• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شروع با کدام cms؟

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
سلام دوستان.من چند ساله که برنامه نویسی و تحلیل و ... با ASP.NET , CSharp , VB , SQL Server کار می کنم و به لحاظ توانایی در این زمینه ها سایت یا سامانه و سیستمی نیست که نتونم پیاده کنم.اما به مشکلی برخوردم اینکه خیلی وقت ها نمیشه از صفر بشینی سیستم بنویسی و خیلی زمان گیره و تصمیم دارم با cms کار کنم.از کدام cms استفاده کنم؟من با php هم آشنایی مختصری دارم.سورس cms مهم نیست.سرعت و ابزار ها و امکانات برام مهمه و بخصوص مناسب برای سایت های فارسی و راست به چپ.همچنین امکانات فوق العاده داشته باشه.یعنی سایت ساده با 4 تا نظر سنجی و اخبار و ثبت نظر و امتیاز دهی و چیزایی که تو همه جا هست نباشه.بلکه بشه سیستم های پیچیده مثل یه نرم افزار حقوق دستمزد آنلاین با فرمول و شروط فول داینامیک.همچنین به لحاظ ظاهری هم بشه فول داینامیک کار کرد.هر جا هر طور که بخوام به سلیقه خودم بتونم پیاده سازی کنم.نکته مهم دیگه اینکه از نظر سئو ابزار های کاملی داشته باشه.
در مجموع موارد زیر مهمه:
قابلیت پیاده سازی فول داینامیک هم از نظر ظاهر و هم از نظر محتوا
قابلیت استفاده از ابزار های پیشرفته و نمودار و ...
دارای امنیت بالا و بدون باگ امنیتی
دارای ابزار سئو کامل و تعیین url صفحات

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
سلام.
به نظر من با این قابلیت‌هایی که شما می‌خواید در حال حاضر جوملا می‌تونه گزینه مناسبی باشه. میتونید روی وردپرس هم حساب کنید، برای پیاده سازی سریع و بدون دردسر سایت‌های کوچک و متوسط خوبه.
یک نیم نگاهی هم به دروپال داشته باشید که به شدت توصیه میشه و آینده‌ی فوق العاده‌ای داره.
موفق باشید

hno

Registered User
لایک‌ها
62
صد در صد جوملا به کارتون میاد . سایت جوملا فارسی سرچ کنید هرچی بخواهید داره
موفق باشید

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
تشکر از پاسختون.اما من شنیده بودم جوملا باگ امنیتی زیاد داره و سایت های خیلی حرفه ای و پیچیده رو ضعف داره.
اگر هم سرویس هاست رایگان پر سرعت و ترافیک و مطمئن که php mysql و حتی iis , sql server , asp.net رو پشتیبانی کنه معرفی کنید
با تشکر

Last edited:

manthra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
من بر خلاف دوستان با وردپرس بیشتر موافقم
از هر نظر بخواید نگاه کنید وردپرس مزیت های بیشتری داره , سایت های بزرگ بیشتری ازش استفاده می کنند. انعطاف پذیری بالایی داره , از نظر سئو بهترین سیستم مدیریت محتوا هست ... قدرتی که وردپرس در سئو داره هیچ سیستم دیگه ای من ندیدم ...

اینقدر منعطف هست وردپرس که هر چیزی رو بخوایید می تونید باهاش پیاده سازی کنید. راحت هست , امنیتش در حد قابل قبولی هست که به راحتی می تونید این امنیت رو چند برابر کنید.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
کلا برای توسعه دادن و آدم های فنی در زمینه وب تجربه من نشون داده که جوملا بهتره چرا چون جوملا قالت نمی زاره اگر کم بیاری خودتی که کم آوردی و نتونستی اون چیزی که رو می خواهی در بیاری
ولی یه چیزی بت بگم دوست عزیز شما چند وقت دیگه به این نتیجه میرسی که من باید کار با تمامی این سیستم ها رو یاد بگیرم به نظر من شما با هر کودوم از این سیستم ها که شروع کنی ضرر نکردی چون در آخر به همش ور میری یاد میگیری کی به کیه

در کل کاره زیاد سختی نیست

و اما در مورد باگ امنیتی جوملا یه پروسه رو طی کرد یعنی از جوملا 1 بعد 1.5 بعد مشتقات 1.5 که باگ هاش گرفته شد بعد 1.6 اومد بعد 1.7 اومد بعد 2 بعد 2.5 حالا هم که یه چند وقته 3 اومده آیا این ها ضعف امنیتی خیر عزیز من

شما که برنامه نویسی دائم میبینی که سیستم های جدیدی به وب اضافه میشه نمونش همین html5 که یه کم کار فلش رو کساد کرده پس نسخه های جدید بعضا از مشکلات امنیتی نیست بلکه آپدیت میشه و این یعنی پشتیبانی و وقتی پشتیبانی بشه یک سیستم یعنی یه سی ام اس رو 20 سال رو هاستت نگه نمی داری و دائم آپدیتش می کنی حالا بعضی جاها شنیدیم که میگن جوملا هک شد به مگه میشه نه عزیزم 4 تا گاگولی میان یه افزونه رو نال میکنن یه بک دوری چیزیم میندازن روش و شل میکنن بعد اونوقت چی میشه شما که حاضر نبودی 2 قرون پول بدی سایتت میره هوا پس در 98.9 درصد مواقع بوده که اشکال از کامپوننت بوده و بقیه موارد هم جدی جدی هک شده که اگر توجه کنید اون باگ در اختیار عموم گذاشته نشده

و یه نکته دیگه اینه که جوملا یه برنامه اپن سورس هستش و سیستم ضد سرمایه داری رو دنبال میکنه بنابراین اکثریت هکرها اگه بخوان هکش کنن دلیلشون کمکه و این نقطه عطف ماجراست

خوب ایا سیستم های دیگه اینجوری نیست چرا اونا هم آپدیت میشن مثلا همین وردپرس خودمون اونم آپدیت شده و هستش خیلی بهتر سرور سر پا نگه میداره نه مثل ورژن قبلیش که با سرور کشتی خونی می گرفت

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
ممنون از پاسخ های جامع شما manthra و alalalk71
جناب alalalk71 ضمن تشکر بله با شما موافقم واقعا تقریبا همه باگ های امنیتی مربوط به پلاگین هاشونه

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
صدها مقایسه تو اینترنت در مورد سیستم های مدیریت محتوا هست
اگر دنبال برتری سیستم ها هستید ، فقط یک جستجوی کوچیک لازمه
اما اگر فقط نظر شخصی افراد مهمه که یه نظر سنجی بهتر بود میذاشتید
---
بدون خوب گویی یا بد گویی سیستم های دیگه و مقاله نویسی... وردپرس

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
منم همین سوال را دارم کدوم را استفتده کنم وردپرس یا جوملا؟:wacko:

haj-amir

Registered User
لایک‌ها
144
وردپرس محبوب قلب ها

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
وردپرس محبوب قلب ها
دوستان عزیز این تاپیک ماله این بود که استارتر می خواست کد بنویسه می گفت بپرم رو کودوم سیستم که خودش تصمیم گرفت

اما این که تو این تاپیک دارید می پرسید از کودوم cms یه تاپیک تازه براش باز کنید آقا از اون بحث های جالبی هست که من خودم جاهای دیگه دیدم بحث ناموسی شده دیگه خلاصه یه تاپیک جدید باز کنید تا گیر بدیم به هم دیگهههه

بالا