• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شما بودین کدوم سیستمو میبستین؟

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به ترتیب
cpu
MBoard
RAM

من چند روزه دارم تحقیق میکنم یه چیزی بگیرم 2 سالی از آپگرید واسه بازیا در امان باشم
کارت گرافیکم میخوام حتما SM3 یا shader 3 داشته باشه حتی نمیدونم این داره یا نه یا اصلا این گرافیک تو بازار هست؟ اگه نیست یه gt جایگزین زیر 170 معرفی کنید (xfx نباشه)
اینو یکی تو این فروم پیشنهاد کرده
CPU : Intel Core 2 E6400 قيمت حدود 230 تومن
MainBoard : Asus P5B قيمت حدود 150 تومن
Ram :2 x 512 Gskill/Team DDR667 قيمت حدود 120 تومن

اینم سیستمیه که مصممم بگیرم

Athlon X2 3600+ 2.0 GHz AM2 Retail
ABIT KN9 Socket AM2 NVIDIA nForce4 Ultra
OCZ Gold DDR2-800 2 x 512MB

گرا فیک و پاور مشترکه
BFG Tech GeForce 7600 GT (580/1.45)
پاور
green 580 b (من نمیدونم فرقش با 580w چیه که اختلاف قیمتش 30-40 تومنه شما میدونید؟ سایتش green.ir)
نظر شما کدومهو چرا. من دوست دارم amd ببندم

این صفحه مقایسه ای واقعا جالبو ببینید!
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-x2-3600_5.html
مخصوصا طرفدارای core2
و با توجه به
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-x2-3600_7.html
من مصممم حتمااااااا 3600 بگیرم!!!!!!!!
صفحات دیگش خالی از لطف نیست و میتونه یه گزینه برای دوستداران amd باشه!
تستا با overclock 1.25-1.5 انجام شده و توضیح داده هیچ خطری نداره با این حال شما جائی سراغ دارین با گارانتی بده؟
Two Cores at a Low Cost: AMD Athlon 64 X2 3600+
مشاهده میکنین کمبود کشش فقط حرفه!!!!
Athlon 64 X2 3600+ offers very decent performance, especially keeping in mind that it is less expensive than the 3800+ model.
The important advantage of Athlon 64 X2 3600+ is that it belongs to the Energy Efficient type with the 65W maximum heat dissipation. As a result, this solution will become very popular in quiet systems, because Energy Efficient dual-core AMD processors have always been a little bit more expensive.
As for overclocking, we managed to hit only 2.6GHz clock speed, which is not too impressive. However, on the other hand, the performance boost from overclocking appeared quite tangible. Athlon 64 X2 3600+ working at 2.6GHz can compete successfully with the top model in the family with 5000+ performance rating. So, those overclocking fans who decide to go with the new AMD CPU will be happy
در ضمن چند تا چیز مهمه اینکه مینم آپگرید بشه
و اینکه من برای over clock کردن باید نکته خاصیو مد نظر قرار بدم از قبیل main یا باس رمی که میخرم؟!

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خب شما چرا به این فکر نمی کنی که اگر core2Duo E6300 رو ببندی میتونی اونو با اوورکلاک حتی بالاتر از Fx-62 از AMD اوورکلاک کنی!
من بودم حتما حتما Intel Core2 Duo می گرفتم

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
core2 انتخاب عاقلانه تريه و از هر لحاظي Athlon X2 3600 كه هيچ بر نسخه هاي بالاتر اين پردازنده هم برتري داره در عين اينكه مصرف برق و توان مصرفي كمتري هم براي شما داره
در مورد گرافيك,بهتره كه يه مقدار هزينه رو ببري بالا و يه 7900gs بگيري(اگه radeon x1950 pro تو بازار بود كه گزينه عالي براي يك كارت رده متوسط ميشد) البته اگه قصد بازي كردن داري كه ظاهرا اينطور بنظر مياد و اگه اينطوره يه مقدار انتخاب اينده دار تر 7900gs با 20 خط لوله پيكسلي ميتونه نرخ فريم به مراتب بهتري در بازيا نسبت به يه كارت 12خط لوله پيكسلي 7600 بدون فدا كردن كيفيت تصوير داشته باشي

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
منم با core2 موافق هستم . به هيچ وجه نميشه از قدرت و استعداد اورش گذشت . مخصوصا x2 3600 قيمتش كاذب هست در اصل قيمتش 120 تومن هست نه 170 تومن .

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
core2 انتخاب عاقلانه تريه و از هر لحاظي Athlon X2 3600 كه هيچ بر نسخه هاي بالاتر اين پردازنده هم برتري داره در عين اينكه مصرف برق و توان مصرفي كمتري هم براي شما داره
در مورد گرافيك,بهتره كه يه مقدار هزينه رو ببري بالا و يه 7900gs بگيري(اگه radeon x1950 pro تو بازار بود كه گزينه عالي براي يك كارت رده متوسط ميشد) البته اگه قصد بازي كردن داري كه ظاهرا اينطور بنظر مياد و اگه اينطوره يه مقدار انتخاب اينده دار تر 7900gs با 20 خط لوله پيكسلي ميتونه نرخ فريم به مراتب بهتري در بازيا نسبت به يه كارت 12خط لوله پيكسلي 7600 بدون فدا كردن كيفيت تصوير داشته باشي

دوستان به نظر من چون کارم game هست بیشتر فک نمیکنم با 3800 x2 مشکل داشته باشم در عوض WinFast PX7600 GT TDH Extreme که ظاهرا گرافیک خوبیه و بعضیا میگن با 7900GT یکیه رو میگیرم.شما نظرتون در مورد اینکار و این کارت گرافیک چیه؟
نمايندگيش بازار رضا -دريا كامپيوتر -قيمت 230-220
http://www.leadtek.nl/nts/uk/products/gc/index.php?pronameid=266&tab=1&sid=81

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست من شما pixelview 7900gs ميتونيد با اين قيمت تهيه كنيد.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان به نظر من چون کارم game هست بیشتر فک نمیکنم با 3800 x2 مشکل داشته باشم . در عوض WinFast PX7600 GT TDH Extreme که ظاهرا گرافیک خوبیه و بعضیا میگن با 7900GT یکیه رو میگیرم.شما نظرتون در مورد اینکار و این کارت گرافیک چیه؟
نمايندگيش بازار رضا -دريا كامپيوتر -قيمت 230-220

به نظر منم كاملا Core 2 برتر براي اوركلاك هم خوب شرايط واقعا براي Core 2 عاليه .
كارت گرافيكم به نظر منم PixelView 7900GS كه قيمتش 230-235 تومنه كارت خيلي بهتريه .
اينم يه مقايسه بين اين كارتها كه همشون از نوع اوركلاك شده هستن .

3dmark2006-fillrate.png

mamajlalaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من می گم یه شش ماهی صبر کن
1- اولا که به نظر می رسه تا شش ماه دیگه یکم بازار رم زیر و رو بشه و بتونی 2 گیگ رم بگیری و با ویستا بیشتر حال کنی
2- Core 2 extreme پردازنده چهار هسته ی اینتل بعد از عید میلادی و ارائه پردازنده های 4 هسته ی Amd کاهش قیمت خواهد داشت و می دونی که از سی پی یو هایی که انتخاب کردی خیلی سرتره ( اگه فکر می کنی نیست اینجا را ببین )
3- برای اینکه یک کارت گرافیکی بگیری که Directx 10 را ساپورت کنه باید GeForce 8800 GTX/GTS که الان داره حدود 600 تا 700 هزار تومان معامله می شه پس 200 هزار تومن پولت را برای تکنولوژی قدیمی سازگار با Directx 9 هدر نده و صبر کن تا این کارت ها روی قیمت های اصلی قرار بگیرن .
4-درگاه های Pci express دارن آپ دیت می شن بنابراین مین برد ها هم به همین ترتیب پیشرفت می کنن .
5- هارد 500 گیگ Sata 2 تا شش ماه دیگه به قیمت واقعی می رسن و مناسب برای استفاده در ویندوز ویستا هستند .

با این فرض ها اگه به فا... نریم و جنگ در نگیره سر مسئله ی هسته ی شما این سیستم را می تونی در شش ماه آینده با 500 الی 700 تومن جمع کنی . میل خودته ولی الان سیستمی که گفتم با ویستا کاملا سازگاره و جون می ده روش ویستا سوار بشه چون تا شش ماه دیگه باگ های ویستا رو شده و همه شرکت ها هم آخرین درایو هاشون را برای ویستا نوشتن .

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من می گم یه شش ماهی صبر کن
1- اولا که به نظر می رسه تا شش ماه دیگه یکم بازار رم زیر و رو بشه و بتونی 2 گیگ رم بگیری و با ویستا بیشتر حال کنی
2- Core 2 extreme پردازنده چهار هسته ی اینتل بعد از عید میلادی و ارائه پردازنده های 4 هسته ی Amd کاهش قیمت خواهد داشت و می دونی که از سی پی یو هایی که انتخاب کردی خیلی سرتره ( اگه فکر می کنی نیست اینجا را ببین )
3- برای اینکه یک کارت گرافیکی بگیری که Directx 10 را ساپورت کنه باید GeForce 8800 GTX/GTS که الان داره حدود 600 تا 700 هزار تومان معامله می شه پس 200 هزار تومن پولت را برای تکنولوژی قدیمی سازگار با Directx 9 هدر نده و صبر کن تا این کارت ها روی قیمت های اصلی قرار بگیرن .
4-درگاه های Pci express دارن آپ دیت می شن بنابراین مین برد ها هم به همین ترتیب پیشرفت می کنن .
5- هارد 500 گیگ Sata 2 تا شش ماه دیگه به قیمت واقعی می رسن و مناسب برای استفاده در ویندوز ویستا هستند .

با این فرض ها اگه به فا... نریم و جنگ در نگیره سر مسئله ی هسته ی شما این سیستم را می تونی در شش ماه آینده با 500 الی 700 تومن جمع کنی . میل خودته ولی الان سیستمی که گفتم با ویستا کاملا سازگاره و جون می ده روش ویستا سوار بشه چون تا شش ماه دیگه باگ های ویستا رو شده و همه شرکت ها هم آخرین درایو هاشون را برای ویستا نوشتن .

خیلی دقیق جواب دادی و خیلی کمکم کردی و بیشتر از اونچیزی که میخواستم جوابمو دادی و منو از بلا تکلیفی درآوردی واقعا ازت ممنونم نزدیک بود دوباره حول حولکی یه چیز آشغال بگیرمو پولمو دور بریزم اما خوب شما دیدت از همه اینجا بالاتر بود!آینده نگری به این میگن! به نظرت 3 ماه دیگه میتونم یه سیستم ایدآل با همین قیمت بگیرم
ولی به نظرت اگه اینطوری آدم فکر کنه همش میگه واسم یه چیز جدید میاد....گرچه این باید فرق داشته باشه چون یه انقلاب تو مادربورد کارت گرافیک و پردازنده طی دوماه دیگه= سیستمو باید تا 1 سال دیگه دور بندازم و پولمم به باد دادم پس ارزش صبر کردنو داره ولی تا کی؟یه عالمه بازی گرافیکی مورد علاقم داره خاک میخوره هم اون هم من تو حسرت همیم!:blink:شش ماه خیلیه ! فک کنم بعدش بنوسم کامپیوطر

mamajlalaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
ببین اون سیستمی که شما انتخاب کردی اگه ویندوز ویستا نیامده بود سیستم توپی بود و مشکلی نداشت ولی اینکه Directx 10 برای ویستا اوپتیمایز شده و اینکه بازیهای آینده حتما با Directx 10 سازگار خواهند شد باعث میشه که انتخاب کارت گرافیکی که Directx 10 را ساپورت کنه لازم به نظر بیاید .
در مورد اینکه به طور مداوم تکنولوژی داره تازه می شه قبول دارم ولی آمدن ویندوز ویستا مثل یه تحول می مونه این سیستم عامل هست که به شما می گوید باید سخت افزارت از چه رنجی بالاتر باشه سیستمی که شما انتخاب کرده بودی برای ویندوز XP یه ایده ال هست ولی سیستم های زیر اون هم توان انجام این کارهایی که شما می خواستی را داشتن یعنی کارت گرافیک 5600 من تمام اون بازیهایی که شما می تونستی با 7900 انجام بدی را انجام می ده و کارت گرافیکی 200 هزار تومنی شما با گارت گرافیک حالا 60 هزار تومنی بنده تفاوتی چندانی نداره و هم سی پی یو 3.6 انتخابی شما و هم 2.6 من توان محاسبات بازی ها را دارن و شاید من نیم تا 1 میلی ثانیه بیشتر برای لود معطل بشم ( اینها را نرم افزار super_pi برای یه میلیون عمل می گه که قبلا من با مقایسه ی عملکرد سی پی یو خودم با مشابه انتخابی شما بدست آوردم . )
پس می توان ورود سیستم عامل جدید ویستا را یه زلزله در نظر گرفت که همه چیز را تعیین می کنه و تا ویستا سیستم عامل روز دنیا هست ( فکر می کنم دو یا سه سال دیگه ) این سیستمی که بنده گفتم جوابگوی تمام نیاز های شما خواهد بود و تو این سه سال هم اگه تکنولوژی جدیدی از نظر گرافیک بیاید چون قبلا در سیستم عامل ویستا مد نظر نبوده زیاد شایع نمی شه و شما نیازی به ارتقا نداری مگر اینکه بلو ری به قدری شایع بشه که شما مجبور بشی دی وی دی رایتر را با بلو ری عوض کنی که این با سابقه که ما از ماندگاری سی دی و بودن اون داریم بعید به نظر می رسد .
سی پی یو که بتواند بار محاسباتی ویستا را می تونه تحمل کنه و با پیشرفت تکنولوژی ساخت پردازنده ها شما را مجبور نمی کنه که سی پی یو جدید بخری چون سیستم توان محاسباتی ویستا را داره و شما بیشتر از اون چیزی نمی خواهی .
رم دو گیگ هم برای بازی خوری مثل شما لازم و ضروری هست و از دو گیگ بالاتر رم برای ویستا فایده ی زیادی نداره . و باعث بالا رفتن شدید سرعت عملکرد سیستم نخواهد شد .

حالا به نظر من اگه واقعا عشق بازی دارید یه پلی استیشن 3 بخرید می گن غوغایی است برای خودش هم حالش را می برید و هم خیلی کلاس داره . ولی اگه فعلا با پلی 3 حال نمی کنی می تونی یه ADSL شش ماهه بگیری و این شش ماه تو اینترنت بچرخی و هم حال کنی و هم چیز های بیشتری یاد بگیری .

mamajlalaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد اینکه آیا تا سه ماه دیگه این سیستم را میشه بست بستگی مستقیم به عملکرد AMD و احمدی نژاد داره اگه AMD بتونه پردازنده های 4 هسته ی واقعی و کارت گرافیک های منطبق با دایرکت ایکس 10 بده بیرون ( می دونی که AMD شرکت ATI را خرید ) اونوقت شاید نزول شدید قیمت ها برای رقابت بین این شرکت ها خواهیم بود و اگه احمدی نژاد سخت افزار را مثل موبایل نکنه و تعرفه غیر معقول روش نکشه و وارد جنگ نشیم احتمال داره بشه یه کاری کرد ولی خوب احتمالش حدود 30% هست و این سیستم با اون رنجی که من گفتم حدود 1 میلیون تومنی در می آید ( البته سه ماه دیگه )

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
با سلام دوست خوب من خودم گیمور هستم سیستم amdعالی هست من مثل سگ پشیمونم که چرا amd نگرفتم رمتو gelبگیرmotherرا همgiga بگیر گرافیکو winfastبگیر مثل خر کار میکنه 7800 خوبه بشرطی 256 256 باشه پاور هر چی بالاتر بهتر است ماله من 730 گریین سوال داشتی از خودم بپرس اینتل نگیری ها راستی tdh بهتره از بازار رضا نگیر همه دزدن از بازار ایرانیان زیر میدان ولی عصر بگیر

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست من قسمت حرف اولت خوب قبول دارم . ولي بقيه هيچ پايه اساس علمي نداره مخصوصا رمهاي GEIL , .....

و درباره توهين به بازريان آخه خودتون قضاوت كنيد ميشه همه مغازهاي بازار دزد باشن ؟؟؟؟

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
من خودم زیاد وسیله برای کامپیوتر می خرم خودتون برید مقایسه کنید بین بازار رضا و ایرانیان داورم خودتون

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام دوست خوب من خودم گیمور هستم سیستم amdعالی هست من مثل سگ پشیمونم که چرا amd نگرفتم رمتو gelبگیرmotherرا همgiga بگیر گرافیکو winfastبگیر مثل خر کار میکنه 7800 خوبه بشرطی 256 256 باشه پاور هر چی بالاتر بهتر است ماله من 730 گریین سوال داشتی از خودم بپرس اینتل نگیری ها راستی tdh بهتره از بازار رضا نگیر همه دزدن از بازار ایرانیان زیر میدان ولی عصر بگیر
این دیگه از اون حرفا بودشا . اگه قرار بی اعتمادی باشه که من به هیچ کدوم از مینهای AM2 تو بازار اطمینان ندارم البته الان اوضاعشون نسبت به 1-2 ماه پیش با ورود ورژنهای جدید بایوساشون بهتر شده ولی هنوزم اکثر برندهای مینبورد تولید کننده مینهای AM2 مینهاشون اونقدری که باید استیبل نیست من خودم خونه Abit Kn9s دارم که مثلا یکی از مینهای خوب و استیبله ولی تو هر 3-4 ساعت کار باید یبار ریاستارت شه که البته دیگه عادی شده .
الان بهترین انتخاب بازار Intel Core 2 هست چون هم مینهای خیلی خوب و استیبلی داره و هم خودش سرعت خیلی عالی داره و خوراک اورکلاکم هست .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب. سعيد جان حرفت رو تا حدي قبول دارم ولي اگر زمان سوكت 939 يادت باشه. در اون زمان هم همين مشكلات بود ولي با اپ ديت بايوس حل شد .

بالا