• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شروع با visual studio 2008

HradWare

Registered User
لایک‌ها
1
سلام با اجازه میخوام به پیشنهاد برادرم یکم گیم و بازی رو برازم کنار برنامه نویسی کار کنم
برای شروع VS2008 رو نصب کردم خیلی هم ور رفتم مقالات مقدماتی زیادی رو هم تا حالا خوندم
از کسانی که در این کار صاحب تجربه هستم کمک می خوام به عنوان اولین کار یه صفحه با چند تا tex tbox و یه رادیو باتوم و یک منوی drop down که مطالبش از طریق ایمیل ارسال بشه، هاست با پشتیبانی asp.net 3.5 هم در دسترس دارم طبق تحقیقی هم که کردم باید آدرس smtp یه ایمیل هم از اونجا بگیرم که تا چند ساعت دیگه میرسه حالالطفا به من بفرمایید تو vs2008 از کجا شروع کنم و چطور کد نویسی کنم که در نهایت همینی بشه که می خوام؟

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
راستش به همين سادگي ها كه شما گفتي نيست.

البته نميخوام همين اول كار بزنم تو ذوقت ولي اگه قبلا برنامه نويسي نكردي و تجربه نداري نيمتوني فقط با drag & drop كردن چند كنترل روي صفحه به هدفت برسي

شما اگه ميخواي Asp.net كار كني اول بايد يكي از اين 2 زبان رو ياد بگيري : #C يا VB كه من #C رو پيشنهاد ميكنم
وقتي تا حد خوبي ياد گرفتي ASP.Net رو شروع ميكني
و در كنارش HTML CSS Javascript

قصدم هم از حرفام فقط راهنمايي بود

موفق باشي

HradWare

Registered User
لایک‌ها
1
درست میفرمای من هم متوجه منظور شما شدم ممنون ولی الان دیگه من بهش گیر دادم سه پیچ و تا اولین برنامم رو نزارم تو سایت ول کن نیستم با vb هم یه مقدار خیلی کمی آشنا هستم .
برای شروع از اینجا وارد شدم
Run vs2008>File> New Project>ASP.NET WebApplication
یه صفحه باز میشه به نام default.aspx که هیچی به جز یه table خالی توش نیست و آمادس از قسمت design>Toolbox چهار تا Text box آوردم تو صفحه به ترتیب نام نام خانوادگی ایمیل - موضوع و در آخر یه text box دیگه گذاشتم برای متن طولانی تر که نمیدونم چطور باید قیافش رو عوض کنم شایدم یه چیز دیگه باید بیارم؟
یه bottom هم اضافه کردم که ظاهرا قسمت code باید روی این نوشته بشه حالا اگه آدرس ایمیل من باشه مثلا [email protected] و ip سرور هم باشه 217.218.x.x باید چه جوری شروع کنم

HradWare

Registered User
لایک‌ها
1
برای اینکه text box آخر که مخصوص متن طولانی تر هست فرق کنه روی اون properties و در اونجا behavior و TextMode رو گذاشتم multiline ، چه احساس خوبی لطفا تو ذوق ما نزنید از برنامه نویسای خوب خواهش میکنم step by step منو راهنمایی کنند الان ظاهرا باید برای textbox ها یه مشخصاتی تعریف کنم ولی نمیدونم چی راستی فکر میکنم vb رو راحت تر کار میکنم البته با توجه به چیزایی که خوندم شایدم c# بهتر باشه

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
دوست عزیز اشتباهی که معمولآ در ایران برای شروع برنامه نویسی میکنند این هست که اول میرن سراغ ابزار

محیطهای برنامه نویسی مثل .net به طور کلی یک ابزار هستند
و کم کم برنامه نویسی داره به سمت حذف این ابزار پیش میره
یادگیری اصول برنامه نویسی!
طراحی مسئله - روشهای حل مسئله - روشها و متدهای پیاده سازی ایده و ... باید در اولویت قرار بگیره!
متاسفانه این بینش هنوز حتی در دانشگاه های ما هم رواج نداره
برای آشنایی بیشتر با ابزار میتونید به این بخش هم مراجعه کنید

HradWare

Registered User
لایک‌ها
1
وای دیگه کتاب نه ...
آقا من خیلی دارم خیلی هم خوندم ولی به این نتیجه رسیدم که باید عملی کار کرد حالا اگه این روش تو دانشگاه هم هست و غلطه دیگه به من گیر ندید لطفا از دوستانی هم که میخوان نصیحت کنن خیلی ممنونم من در مقابل نصیحت یه فایروال غیر قابل نفوذدارم
ابزارها رو هم با دو ساعت نه دو ماه حد اکثر آدم یاد میگیره برای شروع هیچ تشویقی برای من مثل به نتیجه رسیدن نیست حالا برای کد لطفا راهنمایی ... هر چند که اگه اینطوری پیش بره به نظر از پیش دبستانی شروع کنم بهتره

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
وای دیگه کتاب نه ...
آقا من خیلی دارم خیلی هم خوندم ولی به این نتیجه رسیدم که باید عملی کار کرد حالا اگه این روش تو دانشگاه هم هست و غلطه دیگه به من گیر ندید لطفا از دوستانی هم که میخوان نصیحت کنن خیلی ممنونم من در مقابل نصیحت یه فایروال غیر قابل نفوذدارم
ابزارها رو هم با دو ساعت نه دو ماه حد اکثر آدم یاد میگیره برای شروع هیچ تشویقی برای من مثل به نتیجه رسیدن نیست حالا برای کد لطفا راهنمایی ... هر چند که اگه اینطوری پیش بره به نظر از پیش دبستانی شروع کنم بهتره

نصیحت نبود دوست عزیز
تجربه بود!
دوستانی که به این شیوه میرن جلو زود زده میشن و معمولآ ادامه نمیدم!
شروع کار به صورت اصولی میتونه استمرار کار و در نهایت موفقیت رو در پی داشته باشه!
گفتی
از کجا شروع کنم و چطور کد نویسی کنم که در نهایت همینی بشه که می خوام

منم کلی گفتم از کجا شروع کن!
یه 4-5 سالی هست از برنامه نویسی نون میخورم
اگر شما با 2-3 ساعت! نه 2-3 ماه میتونی بر ابزارها مسلط بشی! 2 ماه دیگه به من PM بزن تو یک شرکت معتبر برنامه نویسی یه کار براتون دارم! ;)

HradWare

Registered User
لایک‌ها
1
اساتید برنامه نویسی اگر کسی اینجا هست لطفا بنده رو راهنمایبی کنید بری نوشتن این کد با vb:
یک web applcation ساده جهت ارسال ایمیل مواردی که در این فرم هست:
نام فرستده textbox
آدرس فرسنتده text box
موضوع : text box
متن کوتان: text box
دکمه ارسال
محیط vb 2008
framework 3.5

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اولین جایی که باید برای asp.net سر بزنی همانا سایت www.asp.net اه که البته به زبان انگلیسی اه و کلا برای استفاده از منابع باید به این زبان مسلط بود . هرچقدر بیشتر پیش بری به منابع بیشتری برای دست یافتن به خواسته هاتون نیاز پیدا میکنید.

به هر حال چندین فایل تصویری آموزشی در سایت فوق موجوده که حتما توصیه میکنیم نگاه کنید . تا جاهایی با میتونید با دونستن نحوه استفاده از ابزار صفحات ابتدایی تولید کنید که محرک خیلی خوبی برای شما خواهد بود .

http://www.4guysfromrolla.com/ یکی دیگه از سایتهایی اه که بسیار مطالب جالیبی داره
http://www.codeproject.com/ سایت خیلی جالبی اه وقتی که در لول متوسط هستنید .

توی تاپیک های این انجمن هم یه تاپیک مهم وجود داره که چند تا مقاله آموزشی توش لینک داده شده .

اینم یه کتاب خوب http://www.lib4you.com/index.php?/view/detail/1656.html

HradWare

Registered User
لایک‌ها
1
متشکرم این سایت codeproject رو دیرزو هم بهش برخوردم ولی فکر نمیکردم خیلی مهم باشه حالا بیشتر برام مهم شد
میشه به سوالات من بیشتر جواب بدید من میخوام طبق این sample :
http://www.codeproject.com/KB/vb/VB2005_SMTP_EMail.aspx
کار کنم اولین سوال برام اینه که آیا این کد دقیقا همون چیزی هست که من میخوام یا نه؟ مثلا namespace اولی که به کار برده: Imports Microsoft.VisualBasic
آیا این برای 2008 هم کاربرد داره و اون هم از نوع web application و دیگه اینکه یه کد قدیمی تر تو همین سایت هست که به جای System.net.Mail از System.web.mail استفاده کرده بود من از کدوم استفاده کنم و در چنین مواردی چطور تصمیم بگیرم کدوم بهتره؟

بالا