• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شریک تو امریکا دارم چه کاری میتونیم بکنیم ؟

TommyT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به شما دوستان عزیز . من شریکی تو کشور امریکا و شهر لس انجلس و اوکلاهاما سیتی دارم , به من پیشنهاد داده یک بیزینسی بزنیم با هم جوری که اون بتونه اونجا کاری انجام بده و ما اینجا اون خدمات رو عرضه کنیم . مثلا یکی از کارهایی که به ذهنم رسید خرید جنس هست که از ایران سفارش بدن ما تو امریکا تحویل بگیریم و بفرستیم ایران . حالا به جز این شما عزیزان چه کاری پیشنهاد میدید که هم درامد خوبی داشته باشه هم بتونیم کار خوبی برای ایرانیا انجام بدیم .
با احترام

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام به شما دوستان عزیز . من شریکی تو کشور امریکا و شهر لس انجلس و اوکلاهاما سیتی دارم , به من پیشنهاد داده یک بیزینسی بزنیم با هم جوری که اون بتونه اونجا کاری انجام بده و ما اینجا اون خدمات رو عرضه کنیم . مثلا یکی از کارهایی که به ذهنم رسید خرید جنس هست که از ایران سفارش بدن ما تو امریکا تحویل بگیریم و بفرستیم ایران . حالا به جز این شما عزیزان چه کاری پیشنهاد میدید که هم درامد خوبی داشته باشه هم بتونیم کار خوبی برای ایرانیا انجام بدیم .
با احترام
سلام دوست عزیز

ملحق شدنتون رو به جمع اعضای پی تی (پرشین تولز) تبریک عرض میکنم :general601:
راستش درباره این مورد واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه که منطقی باشه , مثلا واردات کالا فکر کنم خوب باشه مثلا یه برند خاص وارد کنید .
---
پ ن : معنی پخ زدن همون پیغام خصوصی هست , گفتم توضیح داده باشم که ممکنه بعدا باعث سوال بشه براتون چون اینجا دوستان زیاد از این اصطلاح استفاده میکنند خصوصا در تاپیکهای خرید و فروش کالاها و خدمات .

مانا باشید

TommyT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز

ملحق شدنتون رو به جمع اعضای پی تی (پرشین تولز) تبریک عرض میکنم :general601:
راستش درباره این مورد واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه که منطقی باشه , مثلا واردات کالا فکر کنم خوب باشه مثلا یه برند خاص وارد کنید .
---
پ ن : معنی پخ زدن همون پیغام خصوصی هست , گفتم توضیح داده باشم که ممکنه بعدا باعث سوال بشه براتون چون اینجا دوستان زیاد از این اصطلاح استفاده میکنند خصوصا در تاپیکهای خرید و فروش کالاها و خدمات .

مانا باشید
تشکر از لطف شما
واردات چی ؟ ایشون ایران نمیتونه بیاد زیاد کاری باید باشه که اونجا انجامش بده مثل خرید با ویزا کارت یا تحویل جنس تو امریکا

icepack38

Registered User
لایک‌ها
51
داداش من یه طرح دارم رای کارافرینی که ر واقع یک بازی موبایل هست اما در ایران جواب نمیده !
آمریکا راحت جواب میده اگر بتونید اونطرف برنامه نویس و بای ساز موبای ل پیدا کنید و با هم شریک بشیم درامد پایدار و کاملی نصیبمون میشه
این بازی در واقع برای گردشگرا و افزایش ورودی به هتل ها هستش

TommyT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
داداش من یه طرح دارم رای کارافرینی که ر واقع یک بازی موبایل هست اما در ایران جواب نمیده !
آمریکا راحت جواب میده اگر بتونید اونطرف برنامه نویس و بای ساز موبای ل پیدا کنید و با هم شریک بشیم درامد پایدار و کاملی نصیبمون میشه
این بازی در واقع برای گردشگرا و افزایش ورودی به هتل ها هستش
تشکر اما دنبال این مدل کارها نیستیم برای چیزهایی که زود بازده هست و نیازه به کار خاصی نداشته باشه چون شریک من سر کار میره و مشغوله و همه کاراشو میتونه اینترنتی انجام بده

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
تشکر از لطف شما
واردات چی ؟ ایشون ایران نمیتونه بیاد زیاد کاری باید باشه که اونجا انجامش بده مثل خرید با ویزا کارت یا تحویل جنس تو امریکا
کالایی که کیفیت خوبی داشته باشه مثلا لوازم الکترونیکی .

rakiston

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ميتونيد روي لوازم ورزشي حساب كنيد قطعات و يدك و خود محصولات ورزشي امريكايي تو ايران خيلي طرفدار داره نمونه اش دوچرخه كننوندال و لوازم جانبي دوچرخه...كه البته واردات از امريكا خيلي سخته بدون كشور واسطه

TommyT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چیزایی باشه که بتونیم با دی اچ ال یا تی ان تی بفرستیم ایران , چنین قابلیتی رو داشته باشه . چون ایشون ایران نمیاد خودش

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
فطعه های کوچک صنعتی و تحریمی.
شما اینجا بازاریابی کنید با بخش فروش شرکتها و کارخانه ها می تونید تماس بگیرید و بگید می تونم فلان و فلان و فلان را تامین کنم براتون. همین طور کارگاه ها و شرکتهای کوچک که فراوانه در شهرک های صنعتی.
شریکتون هم اونجا خرید انجام می دهند و با DHL می فرستن. البته بعضی قطعات محدودیت داره برای ارسال مستقیم به ایران.

(برای شرکت ما نفرمون از آمریکا اول می فرسته دبی و بعد نمایندهمون توی از امارات می فرسته ایران)

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
با احترام
سلام،
به نظرم با توجه به شرایطی که گفتید، برای واردات امکان رقابت زیادی ندارید ولی اگر بتونید روی صادرات کار کنید بهتر هست. چون تعداد وارد کننده ها خیلی بیشتر هستند. برای صادرات هم میتونید یه نگاهی به آمار واردات آمریکا بندازید.

TommyT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام،
به نظرم با توجه به شرایطی که گفتید، برای واردات امکان رقابت زیادی ندارید ولی اگر بتونید روی صادرات کار کنید بهتر هست. چون تعداد وارد کننده ها خیلی بیشتر هستند. برای صادرات هم میتونید یه نگاهی به آمار واردات آمریکا بندازید.

سلام میتونید مثال بزنید دوست گرامی ؟

nowinidea

Registered User
لایک‌ها
77
در زمینه توریست و سفر بنده ایده ای راه اندازی کردم چند ماه قبل که خواستی خصوصی پی ام بدید یا با ایمیل من در پروفیلم تماس بگیرید بیشتر توضیح بدم خدمتتون

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
سلام میتونید مثال بزنید دوست گرامی ؟
سلام،
آمریکا در برخی مواد غذایی و گیاهان دارویی از ایران واردات دارد که اطلاعات رسمی رو می تونید از این لینک مشاهده کنید:
http://farsi.tpo.ir/uploads/1_322_40_g-america-1.pdf
http://farsi.tpo.ir/uploads/1_322_25_g-america-2.pdf
http://farsi.tpo.ir/uploads/1_322_97_g-america-3.pdf

TommyT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تشکر از همه دوستان گرامی که لطف کردید و اطلاعاتتونو در اختیارم گذاشتید

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
یکی از کارهای خیلی پر دارمد زدن صرافی هستش. که درجات مختلف داره که مجوزدارش میتونه بهترین درامد رو داشته باشه. یک صرافی اینجا یک صرافی آمریکا، اینجا شما ریال دریافت میکنید و اونجا دلار میدن بهشون.

همچنین کار نرم افزاری هم بسیار میتونه سودده باشه. اگر ایشون میتونه دنبال یه سری مراحل قانونی توی آمریکا بره یا پیگیری های لازم رو اونجا بکنه، بهم پخ بده شاید تونستیم یه کاری بکنیم :)

mostafar03112

Registered User
لایک‌ها
18
تولید اپل آیدی برای خودتون رایگان در میاد ولی اگر بخواین بفروشید 8000 تومن ازتون میخرند اطلاغات بیشتر پ خ بده

TommyT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تولید اپل آیدی برای خودتون رایگان در میاد ولی اگر بخواین بفروشید 8000 تومن ازتون میخرند اطلاغات بیشتر پ خ بده

ممنون از شما اما این که ربطی به شریک من نداره هر کسی از هر جای دنیا میتونه بسازه . من خودم هم میتونم بسازم . مهم اینه که از وجود اون در اون کشور بتونیم استفاده کنیم و تجارت داشته باشیم . بعد به قول شما هر اپل آیدی 8000 که ما به 1000 نفر هم بفروشیم میشه 8 میلیون تومن . دنبال بیزینس خوب میگردیم دوست عزیزم

mostafar03112

Registered User
لایک‌ها
18
ممنون از شما اما این که ربطی به شریک من نداره هر کسی از هر جای دنیا میتونه بسازه . من خودم هم میتونم بسازم . مهم اینه که از وجود اون در اون کشور بتونیم استفاده کنیم و تجارت داشته باشیم . بعد به قول شما هر اپل آیدی 8000 که ما به 1000 نفر هم بفروشیم میشه 8 میلیون تومن . دنبال بیزینس خوب میگردیم دوست عزیزم
دوست عزیز نکته همین جاش اپل آیدی برای کاربران ایران تحریم هست وگرنه نمی اومدند 8 تومن واسه اپل آیدی بدند دوستت در خارج از کشور میتونه بسازه و شما هم بفروشید بهترین کاره البته به نظر من

TommyT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیز نکته همین جاش اپل آیدی برای کاربران ایران تحریم هست وگرنه نمی اومدند 8 تومن واسه اپل آیدی بدند دوستت در خارج از کشور میتونه بسازه و شما هم بفروشید بهترین کاره البته به نظر من

من 4 تا اپل آیدی ساختم تو ماه پیش و هیچ مشکلی هم نبوده . 100 تا دیگه هم میتونم بسازم ربطی به ایران امریکا نداره . آدرس ایران نمیخواد بدید روش های زیادی برای ساخت اپل ایدی هست که نیازی به دوست من نیست و خودم میتونم بسازم .
بعد هم عرض کردم خدمتتون به کار پر درامد خوب فکر میکنیم نه درامدی که تو یک سال 10 20 میلیون توش سود باشه . مهم ترین مساله اینه که از بودن دوستان اونجا استفاده کنیم .

بالا