• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شناسایی بک لینک های اسپم

karaj24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام. من دوتا مشکل دارم اولیش که خیلی مهمه اینه که چند وقتیه یکی از صفحات سایت از نتایج گوگل به کل حذف شده و گوگل برای کلمه سرچ شده صفحات دیگه سایت رو نمایش میده ( اونم صفحات 7 و 8 ). اینم باید بگم که برای این صفحه من بک لینک گرفتم. چند روز پیشم تصمیم گرفتم بک لینک های خریداری شده رو بی اثر کنم. حالا میخواستم ببینم راهی وجود داره که سایت های لینک شونده رو از نظر اسپم بودن شناسایی کرد؟

مشکل دوم هم اینکه من میخوام برای یه کلمه کلیدی صفحه x بالا بیاد. لینک داخلی به صفحه مورد نظر هم دادم. منتها باز صفحات دیگه سایت رو بالاتر نشون میده. من جایی خوندم که خود گوگل تشخیص میده کدوم صفحه نمایش داده بشه. میخواستم ببینم دلایل انتخاب گوگل به غیر از بک لینک و لینک داخلی چی میتونه باشه

ممنون میشم جواب بدید

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:) با سلام و خسته نباشید

:general501: یکیم سوال اول شما برای من گنگ بود ! اول این که موقعی که گوگل بخواد لینکی پاکسازی بکنه اگر در وب مستر شما ثبت نام کرده باشد پیغام خواهد داد .. دوم این که بک لینک خریدن خودش یک امتیاز منفی برای سایت هست چه بسا الان تاثیر منفی داشته باشه ...... و برای متوجه شدن سایت هایی که بک لینک قرار دارد برای مشاهده کلیک کنید ...

:general406: خوب اول این که خیر من با این نکته موافق نیستم یک اینکه شاید خود گوگل برای انتخواب قدرت مانور داشته باشه ولی باز گوگل یک سیستم تشخیص دهنده میباشد که از کارفرما دستور میگیره پس عزیزم فایل robot.txt چه روندی در کار سایت شما داره ؟

:general408: و یک توضیح کوتاه در مورد بک لینک بگم که این سیستم یک روند منسوخ شده بوده و در بیانیه جدید موز و پاندا دیگر تنها یک روش بیهوده میباشد ..... تنها ینک دهی داخلی و استاندارد یک امتیاز خوب یرای یک سایت خواهد بود .

karaj24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بابت جواب ممنون . سوال اولم به صورت خلاصه اینه
روی یک کلمه کلیدی یکی از صفحات سایت صفحه 2 گوگل بود. بعد از اینکه بک لینک گرفتم. روی اون کلمه کلیدی صفحه اصلی سایتم صفحه 8 گوگل هستش.

یعنی اون صفحه از وبسایت که براش بک لینک خریدم از نتایج گوگل حذف شده. الان با اینکه بک لینک ها رو بی اثر کردم منتها هنوز اون صفحه وبسایت به نتایج گوگل برنگشته.

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:) زمان برسی های گوگل و جابجایی کلمات زیاد مشخص نیست و نمیشه دقیق گفت کی جایجایی صورت خواهد گرفت ولی زمان زیادی نخواهد برد انشالله به حالت اول بر خواهد گشت .

بالا