• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شما هم با Windows Xp Sp2 مشکل داريد؟

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا حالا روي بيش از 10 کامپيوتر مختلف Windows Xp Sp2 نصب کردم که متاسفانه همشون اشکالات زير رو دارند:

1- بضي موارد بخصوص اگر سيستم زياد روشن باشه به هنگام خاموش کردن سيستم، سيستم Restart ميشه و شروع به Scandisk ميکنه.
2- بعضي وقتها به هنگام Log Off همون اتفاق بالائي رخ ميده
3- سيستم ناپايدرتره و کمتر از Sp1 اورکلاک ميشه

خب اول حدس زدم که CD ويندوز من مشکل داره سي دي Sp1 رو گرفتم و Sp2 رو از سايت ميکروسافت، درست نشد. بعد اين آپديت رو روي سي دي ويندوز Xp بدون سرويس پک نصب کردم، بازهم مشکل داشت. مديا سنتر نصب کردم باز هم همون مشکلات بود. لازم به توضيحه توي همه اين موارد ويندوز رو از اول با فرمت کردن ويندوز قبلي نصب کردم.
حالا مدتي که Sp1 براي خودم و دوستان نصب ميکنم اما متاسفانه يه سري نرم افزار آومده که فقط روي Sp2 نصب ميشه؟ سئوال من اينه که آيا شما هم با Sp2 اين مشکلات رو داريد و اگر جواب مثبته راه حل چيه؟

mania1920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش من كه تا الان 500 بار اين ويندوز نصب كردم مشكلي هم نداشته البته همون اوايل كه sp2 بيرون اومد داخل
قسمتfirewall مشكل داشت كه مايكروسافت سريع بر طرف كرد الانم من خودم از sp2استفاده ميكنم 1 ماهي ميشه دارم استفاده ميكنم.
قبلش مديا سنتر نصب بود هيچ عيبي نداشت . به هر حال از ويندوز نيست يا cd عيب داشته و يا ورژن ويندوز ايراد داره . از كامل بودن نسخه ويندوز مطمين هستي ؟؟
يا كه مشكل سخت افزاري داري .

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل سخت افزاري نميتونه باشه چون روي حدود 10 کامپيوتر متفاوت با همين مشکلات مواجه شدم شما سي ديتون Sp2 هست و يا آپيدت ميکنيد؟

mania1920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل سخت افزاري نميتونه باشه چون روي حدود 10 کامپيوتر متفاوت با همين مشکلات مواجه شدم شما سي ديتون Sp2 هست و يا آپيدت ميکنيد؟

من از cd نصب كردم يك cd هم بيشتر نيست.
قبلنا sp2 كه داشتم 2 تا cd بود تازه مدت دار هم بود و بايد كرك ميشد تا فول بشه .
با اين اوصاف بايد از ورژن ويندوز بوده باشه . يه sp2 ديگه گير بيار و نصب كن.

راستي نصب درايور chipset هم يادت نره !!!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
ويندوز xp sp2 ورژن gold edition به نظرم بهترين نسخه ويندوز هست. به احتمال زياد شما مشكلي در نصب داريد

alidadash

Registered User
لایک‌ها
0
يه كلام نه

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
تا حالا روي بيش از 10 کامپيوتر مختلف Windows Xp Sp2 نصب کردم که متاسفانه همشون اشکالات زير رو دارند:

1- بضي موارد بخصوص اگر سيستم زياد روشن باشه به هنگام خاموش کردن سيستم، سيستم Restart ميشه و شروع به Scandisk ميکنه.
2- بعضي وقتها به هنگام Log Off همون اتفاق بالائي رخ ميده
3- سيستم ناپايدرتره و کمتر از Sp1 اورکلاک ميشه

خب اول حدس زدم که CD ويندوز من مشکل داره سي دي Sp1 رو گرفتم و Sp2 رو از سايت ميکروسافت، درست نشد. بعد اين آپديت رو روي سي دي ويندوز Xp بدون سرويس پک نصب کردم، بازهم مشکل داشت. مديا سنتر نصب کردم باز هم همون مشکلات بود. لازم به توضيحه توي همه اين موارد ويندوز رو از اول با فرمت کردن ويندوز قبلي نصب کردم.
حالا مدتي که Sp1 براي خودم و دوستان نصب ميکنم اما متاسفانه يه سري نرم افزار آومده که فقط روي Sp2 نصب ميشه؟ سئوال من اينه که آيا شما هم با Sp2 اين مشکلات رو داريد و اگر جواب مثبته راه حل چيه؟

اگه بخوای ویندوزت مشکلی نداشته باشه اول باید ویندوز XP Service Pack 1 که مایکروسافت اونو به عنوان ویندوز اورجینال بشناسه نصب کنی بعد روی اون Service Packe 2 رو نصب کنی و در نهایت ویندوزتو با اینترنت Update کنی ...

در این صورت هست که ویندوز مشکلی براش پیش نمیاد...

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه بخوای ویندوزت مشکلی نداشته باشه اول باید ویندوز XP Service Pack 1 که مایکروسافت اونو به عنوان ویندوز اورجینال بشناسه نصب کنی بعد روی اون Service Packe 2 رو نصب کنی و در نهایت ویندوزتو با اینترنت Update کنی ...

از کجا بفهمم ميکروسافت Sp1 رو بعنوان اوريجينال ميشناسه

mania1920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

البته اينم در نظر بگير اگر نشناخت از خود سايت 2-3 تا فايل اتوماتيك كپي ميشن رو سيستم و موقع نصب خيلي از برنامه هاي مايكروسافت
مينويسه كه ويندوزتون اورجينال نيست و اجازه نصب نميده!!!

آخه در ايران ويندوز اورجينال ميخواي چيكار ؟؟

mania1920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن اين بحث اورجينال و غير اورجينال شناختن مايكروسافت فقط يه جور حمايت از كپي رايته همين !!!

mehryar

Registered User
لایک‌ها
255
منم مشكلي زياد با ويندوز SP2 نداشتم در مورد برنامه هاي خود مايكروسافت هم با كمك برادران روس ورژن
كرك شده شان چند روز بعد همه جا پر ميشه:D
البته اگرم كسي بخواد ميتونه ويندوز ارجينال بخره و الان شركت هاي زيادي هستند كه با مبلغي بين
105 تا 250 هزار تومن آماده خالي كردن جيب من وشما هستند;)

بالا