• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شما چه پیشنهادی دارین

shishii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به من دو مدل پیشنهاد دادن که خیلی نزدیک به هم هستن :
1 - دوربین 7d با لنز ef28-105 یا 5d mark 2 با لنزef - s 17 -85 که این دو تا خیلییییی شبیه به هم هستند کدومو بگیرم شما چه پیشنهادی دارین ؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
در کل بگم بدون هیچ توهینی: هر کی این پیشنهاد رو داده از نظر اطلاعات در حد صفر بوده
لنزهای مدل ef-s اصلا" به فول فریم ها نمیخورند.تازه بر فرض محال گیریم که بخورند.17-85 لنز زیاد شارپ و با کیفیتی نیست.
و این که به نظر شما این ها نزدیک به هم هستند؟
درست که 7d در حال احضر بهترین کراپ دار کنون به حساب میاد اما مقایسه ی اون با فول فریمی مثل 5d اصلا" کار جالبی نیست
شما اول ژانر مورد علاقه ات.مقدار دانشت از عکاسی و هزینه ای که میخوای خرج کنی رو بگو.تا بشه بر اساس نیازهات بهت پیشنهاد داد
پ.ن: خرید چنین بدنه هایی به نظرم اصلا" برای عکاسی که تازه کارش رو شروع کرده مناسب نیست

shishii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام دوست من "hosen 137"

من میخوام آتلیه بزنم کار اصلی من اینه انجام خواهم داد ، و در مرحله بعد عکاسی طبیعت و اجتماعی هست که میتونم با یک سری از افراد خاص ارتباط بر قرار کنم و کل هزینه تا سقف 6میلیون هستش بیشتر از این نمی تونم هزینه کنم و تازه میخوام برم کلاس عکاسی که از هفته دیگه شروع میشه حالا دوربین چی بگیرم مهندس :):D

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
برای کار اتلیه احتیاج به فوکال هایی بالای 80 میلی متر و کمتر از 150 میلی متر دارید (یا 85-135 میلی متر)
برای عکس های اجتماعی نیز ممکن است احتیاج به فوکال هایی از 35 میلی متر تا 100 میلی متر دارید.البته به صورت حدودی
و برای طبیعت نیز احتیاج به لنزهای واید دارید.از 15 میلی متر تا 35 میلی متر.و یا شاید فوکال های بالاتر برای فواصل بیشتر

در اتلیه مهم ترنی موضوع اندازه ی سنسور هست.چون نورپردازی جلوی نویز احتمالی رو میگیره و تو اتلیه مشخصات بدنه و فوکوس پوینت به کار نمیاد
اما در طبیعت و عکاسی اجتماعی این موارد اگر باشه بهتره
به نظر من با این مبلغ اگر به برند کنون علاقه دارید.میتونید به بدنه هایی مثل 60d ویا 7d فکر کنید.اختلاف قیمتشون حدود 1 تومن هست.به هر حال 7d بهتر است.بدنه ی 7d در حال حاظر حدود 3.600 هست
و برای لنز هم بهترین پیشنهادی که میتونم بکنم 15-85 usm هست.با قیمتی حدود 1.950 که با بدنه فکر میکنم کمتر از 5500 باشد
یا 18-200 با قیمتی کمتر.
و یا ترکیب دو لنز 18-55 و 55-250 که بنده توصیه نمیکنم
میتونید بقیه ی پول رو هم برای خرید سه پایه.کیف.فیلترها.و تجهیزات نورپردازی بگذارید.البته اگر 60d بخرید
در مورد نیکون چون اطلاعاتی ندارم نمیتونم جواب بدم.اما به نظرم این ست.(یعنی بدنه ی 7d و لنز 15-85) ست خوبی است.
اگر هم دنبال بدنه های ارزان قیمت تر و لنزهای ارزان تر هستید (چون به صورت عملی کیفیتشان در آتلیه خیلی کمتر از بدنه و لنز شارپ تری نیست) میتونید به 600D و یا 550d و یا 650d با لنزهایی نظیر 18-135 فکر کنید

shishii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
برای کار اتلیه احتیاج به فوکال هایی بالای 80 میلی متر و کمتر از 150 میلی متر دارید (یا 85-135 میلی متر)
برای عکس های اجتماعی نیز ممکن است احتیاج به فوکال هایی از 35 میلی متر تا 100 میلی متر دارید.البته به صورت حدودی
و برای طبیعت نیز احتیاج به لنزهای واید دارید.از 15 میلی متر تا 35 میلی متر.و یا شاید فوکال های بالاتر برای فواصل بیشتر

در اتلیه مهم ترنی موضوع اندازه ی سنسور هست.چون نورپردازی جلوی نویز احتمالی رو میگیره و تو اتلیه مشخصات بدنه و فوکوس پوینت به کار نمیاد
اما در طبیعت و عکاسی اجتماعی این موارد اگر باشه بهتره
به نظر من با این مبلغ اگر به برند کنون علاقه دارید.میتونید به بدنه هایی مثل 60d ویا 7d فکر کنید.اختلاف قیمتشون حدود 1 تومن هست.به هر حال 7d بهتر است.بدنه ی 7d در حال حاظر حدود 3.600 هست
و برای لنز هم بهترین پیشنهادی که میتونم بکنم 15-85 usm هست.با قیمتی حدود 1.950 که با بدنه فکر میکنم کمتر از 5500 باشد
یا 18-200 با قیمتی کمتر.
و یا ترکیب دو لنز 18-55 و 55-250 که بنده توصیه نمیکنم
میتونید بقیه ی پول رو هم برای خرید سه پایه.کیف.فیلترها.و تجهیزات نورپردازی بگذارید.البته اگر 60d بخرید
در مورد نیکون چون اطلاعاتی ندارم نمیتونم جواب بدم.اما به نظرم این ست.(یعنی بدنه ی 7d و لنز 15-85) ست خوبی است.
اگر هم دنبال بدنه های ارزان قیمت تر و لنزهای ارزان تر هستید (چون به صورت عملی کیفیتشان در آتلیه خیلی کمتر از بدنه و لنز شارپ تری نیست) میتونید به 600D و یا 550d و یا 650d با لنزهایی نظیر 18-135 فکر کنید

سلام
از اطلاعاتی که دادید مرسی من بیشتر میخوام کنون انتخاب کنم و این 7d با لنز 15-85 از همه پرسیدم گفتند خوب ، امیدوارم توی این صنعت عکاسی موفق بشم ارزششو داشت که از کارم استفاء دادم تخصصی کار کنم ، بازم مرسی :):cool:

30303

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
کنون من مارک2 رو ترجیح میدم
و از اون بهتر به نظر من دی 800 نیکون

shishii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
کنون من مارک2 رو ترجیح میدم
و از اون بهتر به نظر من دی 800 نیکون

سلام
از راهنماییتون ممنون فقط یه سوال از نظر قیمتی هم شما براورد کردید؟که به بوجه من کافی هستش؟

بالا