سلام
برای کار اتلیه احتیاج به فوکال هایی بالای 80 میلی متر و کمتر از 150 میلی متر دارید (یا 85-135 میلی متر)
برای عکس های اجتماعی نیز ممکن است احتیاج به فوکال هایی از 35 میلی متر تا 100 میلی متر دارید.البته به صورت حدودی
و برای طبیعت نیز احتیاج به لنزهای واید دارید.از 15 میلی متر تا 35 میلی متر.و یا شاید فوکال های بالاتر برای فواصل بیشتر
در اتلیه مهم ترنی موضوع اندازه ی سنسور هست.چون نورپردازی جلوی نویز احتمالی رو میگیره و تو اتلیه مشخصات بدنه و فوکوس پوینت به کار نمیاد
اما در طبیعت و عکاسی اجتماعی این موارد اگر باشه بهتره
به نظر من با این مبلغ اگر به برند کنون علاقه دارید.میتونید به بدنه هایی مثل 60d ویا 7d فکر کنید.اختلاف قیمتشون حدود 1 تومن هست.به هر حال 7d بهتر است.بدنه ی 7d در حال حاظر حدود 3.600 هست
و برای لنز هم بهترین پیشنهادی که میتونم بکنم 15-85 usm هست.با قیمتی حدود 1.950 که با بدنه فکر میکنم کمتر از 5500 باشد
یا 18-200 با قیمتی کمتر.
و یا ترکیب دو لنز 18-55 و 55-250 که بنده توصیه نمیکنم
میتونید بقیه ی پول رو هم برای خرید سه پایه.کیف.فیلترها.و تجهیزات نورپردازی بگذارید.البته اگر 60d بخرید
در مورد نیکون چون اطلاعاتی ندارم نمیتونم جواب بدم.اما به نظرم این ست.(یعنی بدنه ی 7d و لنز 15-85) ست خوبی است.
اگر هم دنبال بدنه های ارزان قیمت تر و لنزهای ارزان تر هستید (چون به صورت عملی کیفیتشان در آتلیه خیلی کمتر از بدنه و لنز شارپ تری نیست) میتونید به 600D و یا 550d و یا 650d با لنزهایی نظیر 18-135 فکر کنید
سلام
کنون من مارک2 رو ترجیح میدم
و از اون بهتر به نظر من دی 800 نیکون