• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شما قضاوت کنيد!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
امروز صبح رفتم نونوايي سنگکي يکي دوتا نون واسه صبحونه بخرم. هفت هشت نفر توي صف بودن.
يه نفرشون هم از اين مداحاي اهل بيت (مي شناختمش) که يقه آخوندي مي زنن و خودشونو آخر مسلموني مي دونن.
کارگراي نونوايي هم چند نفر جوون که از چهره شون مشخص بود آدماي زحمتکشي هستن. واسه اين که حوصله شون سر نره يه ضبط صوت درب و داغون داشتن که هميشه به راه بود و آهنگهاي قديمي ايرانو ميخوند.
آهنگ خانوم حميرا که داشت پخش ميشد اين مداحک خودشو انداخت جلو و به کارگرا اعتراض کرد که چرا توي مکاني که مردم جمع هستن آهنگ غيرمجاز و از خواننده ي زن پخش مي کني؟
اون کارگره گفت:به شما ربط نداره
مداحه گفت به اداره ي اماکن گزارش مي دم
کارگره:هر کاري دلت ميخواد بکن
اين جروبحث ادامه داشت.
بعدش ديگه کارگره قهر کرد و گفت پخت نداريم.

پ.ن :يکي نيست به اون مداح پف use بگه(خودم گفتم تاحدودي) سال به دوازده ماه بايد صداي نکره ي شماها رو اونم از بلندگو تحمل کنيم حق اعتراض نداريم.حالا يه جوون بدبخت تو اين مملکت خراب شده با اين وضع فلاکت بار زندگي نميتونه به آهنگ مورد علاقه ش گوش بده.
اينم از مزاياي اسلام

باتچکر از برنامه ي خوبمون عمرن وقتشو بيشتر کنيم :cool:

Last edited:

t0rbak

Registered User
لایک‌ها
352
غصه نخور درست میشه
اندکی صبر سحر نزدیکست
:rolleyes:

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
خودت هم میدونی دستمون بستست......کاری نمیشه کرد......یا با خاک یکسان میشیم یا میشیم مثل مردم بدبخت عراق

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
به قول دوستمون...
فقط مدت اندکی مونده.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
الان نون گیرت نیمومد ؟

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
امروز صبح رفتم نونوايي سنگکي يکي دوتا نون واسه صبحونه بخرم. هفت هشت نفر توي صف بودن.
يه نفرشون هم از اين مداحاي اهل بيت (مي شناختمش) که يقه آخوندي مي زنن و خودشونو آخر مسلموني مي دونن.
کارگراي نونوايي هم چند نفر جوون که از چهره شون مشخص بود آدماي زحمتکشي هستن. واسه اين که حوصله شون سر نره يه ضبط صوت درب و داغون داشتن که هميشه به راه بود و آهنگهاي قديمي ايرانو ميخوند.
آهنگ خانوم حميرا که داشت پخش ميشد اين مداحک خودشو انداخت جلو و به کارگرا اعتراض کرد که چرا توي مکاني که مردم جمع هستن آهنگ غيرمجاز و از خواننده ي زن پخش مي کني؟
اين جروبحث ادامه داشت.

پ.ن :يکي نيست به اون مداح پف use بگه(خودم گفتم تاحدودي) سال به دوازده ماه بايد صداي نکره ي شماها رو اونم از بلندگو تحمل کنيم حق اعتراض نداريم.حالا يه جوون بدبخت تو اين مملکت خراب شده با اين وضع فلاکت بار زندگي نميتونه به آهنگ مورد علاقه ش گوش بده.
اينم از مزاياي اسلام

ویرایش قبلی 7:54 بود. ساعت 8:45 چی رو تغییر دادی؟

قضاوت من:
توی ماه محرم، اگر سوار تاکسی یا سواری شخصی بشم که صدای نوار نوحه اش بلند باشه، به طرف میگم کمش کنه.
پس باید برای اون مداح (حتی اگه از روی ریا باشه) این حق رو قائل باشیم که نخواد در یک مکان عمومی آهنگ بشنوه.

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
یادم افتاد؛ ویرایش قبلی نوشته بودی: "باتچکر از برنامه ي خوبتون لطفا وقتشو بيشتر کنيد"

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
بده دیگه! ملتو 2 دسته کردن که از بیخ باهم مشکل دارن و '5 هم نمیتوننن کنار هم سر کنن!
جالبیش اینجاس که هیچ کدوم هم رعایت نمیکنن!
یه سری رفته بودم مسجد , حاجی نماز اولو خوند و پاشد گفت یه صحبت کوتاه 20 دقیقه ای باهاتون دارم!!!
من شدیدا عجله داشتم ولی صدام درنیومد .
یواش یواش ملت اعتراض کردن که حاجاقا نماز دومو بخونین , مردم شاید کار واجب داشته باشن...
یه 5 دقیقه ای بحث شد و هی ملت گفتن :"بعد از نماز بگو" هی حاجی گفت که :"نه باید خطبمو بگم"
آخر حاجی عصبانی شد و گفت هرکی نمیخواد بره یه مسجد دیگه نماز بخونه! من تا خطبمو نگم نمازو نمیخونم!!!
جوری 4 چشمی ملتو میپایید که هیشکی جرعت نکرد بره !
نیم ساعت زر زد و نماز دومو خوند....
شخصا دیگه پامو مسجد نزاشتم:rolleyes:

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
غصه نخور درست میشه
اندکی صبر سحر نزدیکست
:rolleyes:
غصه نخوردم زياد :cool:
خودت هم میدونی دستمون بستست......کاری نمیشه کرد......یا با خاک یکسان میشیم یا میشیم مثل مردم بدبخت عراق
آره والا...
به قول دوستمون...
فقط مدت اندکی مونده.
خدا کند
ویرایش قبلی 7:54 بود. ساعت 8:45 چی رو تغییر دادی؟

قضاوت من:
توی ماه محرم، اگر سوار تاکسی یا سواری شخصی بشم که صدای نوار نوحه اش بلند باشه، به طرف میگم کمش کنه.
پس باید برای اون مداح (حتی اگه از روی ریا باشه) این حق رو قائل باشیم که نخواد در یک مکان عمومی آهنگ بشنوه.
گير داديا:rolleyes:
اون قضيه ش به کلي فرق داره بعدا توضيح مي دم
الان نون گیرت نیمومد ؟
نه رفتم لواش خريدم :(
بده دیگه! ملتو 2 دسته کردن که از بیخ باهم مشکل دارن و '5 هم نمیتوننن کنار هم سر کنن!
جالبیش اینجاس که هیچ کدوم هم رعایت نمیکنن!
یه سری رفته بودم مسجد , حاجی نماز اولو خوند و پاشد گفت یه صحبت کوتاه 20 دقیقه ای باهاتون دارم!!!
من شدیدا عجله داشتم ولی صدام درنیومد .
یواش یواش ملت اعتراض کردن که حاجاقا نماز دومو بخونین , مردم شاید کار واجب داشته باشن...
یه 5 دقیقه ای بحث شد و هی ملت گفتن :"بعد از نماز بگو" هی حاجی گفت که :"نه باید خطبمو بگم"
آخر حاجی عصبانی شد و گفت هرکی نمیخواد بره یه مسجد دیگه نماز بخونه! من تا خطبمو نگم نمازو نمیخونم!!!
جوری 4 چشمی ملتو میپایید که هیشکی جرعت نکرد بره !
نیم ساعت زر زد و نماز دومو خوند....
شخصا دیگه پامو مسجد نزاشتم:rolleyes:
:confused:
جالب بود ولي اين دوتا قضيه با هم فرق داشت

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
اين جروبحث ادامه داشت.

اينم از مزاياي اسلام

1-حرف اون مداحه درست نباید تو یک مکان عمومی از خواننده ی زن قبل از انقلاب آهنگ پخش بشه،حالا اگه مرد بود یه چیزی.
2-دستکشیدن نانوا از پخت و عرضه نان کار اشتباهی بود که وقت شما و دیگران را هدر داد.
3-
اينم از مزاياي اسلام
چرا هر اتفاقی میفته به اسلام ربط میدید؟! یه نانوایی یه کار اشتباهی کرده و یه شخصی از روی احساس وظیفه دینی یه نهی از منکری کرده و نانوا به جای قبول اشتباه خودش پخت و عرضه نان را متوقف کرده حالا اینجا ایراد از اسلامه؟!
4-قیمت نان را هم ذکر میکردید.
happysmiley.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا