furth 80%
میزبان بسیار خوبی هست و در بازیهای قبل خودش هم پیروز شده و امشب شانس بالایی واسه پیروزی بر تیم اوضاع داغون اینگوشتاد داره
................................................................................
KuPs - Haka فنلاند
بیشتراز 1 گل
بازی نزدیکیه و خیلی ریسکه روی برد و باخت نظر داد اما 90 % بازی 2 گل خواهد داشت
.............................................................................
Roda JC v RKC Waalwijk لیگ هلند
برد Roda JC 85%
رودا تیمی هست که در زمین خودش به احتمال زیاد از پس تیم 18 جدولی والویک بر میاد
...........................................................................
Shinnik Jaroslavl v Baltika Kaliningrad
برد %Shinnik Jaroslavl 95
به نظر من این بت روز هست و قابل سرمایه گذاری بالا چون شینیک در اوج هست و از 5 بازی آخر 5 برد رو یدک میکشه
...........................................................................
Istres v Laval فرانسه 2
برد ایسترس 75 %
این یه بازی نزدیکه از نظر من امشب با ضریب بالا واسه دو تیم اما امسال ایسترس تیم خوبی نشون داده و من میگم پیروز امشبه
.................................. .........................................
Reims v Arles فرانسه 2
برد مساوی 80 % Reims
این بازی یه ریسکه از نظر من اما به احتمال زیاد ریمس میزنه و نمیبازه تو این بازی و امشب
...................................................................................................................................................................
تنیس امشب
andy murry vs gil simon
موری 90 %
........................................................................................................
hantuchova vs zvonarova
زورانوا 80 %
......................................................................................................
sharapova vs stasour
شاراپوا 75 %
.....................................................................................................
nadal vas m.fish
نادال 70%
نادال دیشب به سختی برد و فیش در اوج هست اما سلطان خاک شاید بخواد اینجا خوشو ثابت کنه
مرسی