• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت در آزمون سراسری کنکور 93

Shayan_Shomal

Registered User
لایک‌ها
371
سلام دوستان

خوب هستید؟

از چند روز دیگه تو سنجش کنکور 93 ثبت نامش شروع میشه.

یکی از قوانین ثبت نامش این هست که باید در حال حاظر دانشجوی دوره روزانه نباشه شخص ثبت نام کننده.

الان من دانشجوی کاردانی روزانه ، دانشگاه فنی و حرفه ای هستم. *اصلا کنکورش فرق داره با این کنکور سراسری.

میخواستم بدونم که این مقررات برای منی که دیپلم فنی دارم و با مدرک کاردانی که حکم پیش دانشگاهی رو داره ، بخوام ثبت نام کنم شامل منم میشه یا فقط برای بچه های همون نظری هستش !

سوال من فقط سر همین قضیه روزانه بودن دانشگاه فنی و حرفه ای هستش. که فرق داره میشه ثبت نام کرد یا باید بیخیالش شد.

تو قسمت سوالات و پاسخ سنجش هم این سوال رو مطرح کردم ، فقط جواب دادن در چارچوب مقررات !

2610144892

Registered User
لایک‌ها
98
فک نکنم بتونید چون دارید از امکانات دانشگاه دولتی استفاده میکنید باز از دوستانی که تجربه دارند بپرسید یا زمان ثبت نام با شماره های پشتیبانی سنجش تماس بگیرید

Shayan_Shomal

Registered User
لایک‌ها
371
فک نکنم بتونید چون دارید از امکانات دانشگاه دولتی استفاده میکنید باز از دوستانی که تجربه دارند بپرسید یا زمان ثبت نام با شماره های پشتیبانی سنجش تماس بگیرید

بنده هم بخاطر همین قضیه که در حال حاظر تا دی ماه دانشجوی روزانه هستم ، شک دارم روی همین مساله ثبت نام.

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
حالا شما ثبت نام کن، نهایتش اگه جایی قبول شدی و خواستی توی اون دانشگاه ثبت نام کنی. ثبت نامت نمی کنن وگرنه مجازات دیگه ای نداره

Shayan_Shomal

Registered User
لایک‌ها
371
حالا شما ثبت نام کن، نهایتش اگه جایی قبول شدی و خواستی توی اون دانشگاه ثبت نام کنی. ثبت نامت نمی کنن وگرنه مجازات دیگه ای نداره

من مشکلی برای ثبت نام نمیبینم.

یهو دیدی یه رشته خوب تو یه دانشگاه خوب ادم قبول شد ، بعدا یونش میسوزه که نمیزارن اونجا بری.

Shayan_Shomal

Registered User
لایک‌ها
371
مشکل حل شدش.

سنجش جواب داد که فقط مربوط به بچه هایی هستش که دوره روزانه از طریق ازمون سراسری قبول شدن و شامل من نمیشه.:D

بالا