• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شكستن قفل سخت افزاري

GHAHRAMANI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستال من يه برنامه دارم تحت وب باPHPنوشته شده و قفل سخت افزاري داره مي خواستم ببينم مي شه قفلشو شكست و بدون قفل ازش استفاده كرد يا نه قفلش RAINBOWهستش.
با تشكر
برنامه گرونه وگرنه مي خريدمش 500000تومنه در مورد اكانتينگ آي اس پي هستش و ايراني.

iransbs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شوخی کی کنی برنامه با پی اچ پی تحت وب هست قفل رو می خواهی کجاش بچس بونی
ولی در دنیای کامپیوتر همه چیز امکامن پذیر هست بخصوص در دنیای پی اچ پی

*** ببین برنامه ای که با پی اچ پی نوشته می شه خوب opne source هست می شه به راحتی که نه ولی می شه
قفل رو برداشت خواستی برام به این آدرس ایمیل بفرست من برات یک کاری می کنم
[email protected]

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
GHAHRAMANI
اول ببین می تونی سرورشو ببینی یا نه
احتمال داره مثلا کدهای php رو با zend کد کرده باشند و در همون فولدر یه فایل exe هم باشه که این کد php با اون فایل اجرای وصل می شه و اون سخت افزار رو چک می کنه و نتیجه رو به فایل php بر می گردونه
و چون با zend کد شده دیگه شما کاری نمی تونی بکنی

خوب البته این فقط احتماله

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از artin :
GHAHRAMANI
اول ببین می تونی سرورشو ببینی یا نه
احتمال داره مثلا کدهای php رو با zend کد کرده باشند و در همون فولدر یه فایل exe هم باشه که این کد php با اون فایل اجرای وصل می شه و اون سخت افزار رو چک می کنه و نتیجه رو به فایل php بر می گردونه
و چون با zend کد شده دیگه شما کاری نمی تونی بکنی

خوب البته این فقط احتماله
من نگرفتم ! چي شد؟

واسه فايل پي اچ پي چطوري قفل سخت افزاري ميزارن؟

iransbs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما که برنامه رو ندیدم از کجا اون قفل رو بشکنیم تازه منون از تماست ولی من باید به کدوم آدرس ایمیل
جواب می دادم
اقا این دفعه هم آدرس ایمیلت رو بنویس هم برنامه رو بفرست قفلش رو که شکستم برات می فرستم

GHAHRAMANI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام iransbsجان من كه براي شما ميل فرستادم شما بايد به همون ميل مي فرستادي و در ضمن اگه به پست من در اول تاپيك نگاه مي انداختي MOJTABA.GHAHRAMANI<@>GMAIL.COMنوشته شدم من همين الان نرم افزارو به آدرس شما فرستادم شما هم اينجا يا به ميل من بفرستين نه تونستين بگيرين يه نه در ضمن اين برنامه رو يه بر نامه نصب مي شه كه اسمش Nttac plus هستش و از لينك زير بايد بگيرينش
بايد رو سيستمتونmy sqlهم داشته باشين نمي دونم دارين يا نه خلاصه تشكر مي كنم .انشا الله جبران كنم .شما
هر وقت خاستي برام ميل بفرست از [email protected]استفاده كن.
ببخشيد دوست عزيز من رفتم سراغ صفحاتPHPكه براتون بفرسم ديدم73.5مگا بايت اگه براي شما مقدور راهنمايي كنين من خودم اين كارو بكنم گر چه مي دونم نمي شه چون اگه مي شد تا حالا انجام مي دادم ببخشيد ديگه شرمنده يه وقت فكر نكنين مسخره كردم يا سره كاري بوده ها خدايي نكرده عدر مرا بپزيريد ْقاي ايران اس بي اس.شرمنده

rgh200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
كسي هست كه كمك كنه
من نرم افزار اتوماسيون اداري دارم كه با قفل سخت افزاري usb كار مي كنه قيمتش هم گرونه
هم نرم افزارو دارم هم قفلشو نرم افزار فقط دفعه اول كه مي خواد باز بشه چك مي كنه و تحت ie )isp.net ) ميشه قفلشو شكوند يا نه ؟ ممنونم

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
اگر کسی بتونه بشکونه بچه های تیم آنریل هست که نمیدونم قبول میکنن یا نه

AriaPardazan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می خواستم بدونم قویترین قفل سخت افزاری قابل تهیه در بازار کدام هست که بتوان برای قفل گذاری روی برنامه ای که سورسش هم در دسترس هست استفاده کنیمو نرم افزار به زبان دلفی هستش. اگه راهنمایی کنین خیلی کمک کردین.

بالا