• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت تعاونی بسته بندی مواد غذایی

vox00vox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام خدمت همه دوستان عزیز

عرضم به حضورتون که چند وقتیه با چند نفر تصمیم گرفتیم یه شرکت ثبت کنیم و بسته بندی مواد غذایی (خشکبار و حبوبات) راه بندازیم.

یه مقدار راهنمایی میخواستم. اگر لطف کنید ممنون میشم

ما اولش 3 نفر بودیم و قرار گذاشتیم با سرمایه خودمون یه شرکت مسئولیت محدود ثبت کنیم و دستگاهها رو بخریم و باقی کارها.

اما یکی از ماها با فرماندار شهرمون رفیقه و به پیشنهاد اون الان میگه بیاییم یه شرکت تعاونی تاسیس کنیم. عوضش از وامهای کم بهره هم میتونیم

استفاده کنیم.

خب مسلما این دوتا شرکت یه تفاوتهایی با هم دارن. توی مسئولیت محدود درصد سهام حرف اولو میزنه ولی توی تعاونی هر نفر فارغ از درصد سهامش

فقط یک رای داره. مخصوصا اینکه اگه قرار باشه واسه شرکت تعاونی حداقل 7 نفر باشن و اون هم غریبه، یه خورده داره اذیتم میکنه این مسئله. حالا

باید تصمصم بگیرم.

در ضمن از همین الان هم تصمیم گرفتن پست مدیر عاملی رو بدن به من. میدونم که اونم کلی دردسر داره.

حالا از دوستان خواهش میکنم هر اطلاعاتی در این زمینه دارن دریغ نکنن و لطفا بیان بگن. چون تجربه شما خیلی بدرد من میخوره و باعث میشه من بهتر

تصمیم بگیرم.

با سپاس

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
تعاونی محدودیتش همین 7 نفر بودنش هست
ولی تعاونی مزایای بیشتری داره، اگر تهران هستید تعاونی نمی توانید بزنید باید برید استاد شهر های دیگه
به نظر من اگر سرمایتون مناسبه بیخیال تعاونی بشید

sarboland

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر قصد خرید دستگاه بسته بندی دارید میتونید از شرکت سربلند خرید کنید . من لینکش رو براتون میزارم
https://sarbolandco.com/blog/دستگاه-پرکن/

masoudiv

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز من به صورت اتفاقی سوال شما رو دیدم. من قبلا این کار رو بدون ثبت شرکت با خرید چند سری دستگاه از شرکت نادی پک شروع کردم. پیشنهاد من اینه برای شروع بدون ثبت شرکت جلو برید تا هم اول همکارهاتون رو بشناسید توی کار و هم اینکه مجبور نباشید مالیات بدید. اگر همه چیز اوکی بود اون وقت میتونید شرکت با مسئولیت محدود ثبت کنید و از پست مدیر عامل هم نترسید البته این بستگی به شخصیتتون داره.
دستگاه بسته بندی غذای آماده و نیمه اماده رو هم من از اینجا خریده بودم که الان خب دستگاهاشون کمی پیشرفته تر شده.

بالا