• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شمارش تعداد كليك‌هاي لينك‌دوني

Nicnam

Registered User
لایک‌ها
2
آقا من يه چيزي مي‌خوام مثل كار امير كه تعداد كليك‌ها روي هر كدوم از لينك‌هاي لينك‌دوني رو بشمره. (جهت اطلاع: من براي لينك‌دوني يه وبلاگ جداگانه درست كرده‌ام و فعلا دارم با MTOtherBlog به صفحه خودم واردشون مي‌كنم. اما مي‌خوام به زودي از امكانات shtml استفاده كنم.)
مي‌خوام يه جوري باشه كه لازم نباشه به ديتابيسم ستوني اضافه كنم (اگه بشه از entry_keyword يا entry_excerpt استفاده كرد، خيلي خوب مي‌شه)
تو وبلاگ گويا يه جا صحبت از يه پلاگين به اسم EntryReadCount كرده بود كه دقيقا ساخته شده بود براي همين كار. ولي نمي‌دونم چرا نويسنده‌اش هم از روي سايتش برش داشته بود (الان داره با وردپرس كار مي‌كنه)
در هر حال پلاگيني، راهي، كدي ... چيزي بلد نيستين؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از Nicnam :
آقا من يه چيزي مي‌خوام مثل كار امير كه تعداد كليك‌ها روي هر كدوم از لينك‌هاي لينك‌دوني رو بشمره. (جهت اطلاع: من براي لينك‌دوني يه وبلاگ جداگانه درست كرده‌ام و فعلا دارم با MTOtherBlog به صفحه خودم واردشون مي‌كنم. اما مي‌خوام به زودي از امكانات shtml استفاده كنم.)
مي‌خوام يه جوري باشه كه لازم نباشه به ديتابيسم ستوني اضافه كنم (اگه بشه از entry_keyword يا entry_excerpt استفاده كرد، خيلي خوب مي‌شه)
تو وبلاگ گويا يه جا صحبت از يه پلاگين به اسم EntryReadCount كرده بود كه دقيقا ساخته شده بود براي همين كار. ولي نمي‌دونم چرا نويسنده‌اش هم از روي سايتش برش داشته بود (الان داره با وردپرس كار مي‌كنه)
در هر حال پلاگيني، راهي، كدي ... چيزي بلد نيستين؟
اين مقاله اي كه امير ِ صاحاب سايت نوشته رو بخون. من از همين استفاده كردم.
http://www.forum.persiantools.com/t8911.html
من هم از ام MTOtherBlog استفاده مي‌كنم!

در مورد اون پلاگين هم فكر كنم چون خيلي بد نوشته شده بود و وقتي اجرا ميشد رسما پدر سرور رو در مي‌اورد، خود يارو هم پشيمون شده :rolleyes:

بالا