• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شماره تلفن +442080891606

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
با درود
امروز از شماره +442080891606 که برای انگلستان است با من تماسی گرفته شد که یک آقایی بودند و نام و نام خانوادگی من را هم می گفتند به زبان انگلیسی صحبت می کردند متوجه نشدم چی می گند با جستجوی این شماره در گوگل دیدم که در سایت https://www.cleverdialer.co.uk این شماره را کاربران به عنوان شماره spam بازاریابی و سرمایه گزاری معرفی کردند.
شاید با دونستن نام و نام خانوادگی من و جستجوی اون در اینترنت تونسته باشند شماره موبایل را از یکی از سایت هایی که برای whois دامنه هستند و مشخصاتی که برای یک دامنه با پسوند .ir ثبت کرده ام به دست آورده باشند.
شاید این نوشته برای کاربران و دیگرانی که ممکنه با این شماره با آنها تماس گرفته شده باشه مفید باشد.

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
ایمیل اسپم که هر روز چندتایی دارم ... تماس تلفنی اسپم برای بازاریابی تلفنی که خیلی وقته شروع شده ولی فعلاً شدتش کم بوده! از خارج هم نداشتیم لابد از این پس خواهیم داشت.

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
با من هم چند روز پیش تماس گرفتند ولی نه از این خط با شماره دیگه: 000442080898235
یه زن بود و اسم و فامیلم رو گفت و بعدش ازم پرسید که میتونی انگلیسی صحبت کنی که من گفتم نه و بعدش قطع کرد:)

profMan

Registered User
لایک‌ها
61
کلا شماره هایی که از انگلستان هست رو جواب ندید
دارند بازاریابی برای سرمایه گذاری میکنند که 100% اونها اسکم هستند و جالبه 99% سایت های سرمایه گذاری برای انگلستان هست . اینها هم فهمیدند ارزش پول ایرانی کم شده با وعده های پول زیاد دلاری از شما کلاه برداری میکنند !

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با من هم چند روز پیش تماس گرفتند ولی نه از این خط با شماره دیگه: 000442080898235
یه زن بود و اسم و فامیلم رو گفت و بعدش ازم پرسید که میتونی انگلیسی صحبت کنی که من گفتم نه و بعدش قطع کرد:)
فقط اون نه رو فارسی گفتی یا انگلیسی :D

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
کلا شماره هایی که از انگلستان هست رو جواب ندید
دارند بازاریابی برای سرمایه گذاری میکنند که 100% اونها اسکم هستند و جالبه 99% سایت های سرمایه گذاری برای انگلستان هست . اینها هم فهمیدند ارزش پول ایرانی کم شده با وعده های پول زیاد دلاری از شما کلاه برداری میکنند !

من کلاً تماس خارجی فقط برای این کد تأیید مالکیت از توییتر و گوگل و اینا داشتم! دقیقاً اینا به نظرم اسکم هست همه‌ی اینا یا نهایتش بازاریابیه.

asadira

Registered User
لایک‌ها
707

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
سلام علیک و چک کردن اسمم انگلیسی انجام شد وقتی که ازم پرسید انگلیسی بلدی گفتم no و اونم بای بای کرد و قطع کرد:D
عجب اسکولی بوده بازاریابه یه ثانیه فکر نکرده این اگه انگلیسی بلد نیست چطوری فهمید من چی گفتم و جوابمو داد:D

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
دقیقا مفهوم نکردی
بازایابی چی و تماس برای چه کاری؟
با درود
از اینکه پاسخ نداده بودم پوزش می خواهم.
مدتی از سایت بازدید نکرده بودم و امروز پرسش شما را دیدم همانطور که دیگر اعضا گفتند و در پست هم اشاره ای کرده بودم نوع فعالیت شماره در سایت های انگلیسی به عنوان بازاریابی و سرمایه گذاری معرفی شده است.

بالا