• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شما بگید با این تروجان چکار کنم

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا این تروجان downloader.zlob چیه که من هر چی پاکش می کنم یه هفته دیگه می بینم دوباره تو کامپیوترم پیداش شده:hmm: . چکار می کنه و چه جوری می شه برای همیشه شرشو از سر سیستم کند...............اه...........

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
nod32 نصب کن ، خودش درستش میکنه.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
شما حتما دستی میزنی Delete میکنی نه ؟
باید حتما Anti Virus نصب کنی دستی فایده نداره .

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از saeid_2001 :
شما حتما دستی میزنی Delete میکنی نه ؟
باید حتما Anti Virus نصب کنی دستی فایده نداره .
بله، همین کارو می کنم. آخه این doctor spyware هر وقت به اینترنت وصل می شم میگه trial شده و عین آدم باید بری بخری. برای همین نمی تونم به کمک اون پاکشون کنم. ولی آخر سری که می گه چی پیدا کرده، نام فایل و مسیرشون رو هم می گه برای همین خودم دست به کار می شم.

آنتی ویروس هم از zonealarm استفاده می کنم که ظاهراً بی ربطه چون میگه از ویروس خبری نیست.

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا من این nod32 رو اجرا کردم. بعد از یک ساعت و بیست و پنج دقیقه همون طور که توی شکل می بینید فقط میگه 4 تا infection + 7 تا مشکوک پیدا کرده. منتها بعدش هیچی نگفت که می خوای پاک شن یا نه. اصلاً نگفت اسمشون چیه.

با این که من توی تنظیماتش گفته بودم سر خود کاری نکنه و prompt for action رو انتخاب کردم ولی نمی دونم قضیه چیه..... میشه راهنمایی کنید

nod32.JPG

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام
خوب هستيد
اول تنظيماتي كه كرديد براي هنگامي كه فايل ويروسي رو ان لاين پيدا ميكنه .از تون بپرسه

اينكه ميگه مشكوكه يعني اينكه قسمت هوشمندش پيداشون كرده و توي ديتا بيسش همچون ويروسي ريجيستر نشده است

و اينكه پاك نكرده فكر كنم دليلش اينكه شما scan & clean رو نزديد و فقط زديد scan only
و يا اينكه فايل پروتكت بوده

اميدوارم كمك كنه

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از saeedsmk :
و اينكه پاك نكرده فكر كنم دليلش اينكه شما scan & clean رو نزديد و فقط زديد scan only
اميدوارم كمك كنه
سلام....:happy: خوبی؟ چه عجب این طرفا :)
دستت درد نکنه..... من scan only رو زده بودم. حالا یه بار دیگه اونی که تو گفتی رو انتخاب می کنم. ببینم اگه مشکلی داست خبرتون می کنم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یادت نره Nod32 اپدیتشم بکنی حتما چون بدون اپدیت فایدهای نداره اپدیتاشم خیلی کمه .

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
عزیزه دله برادر با zonealarm نمیتونی کار کنی چرا توهین میکنی؟؟؟.....خیلیم کارش درسته :D

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از JuJu :
عزیزه دله برادر با zonealarm نمیتونی کار کنی چرا توهین میکنی؟؟؟.....خیلیم کارش درسته :D
چرا می زنی؟....:( خوب نتونست پیدا کنه. با این که firewallش فعاله ولی نمی گه این downloader می خواد به اینترنت وصل شه.

حالا اگه نکته ای وجود داره بفرما:) ...... اینو هم بگم که من اتفاقاً فایروالشو قبول دارم ولی نمی دونم چرا تو این مورد نتونست کاری کنه

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از saeedsmk :
سلام
خوب هستيد
onlyه
به ببه سلام.
اقا سعید گل.
کجا بودی برادر ؟
دلمون برات جدّا تنگ شده بود.