mahmood-gt2
کاربر تازه وارد
آقا این تروجان downloader.zlob چیه که من هر چی پاکش می کنم یه هفته دیگه می بینم دوباره تو کامپیوترم پیداش شده:hmm: . چکار می کنه و چه جوری می شه برای همیشه شرشو از سر سیستم کند...............اه...........
ممنون. انگار یه نسخه admin و pro داره. فرقشون چیه؟ من admin رو دانلود کردمبه نقل از mynobar :nod32 نصب کن ، خودش درستش میکنه.
بله، همین کارو می کنم. آخه این doctor spyware هر وقت به اینترنت وصل می شم میگه trial شده و عین آدم باید بری بخری. برای همین نمی تونم به کمک اون پاکشون کنم. ولی آخر سری که می گه چی پیدا کرده، نام فایل و مسیرشون رو هم می گه برای همین خودم دست به کار می شم.به نقل از saeid_2001 :شما حتما دستی میزنی Delete میکنی نه ؟
باید حتما Anti Virus نصب کنی دستی فایده نداره .
سلام....:happy: خوبی؟ چه عجب این طرفابه نقل از saeedsmk :و اينكه پاك نكرده فكر كنم دليلش اينكه شما scan & clean رو نزديد و فقط زديد scan only
اميدوارم كمك كنه
بله چشم..... داره خوشم می آد ازش:happy:به نقل از saeid_2001 :یادت نره Nod32 اپدیتشم بکنی حتما چون بدون اپدیت فایدهای نداره اپدیتاشم خیلی کمه .
چرا می زنی؟.... خوب نتونست پیدا کنه. با این که firewallش فعاله ولی نمی گه این downloader می خواد به اینترنت وصل شه.به نقل از JuJu :عزیزه دله برادر با zonealarm نمیتونی کار کنی چرا توهین میکنی؟؟؟.....خیلیم کارش درسته
به ببه سلام.به نقل از saeedsmk :سلام
خوب هستيد
onlyه
کیه که از nod32 خوشش نیاد ؟به نقل از mahmood-gt2 :بله چشم..... داره خوشم می آد ازش:happy: