• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شفاف سازی کپی رایت محصولات....

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
با سلام مدتیه که این فکر منو درگیر خودش کرده
من 13 سال پیش تا به چند سال پیش فکر میکردم که هر چی پشتش نوشته کپی برداری پیگرد قانونی دارد و ما صاحب اثر هستیم همیشه محصولات ارجینال تهیه می کردم ولی الان مخالفم که این طورنیست
فرض کنید یک فیلم جدید میاد تو بازار و تو ایران دوبلرهای محترمشون میان و این فیلمو غیر قانونی دانلود می کنن و دوبلش میکنن و یک جلد قشنگ براش میسازن پشتش می نویسن کپی برداری ممنوعو اینا اما آیا خودشون؟ از راه صحیح فیلم و دوبله ومنتشر کردن؟؟؟
با مثلا اکثر نرم افزارای توی بازار که با برنامه نویسی مختصر فایل هایی به برنامشون اضافه می کنن و می فروشن که اون فایلا کرک شدن من موندم خوده اینا که کپی رایتو رعایت نمی کنن چطور حرف از کپی رایت میزنن
اما سوال اصلی که خیلیا ممکنه به مشابهش بر بخوریم اگر ما محصولیمثل انیمیشن یا فیلمو که دوبله هستش واون فیلم یا انیمیشن با نارضایتی صاحب اثر دوبله شده هست رو در سایت انتشار بدیمو دوبلر محترم بیاد بگه کارتون غیرقانونیه و پیگرد قانونی داره آیا حق با ایشونه؟
بیاین از نظر قانون این مطلبو به نتیجه برسونیم به طورکلی اگر نرم افزار یا به طور کلی محتوایی بدون اجازه صاحب اثر چه تحریم باشیم چه تحریمنباشیم اقدام با ویرایش اون محتوا کنه و اون محتوا بدون اجازه ویرایشگر محتوا منتشر بشه ایا ویرایشگر صاحب اصلی اون محتواست و اجازه پیگرد قانونیو داره؟ممنون میشم این موضوع رو به نتیجه برسونید با دلیل و منظق و استفاده از قانون

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
با سلام مدتیه که این فکر منو درگیر خودش کرده
من 13 سال پیش تا به چند سال پیش فکر میکردم که هر چی پشتش نوشته کپی برداری پیگرد قانونی دارد و ما صاحب اثر هستیم همیشه محصولات ارجینال تهیه می کردم ولی الان مخالفم که این طورنیست
فرض کنید یک فیلم جدید میاد تو بازار و تو ایران دوبلرهای محترمشون میان و این فیلمو غیر قانونی دانلود می کنن و دوبلش میکنن و یک جلد قشنگ براش میسازن پشتش می نویسن کپی برداری ممنوعو اینا اما آیا خودشون؟ از راه صحیح فیلم و دوبله ومنتشر کردن؟؟؟
با مثلا اکثر نرم افزارای توی بازار که با برنامه نویسی مختصر فایل هایی به برنامشون اضافه می کنن و می فروشن که اون فایلا کرک شدن من موندم خوده اینا که کپی رایتو رعایت نمی کنن چطور حرف از کپی رایت میزنن
اما سوال اصلی که خیلیا ممکنه به مشابهش بر بخوریم اگر ما محصولیمثل انیمیشن یا فیلمو که دوبله هستش واون فیلم یا انیمیشن با نارضایتی صاحب اثر دوبله شده هست رو در سایت انتشار بدیمو دوبلر محترم بیاد بگه کارتون غیرقانونیه و پیگرد قانونی داره آیا حق با ایشونه؟
بیاین از نظر قانون این مطلبو به نتیجه برسونیم به طورکلی اگر نرم افزار یا به طور کلی محتوایی بدون اجازه صاحب اثر چه تحریم باشیم چه تحریمنباشیم اقدام با ویرایش اون محتوا کنه و اون محتوا بدون اجازه ویرایشگر محتوا منتشر بشه ایا ویرایشگر صاحب اصلی اون محتواست و اجازه پیگرد قانونیو داره؟ممنون میشم این موضوع رو به نتیجه برسونید با دلیل و منظق و استفاده از قانون
کپی رایت برای محصول خارجی نداریم توی ایران
اما اگه محصولی رو خودمو (یعنی یک ایرانی) ویرایش کنیم٬ مثلا همین دوبله ای که میگید رو انجام بدیم و مجوزش رو بگیریم و این اثر رو به نام خودمون ثبت کنیم و کسی بیاد این محصول رو بدون اجازه از ما انتشار کنه٬ ما میتونیم اینجا شکایت کنیم و به نتیجه هم برسیم

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
کپی رایت برای محصول خارجی نداریم توی ایران
اما اگه محصولی رو خودمو (یعنی یک ایرانی) ویرایش کنیم٬ مثلا همین دوبله ای که میگید رو انجام بدیم و مجوزش رو بگیریم و این اثر رو به نام خودمون ثبت کنیم و کسی بیاد این محصول رو بدون اجازه از ما انتشار کنه٬ ما میتونیم اینجا شکایت کنیم و به نتیجه هم برسیم
به نظر شما با عقل جور در میاد که فیلمیو حق امتیازشو نخریم و کپی راستو نقض کنیم بعد خواهان کپی رایت باشیم؟فیلماروکه میشه حق امتیازاشو خرید دوبله یک اثر نیاز به خرید حق امتیازش مگه نیست؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
به نظر شما با عقل جور در میاد که فیلمیو حق امتیازشو نخریم و کپی راستو نقض کنیم بعد خواهان کپی رایت باشیم؟فیلماروکه میشه حق امتیازاشو خرید دوبله یک اثر نیاز به خرید حق امتیازش مگه نیست؟
در کل بحثی نیست که بخاد خودتو درگیر کنی
اینجا ایرانه و قوانین کپی رایت فقط برای خودش اعمال میشه
برچسب پیگرد قانونی هم برای دوبله یا کرک کردنه که زحمتشو میکشن و یه جورایی نسبت به ارزش اصلیش٬ رایگان در اختیار ماها قرار میدن وگرنه شما برو همون اثر رو به صورت خام بفروش کسی مدعی نمیشه که داری اثر منو میفروشی
مشکلی توش نمیبینم
من با اینکه قوانین کپی رایت فقط برای محصولات ایرانی و ویرایش شده باشه مخالف نیستم و به نظر کار درستی دارن میکنن
ولی برعکسش مخالف اینم که توی یه کشوری که کپی رایت محصولات خارجی ازاده ٬ محصولات خارجی رو اوریجینال استفاده کنیم

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
اگر نرم افزار یا به طور کلی محتوایی بدون اجازه صاحب اثر چه تحریم باشیم چه تحریمنباشیم اقدام با ویرایش اون محتوا کنه و اون محتوا بدون اجازه ویرایشگر محتوا منتشر بشه ایا ویرایشگر صاحب اصلی اون محتواست
سلام. من با آقا مرتضی موافقم و میخوام با چنتا سوال جواب دوستان رو بدم
شما خودتون رو در نظر بگیرید ک یه نرم افزار تولید میکنید (نرم افزاری که قطعاً براش زحمت زیادی کشیده شده)
آیا بدون منفعت بردن از توزیع محصولتون و در حالی که یه شخصی دیگه در حال سود بردنه ، شما رضایت دارین ؟
حالا فرض رو بر این بگیریم که شما به هر دلیلی نمیخوای محصولت رو به آقای ایکس بفروشی ! آیا اون حق داره که بیاد و اون رو ازتون بدزده ؟

بالا