• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شما هم با شارژر سونی اریکسون مشکل دارید

منصوری

Guest
لایک‌ها
0
سلام دوستان
چند وقتی هست که دیگه کلافه شدم از دستی شارژر خریدم وخراب شده یکی میگه p910 بگیر یکی میگه ... ولی متاسفانه همه کمتر از 15روز که کار میکنن از قسمت فیش ورودی به گوشی دچار مشکل میشن البته اینم بگم انواع روشهای نگهداری هم امتحان کردم ولی باز دچار مشکل شدم شما هم این مشکلات هم دارید لازم بگم در حال حاضر 2تا گوشی دارم که همزمان استفاده میکنم هردو هم سونی اریکسون هستن ولی.....

maryamarc87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره مال منم اینطور میشن

moshkforoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم از شما خوبه
من از شارژ ماشینی استفاده کردم کل سیستم برق 206 را سوزاند
کللییی خرج گذاشت رو دستم :(

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان
چند وقتی هست که دیگه کلافه شدم از دستی شارژر خریدم وخراب شده یکی میگه p910 بگیر یکی میگه ... ولی متاسفانه همه کمتر از 15روز که کار میکنن از قسمت فیش ورودی به گوشی دچار مشکل میشن البته اینم بگم انواع روشهای نگهداری هم امتحان کردم ولی باز دچار مشکل شدم شما هم این مشکلات هم دارید لازم بگم در حال حاضر 2تا گوشی دارم که همزمان استفاده میکنم هردو هم سونی اریکسون هستن ولی.....

شارژر ه متفرقه استفاده نکن... اصل بگیر.... علائدین مبایل Orginal

بازم از شما خوبه
من از شارژ ماشینی استفاده کردم کل سیستم برق 206 را سوزاند
کللییی خرج گذاشت رو دست

هیچ وقت از شارژر ماشینی استفاده نکن...
اگر جنس خوب نباشه با یه اتصالی به قول ه خودتان سیستم ه برق رو خرلب میکنه
یا به دلیل بالا پایین شدن ه ولتاژ گوشی رو.

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
اصلی هم میگیرم ولی باز با مشکل مواجعه میشم یعنی اصل تر فابریکی خودش؟
یکم مشکل اتون رو دقیق تر بگید... اتصال برقرار نمیکنه یا سوکت شارژر میشکنه؟

اگر اتصال برقرار نمیکنه و گوشی شارژ نمیشه اسپری تمیز کننده قطعات الکترونیک بگیر با مسواک کانکتور های شارژر رو تمیز کن...

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
بس كه سوني اريكسون اشغاله ، من داداشم 4 تا سونی اریکسون داشته قبلا ، تی 610 ، دوتا کا 700 ، یه کا 800 !

همه اشون بعد از مدتی به سختی شارج میشدن ، یعنی هرچی فیش رو بهش وصل میکردی شارج پر نمیشد ، اینقدر باید اینور و اونورش میکردی تا میشد تا تکون میخورد دوباره متوقف میشد !!!!

خب این مشکلات با شارجر Orginal بوده حالا چه برسه به شارجر قلابی !

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
بس كه سوني اريكسون اشغاله ، من داداشم 4 تا سونی اریکسون داشته قبلا ، تی 610 ، دوتا کا 700 ، یه کا 800 !

همه اشون بعد از مدتی به سختی شارج میشدن ، یعنی هرچی فیش رو بهش وصل میکردی شارج پر نمیشد ، اینقدر باید اینور و اونورش میکردی تا میشد تا تکون میخورد دوباره متوقف میشد !!!!

خب این مشکلات با شارجر Orginal بوده حالا چه برسه به شارجر قلابی !

عزیز همه میدونن که کانکتور ه K700 بعد از یه مدت کثیف میشه و ارتباط رو برقرار نمی کنه... در ضمن من خودم ام K700 داشتم ... شما ی ذره زیرش برس بکشید درست میشه...

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
من 2 سالي ميشه كه با شارژر P990 مشكل نداشتم.در شرايط مختلف هم نگهداري كردم ولي تا به امروز هيچ مشكلي نداشتم.

بالا