• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شریک کاری برای تبلیغات

niazpayam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان من برای فروش محصولات دانلودی کسب و کار آنلاین یک نفر نیاز دارم با قابلیت سرمایه گذاری 80% فروش برای سرمایه گذار مدت تبلیغات حداکثر دو ماه هر کس پایه بود با حداقل سرمایه 3 م پیام بده [email protected]

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
سلام
نمونه محصول رو میشه دید؟
این مبلغ برای چی باید هزینه بشه ؟

niazpayam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
ببینید من یک وب سایت دارم که البته مهم نیست چون تازه اول راهه و من تازه درستش کردم
ولی من محصولات خارجی رو ترجمه و تهیه میکنم مانند تصویر ذهنی یک برنده که یک سایت دیگه هم درست کرده 12ceo سایتشون این هست 59000 هم قیمت گذاری کردن

سایته من doorahi.com است خوب منم همین رو ترجمه کردم و آماده کردم کارای دیگه هم میخوام انجام بدم یا فرضا دوره 6 دقیقه تا موفقیت باب پراکتور که 386 ویدیو هست 30 فایل رو ترجمه کردم و ویدیوی معرفیشم تو آپارات گذاشتم
http://www.aparat.com/v/uk2UJ
البته خیلی مونده تکمیل شه یک کتاب جدید هم هست میخواهم ترجمه کنم ولی چون پول نداشتم فعلا نخریدم کتاب آخر joel osteen

الان فرضا دوره تصویری صوتی تصویر ذهنی یک برنده رو آماده کردم میخواهم قیمت بذارم 49000 تومان ما میخوایم تبلیغات بنری بکنیم تو یک یا دوسایت یا با تیم anetwork کار کنیم خیلی فرق نداره

من میام تو دوماهی که تبلیغات توسط سرمایه گذار انجام میشه و اصله فروشم همین مدته 80% کل مبلغ فروش رو طبق قرارداد به سرمایه گذار میدیم که انشاا هم پولشو بر داره هم سودشو

پیش بینی من واسه 2 تا 3 م تبلیغ فروش 5 میلیونی هست زیاد توهمی فکر نکردیم کوچکتر هم میشه کار کرد سایت anetwork الان یکسری تبلیغ 3 م داره با حدود 20000 کلیک ما فرض رو 100 فروش از 20000 کلیک خالص حالص از 16 م بار نمایش گذاشتیم
https://anetwork.ir/pricing/

فکر کنم منطقیه !
سه تا سایت هست به نام p30world,com soft98.ir patoghu.com که تبلیغات با همین قیمت در موقعیت خوب نمایش میدن اینا را هم بجای anetwork میشه انتخاب کرد میشه دربارش حرف زد !
اگر ما از تبلیغ اول حالص 16 م نمایش فقط 100 فروش 49000 تومانی بکنیم 4.9 فروختیم که خوبه نمی دونم محاسباتم چقدر دقیقه ولی نه میخوام فکر کنم کمتر میشه و نه خیلی بیشتر دوست ندارم ناامید بشم ولی اگر فروش خیلی بیشتر باشه تعجب نمیکنم ولی کمتر بشه جالب حس نمیکنم باشه
هزینه به سایت آگهی داده میشه نه من !
یک قرار داد منعقد میشه بابت اون محصول برای سود 80% برای دوماه تبلیغ اگر خوب پیش رفت خوب با هم باز کار میکنیم نظری دارید بگید
سرمایه گذاریه بالاخره ریسک داره کم و زیاد میشه خدا داند

بالا