• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شروع به کار محصولات فرهنگی یا خدمات کامپیوتری

mostafa9112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام به دوستان
4 ماهه خدمت مقدس رو تموم کردم
حدود 50 تومن سرمایه دارم که با این مبلغ میشه یه مغازه جمع و جور باز کرد.
مشکل بنده اینه که نمیدونم بین محصولات فرهنگی(ویدئو کلوپ) و خدمات کامپیوتری کدومش زودتر به درآمد میرسه و سود بیشتری داره و برای کدومش دردسر کمتری دارم؟
قبلا که ویدئو کلوپ ها اجازه ارائه فیلم های زیرنویس نداشتن. میخوام بدونم الان هم همینطوره یا قوانین عوض شده؟
و در کل شما دوستان چی پیشنهاد میدین؟

ali 101

Registered User
لایک‌ها
77
اگر میخوای یه شغلی توی همین مایه ها باشه، کافی نت بزن. تمرکز رو بزار روی انجام کارهایی مثل ثبت نام چیزهای مختلف.
جدیدا هم خیلی نیاز شده و ملت خودشون نمیتونن انجام بدن.

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,448
منم فکر میکردم دوران این کارا تموم شده ولی رفیقم کافی نت داره تو یه محله خوب کلی هم مشتری مجازی داره وضعش خوب شده ماشالا علاقه داشته باشی هر کاری خوبه

mostafa9112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ممنونم از پاسخ دوستان. لوازم جانبی موبایل چی؟ درامد داره؟ تا بعدا بودجه برسه و موبایل هم بیارم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
ممنونم از پاسخ دوستان. لوازم جانبی موبایل چی؟ درامد داره؟ تا بعدا بودجه برسه و موبایل هم بیارم

با توجه به بودجه شما باید همه کار ها رو با هم انجام بدید که مغازه بچرخه
لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر بیارید، خدمات کافی نتی و خدمات کلوپی مثل آهنگ و فیلم و ... انجام بدید

mostafa9112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با توجه به بودجه شما باید همه کار ها رو با هم انجام بدید که مغازه بچرخه
لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر بیارید، خدمات کافی نتی و خدمات کلوپی مثل آهنگ و فیلم و ... انجام بدید
ممنونم. جواز کدومشو بگیرم که بشه کار بیشتری النجام داد و دردسر کمتری داشته باشه؟

Sadrapadra

Registered User
لایک‌ها
422
سلام کافی نت خیلی بهتره و باید حسابی تحقیق کنی کجا میخای مغازه بزنی و سعی کن جایی باشه که کافی نت نباشه زیاد و حتما خیابان اصلی باشه
این که چه نوع شغلی میخای راه بندازی یک طرف قضیه هست طرف دیگه مکان و محله ای که میخای مغاره بزنی دید مغازه خیلی مهمه همسایه ها و ....
مثلا توی محله ای که من هستم کافی نت نبود و شاید هر روز مردم میومدن میگفتن کافی نت کجاست و ما میگفتیم کافی نت نداره اینجا و الان یک کافی نت اومده باز شده و سرش هم شلوغه با اینکه تازه اومده

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
با توجه به حرفهای درست بقیه ادر ادامه تکمیل کنم توی کار مهمترین چیز اینه که جا بیوفتین من خدمات کامپیوتری زدم سه ماه اول حتی کرایه مغازه هم در نمیومد
ولی بعد از 4 ماه دیگه حداقلش اینه که اجاره از خودش در میاد و سود کمی فعلا داره به قول مشاغل آزادیا دوران خاک خوری تا یکسال هم طول میکشه

بالا