• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شمارنده درست حسابی

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
این گوگل آنالیزور چرا اینجوریه
من سایت باز می کنم مثل همین پی تی گیر میکنه گاهی اوقات اون پایینم زده در حال اتصال به گوگل آنالیزور

سرورای گوگل نفتشون تموم شده؟

این وبگذر هم که 25 ساعت از 24 ساعت شبانه روز در حال بروز رسانیه آمارشه:دی کی میخواد اطلاعات رو نمایش بده خدا میدونه:D

یه درست حسابی معرفی میکنین؟

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148

motigo قبلا نت استیت بود فکر کنم سال 2002 تا 2004 ولی یکسری گند زدند و از هر چند ده یا چند صد باری که سایت باز میشد یک صفحه پاپ آپ باز میشد(اون موقع ها مرورگرها مثل الان نبودند که قدرت داشته باشند یعنی مثل الان نبودند و صفحه پاپ آپ هم باز میشد)
گندش بدجوری در اومد و ازش کوچ کردن خیلی ها و اینها هم واسه گندی که زده بودند تغییر نام دادند به motigo ولی من مجدد دو سه سال پیش که ازش استفاده کرده بودم چند بار دیدم همچین موضوعی رو
جالب بود واسه آی پی خود وبمستر اصلا پاپ آپ نداشت و بیشتر برای آی پی های تازه بود
الانش رو نمیدونم دیگه(اگر اینطوری سوء استفاده نکنند بهترین انتخاب هست)

وبگذر هم الان پول هم بده نمی ارزه آمارش
یا یکبار سرعتش انقدر پایین میاد که سایتت لود نمیشه ویا بزور لود میشع و از طرفی هم آمارش هیچ وقت درست کار نمیکنه

پرشین استت هم از همون روز اولش چون مال پرشی تولز پرادعا بود خوشم نمیومد(بعد از دزدیده شدن دومینش ادعاشون خوابید و کاری به کار کسی ندارند)

گوگل هم آمارش به نظرم زیاد با ایران سازگار نیست
چون هر آی پی رو فقط یکبار میشماره درحالی که مثلا همین آی اس پی که من توش هستم حدود 400تا یوزر adsl داره که آی پی اینهمه یوزر 2تا بیشتر نیست که رندوم هست واسشون حالا آی اس پی های بزرگتر که وضع بدتره...

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
سلام
این گوگل آنالیزور چرا اینجوریه
من سایت باز می کنم مثل همین پی تی گیر میکنه گاهی اوقات اون پایینم زده در حال اتصال به گوگل آنالیزور

سرورای گوگل نفتشون تموم شده؟

این وبگذر هم که 25 ساعت از 24 ساعت شبانه روز در حال بروز رسانیه آمارشه:دی کی میخواد اطلاعات رو نمایش بده خدا میدونه:D

یه درست حسابی معرفی میکنین؟

با تشکر از amk جان.

والا همونطور که میدونید ما هم یه سایت شمارنده داریم. تعریف از خود نباشه سعی کردیم گزارش های جامعی رو آماده کنیم. البته چندین نوع گزارش متنوع دیگه هم آماده کردیم که همراه سرویس text stat ( مثل وبگذر ) , Hidden Stat ( شمارنده مخفی مثل Google analytics ) و چندین نوع گراف و گزارش دیگه زیر تست هستن و به زودی روی سایت میاریم.
همه امکانات سایت مجانی هست :دی :D

نظری پیشنهادی پیزی داشتید خوشحال میشم بفرمایید. حتما روش کار کنیم ;)
نظری پیشنهادی یا چیزی بود در خدمتیم

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
با تشکر از amk جان.

والا همونطور که میدونید ما هم یه سایت شمارنده داریم. تعریف از خود نباشه سعی کردیم گزارش های جامعی رو آماده کنیم. البته چندین نوع گزارش متنوع دیگه هم آماده کردیم که همراه سرویس text stat ( مثل وبگذر ) , Hidden Stat ( شمارنده مخفی مثل Google analytics ) و چندین نوع گراف و گزارش دیگه زیر تست هستن و به زودی روی سایت میاریم.
همه امکانات سایت مجانی هست :دی :D

نظری پیشنهادی پیزی داشتید خوشحال میشم بفرمایید. حتما روش کار کنیم ;)
نظری پیشنهادی یا چیزی بود در خدمتیم

ممنون شمارنده های وبگذر و پرشین استیت رو حذف کردم سوئیچ کردم روی سایت شما
:D:D:D
موفق باشین

ادیت
راستی یه پیشنهاد: چون بعضی افراد میخوان پسوردشون رو بدن (موقع خرید و فروش سایتها) تا خریدار آمارو ببینه خوبه که مثل وبگذر پسورد شمارنده با خود اکانت فرق کنه یعنی بشه پسورد گذاشت بصورت جداگانه

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
ممنون شمارنده های وبگذر و پرشین استیت رو حذف کردم سوئیچ کردم روی سایت شما
:D:D:D
موفق باشین

ادیت
راستی یه پیشنهاد: چون بعضی افراد میخوان پسوردشون رو بدن (موقع خرید و فروش سایتها) تا خریدار آمارو ببینه خوبه که مثل وبگذر پسورد شمارنده با خود اکانت فرق کنه یعنی بشه پسورد گذاشت بصورت جداگانه

خوب هر سایتی سیاست های خاص خودشو داره. سادگی و User Friendly بودن سایت اصلی ترین هدف ما هست.

چند پسورده کردن یه اکانت کار اشتباهی هست که باعث سردرگمی میشه. مثلا اگه کسی بخواد آمارش رو به خریدار نشون بده، میتونه سریع از قسمت ادیت استت ( که اجاکس هم هست ) یه آمار خاص رو باز کنه یا ببنده.

ولی ایده خوبی بود. روش حتما کار میکنیم و اگر چیز خوبی حاصل شد حتما ارائه میدیم. خیلی ممنون از توجه تون. :)

باز هم اگر نکته ای چیزی دیدید حتما بیان کنید. استقبال میکنیم.

Last edited:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
من همیشه با گوگل کار کردم برای آمار و مشکلی نداره ، آمار خوبی هم میده :)

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
تنها سرویس که میشه بهش از هر لحاظ اطمینان کرد Google analytics هست :) من قویتر از این سرویس ندیدم آمار و امکانات فوق العاده و کاملا صحیح ... درضمن مثالی که برای ip تکراری adsl زدید مربوط به isp فسقلی هست که ازش سرویس میگیرید.

وبگذر: کندی سرور به دفعات
پرشین استت: شخصا مشکل شمارش صفحات و تعداد بازدید داشتم باهاش

motigo: در جواب دوستی که گفتن گند زده خیر اشتباه می کنید :) netstat بود که فروختن و اسمش عوض شد و در خود سایت هم نوشته که اگر از اکنت مجانی استفاده می کنید یک عدد پاپ آپ برای اولین نمایش باز میشه :) اگر هم برای وب مستر باز نمیشه چون همیشه توی سایت خودتون هستید و اولین نمایش محسوب نمیشه :) یکمی وقت بزارید بخوانید بد نیست.

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
من از google analytic استفاده می کنم و راضی هستم .به طور خیلی حرفه ای آمار گیری میکنه از جنبه های مختلف
چند ساله روزی چندبار بهش مراجعه می کنم و روزی دوبار گزارششو برای پیگیری های آینده ذخیره می کنم.این آمار گیر مورد قبول جهانی هست حتما باید تو سایتتون داشته باشید مگر اینکه دوست نداشته باشید گوگل از سایتتون خبر دار باشه

از sitemeter هم استفاده می کنم.اونهم کاربرد های خودشو داره آمارش تقریبا متناسب با گوگل آنالیتیک هست
این رو هم ذخیره می کنم.یه حسنش اینه که آمارش در معرض دیده

از awstats هم استفاده می کنم.این رو هم هر ماه ذخیره می کنم. اونهم برام کاربرد های خوبی داره

جدیدا از persianstat برای در معرض دید داشتن یک آمار گیر فارسی استفاده می کنم.آمارو 20% بیشتر از 3 آمار گیر قبلی نشون میده...ظاهرا خوشحال کننده هست ولی گمان نکنم صحت داشته باشه ولی خوب چون قراره با خودش مقایسه بشه دوست دارم ببینم سال آینده نسبت به همین امروز چقدر رشد داشتیم

گاهی از آمار گیر داخل وی بی برای ارزیابی نفر آنلاین سایت استفاده می کنم

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
تنها سرویس که میشه بهش از هر لحاظ اطمینان کرد Google analytics هست :) من قویتر از این سرویس ندیدم آمار و امکانات فوق العاده و کاملا صحیح ... درضمن مثالی که برای ip تکراری adsl زدید مربوط به isp فسقلی هست که ازش سرویس میگیرید.

وبگذر: کندی سرور به دفعات
پرشین استت: شخصا مشکل شمارش صفحات و تعداد بازدید داشتم باهاش

motigo: در جواب دوستی که گفتن گند زده خیر اشتباه می کنید :) netstat بود که فروختن و اسمش عوض شد و در خود سایت هم نوشته که اگر از اکنت مجانی استفاده می کنید یک عدد پاپ آپ برای اولین نمایش باز میشه :) اگر هم برای وب مستر باز نمیشه چون همیشه توی سایت خودتون هستید و اولین نمایش محسوب نمیشه :) یکمی وقت بزارید بخوانید بد نیست.

فناوا همچین هم فسقلی نیست

neda_zzz00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

موتیگو توی آی ای ، یه دونه پاپ آپ میفرسته

بدرد نمیخوره

البته جدیدا چک نکردم

من با هزینه پایین میتونم یه کانتر خوب و دقیق بنویسم (قابل رقابت با گوگل آنالیزور)

فقط کارای گرافیکیش ضعیفه

خواستی پخ بده

بالا