• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شناسایی یک سی ام اس

Alirezaya

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان خسته نباشید

بنده میخواستم بدونم سی ام اس استفاده شده در سایت استقلالی ( Esteghlali.com ) چه سی ام اسی هست ؟؟

ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند من رو هم مطلع کنند

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سلام دوستان خسته نباشید

بنده میخواستم بدونم سی ام اس استفاده شده در سایت استقلالی ( Esteghlali.com ) چه سی ام اسی هست ؟؟

ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند من رو هم مطلع کنند

یا سی ام اس خاصی نداره و کاملا شخصی نوشته شده یا میتونه وردپرس باشه
آخه هیچ چیز خیلی زیادی نداره یعنی امکانات صفر

من احتمال 95 درصد میدم وردپرس باشه دوست عزیز شایدم اشتباه میکنم

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
اختصاصیه
ولی خب به قول اون دوستمون هیچی نداره
من موندم به چه امیدی پول میدن واسه اینا
قیافش که خیلی ساده و بیروحه
خودشم که چیزی نداره

Paraziiit

Registered User
لایک‌ها
115
یا سی ام اس خاصی نداره و کاملا شخصی نوشته شده یا میتونه وردپرس باشه
آخه هیچ چیز خیلی زیادی نداره یعنی امکانات صفر

من احتمال 95 درصد میدم وردپرس باشه دوست عزیز شایدم اشتباه میکنم

شرمنده ولی وردپرس نیست . به دلایلی که یکیش لاگین اختصاصی سایته .

ولی اگه وردپرس بود خودکشی می کردم:D که cms به این عظمت رو با این قالب ضایع تضعیف کردن.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
شرمنده ولی وردپرس نیست . به دلایلی که یکیش لاگین اختصاصی سایته .

ولی اگه وردپرس بود خودکشی می کردم:D که cms به این عظمت رو با این قالب ضایع تضعیف کردن.

دقیقا بنده هم همین فکر میکنم من منظورم این بود اگه اگگگگگگگگگگگگگگگگگگگه سی ام اسی هم داشته باشه امکان داره وردپرس باشه چون توی لود اولیه هیچ کودوم مثل دراپل یا جوملا سریع نیستند و یک گیر 4-7 ثانیه ایی دارند
ولی برای ورودی هم خدمتت عرض کنم البته خودت خیلی بهتر از میدونی این اومده یه چند تا فیلد بش اضافه کرده و همین کاری هم نداره (البته این سایت اصلا قابل بحث کردن نیست )

من خودم با سبک سازی موافقم اما این دیگه کلا مخالف هر گونه هنری هستش این سایت سایت درجه پائینی هستش

راستی خیلی ها از من قیمت طراحی قالب می خواهن شما قیمت ها دستت هست چقدر کلا باید قیمت بدیم

Alirezaya

Registered User
لایک‌ها
10
اختصاصیه
ولی خب به قول اون دوستمون هیچی نداره
من موندم به چه امیدی پول میدن واسه اینا
قیافش که خیلی ساده و بیروحه
خودشم که چیزی نداره

دوست عزیز بنده نمیدونم منظور شما از امکانات چی هست و چه چیزیو امکانات میدونید

ولی واسه من مکانیز این سایت مهم هست که میشه به کاربران اجازه ارسال خبر داد یا اشخاصی رو مدیر کرد و ...

در قسمت پروفایل کاربران هم امکان طراحی پروفایل واسه کاربران وجود داره امکان گالری داره که کاربران میتونن عکساشونو در پروفایلشون آپلود کنند ، امکان آپلود موسیقی داره که این موسیقی در پروفایل کاربر پخش میشه و امکان ساخت وبلاگ هست و ...

این سیستم شبیه سیستم های شبکه های اجتماعی هست ولی شما چون فقط ظاهر کار رو دیدین میگین سادست ! اما من که عضو شدم و کاملا بررسی کردم ، اونقدرها هم ساده و بی امکانات نیست ! در ضمن قبول دارم ظاهر کار افتضاح ولی من یک سیستم میخوام با قابلیت هایی که سیستم این سایت داره ! اگر چیزی مد نظر هست پیشنهاد بدید ممنون میشم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اختصاصی نیست، ورپرس هم نیست یه سی ام اس آلمانی (یا نروژی یا سوئدی) هست که اسمش یادم نمیاد. حالا چه فرقی میکنه؟
اینجا میتونید ببینید که تو پوشه پلاگین آلمانی نوشته، طرف نمیاد آلمانی بذاره تو سی ام اس اختصاصیش!!

http://www.esteghlali.com/plugins/

Alirezaya

Registered User
لایک‌ها
10
اختصاصی نیست، ورپرس هم نیست یه سی ام اس آلمانی (یا نروژی یا سوئدی) هست که اسمش یادم نمیاد. حالا چه فرقی میکنه؟
اینجا میتونید ببینید که تو پوشه پلاگین آلمانی نوشته، طرف نمیاد آلمانی بذاره تو سی ام اس اختصاصیش!!

http://www.esteghlali.com/plugins/

خوب فرقش اینه که من میخوام اسم این سی ام اس رو بدونم یا هم اینکه یک سی ام اس شبیه به این پیدا کنم

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347

ولی واسه من مکانیز این سایت مهم هست که میشه به کاربران اجازه ارسال خبر داد یا اشخاصی رو مدیر کرد و ...

در قسمت پروفایل کاربران هم امکان طراحی پروفایل واسه کاربران وجود داره امکان گالری داره که کاربران میتونن عکساشونو در پروفایلشون آپلود کنند ، امکان آپلود موسیقی داره که این موسیقی در پروفایل کاربر پخش میشه و امکان ساخت وبلاگ هست و ...

این سیستم شبیه سیستم های شبکه های اجتماعی هست ولی شما چون فقط ظاهر کار رو دیدین میگین سادست ! اما من که عضو شدم و کاملا بررسی کردم ، اونقدرها هم ساده و بی امکانات نیست ! در ضمن قبول دارم ظاهر کار افتضاح ولی من یک سیستم میخوام با قابلیت هایی که سیستم این سایت داره ! اگر چیزی مد نظر هست پیشنهاد بدید ممنون میشم

دوست عزیز انعطاف یه سی ام اس مهمترین امکاناتشه
شما وقتی سی ام است انعطاف داشته باشه دیگه خود به خود همه چی ردیفه

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856

دوست عزیز تمامی این امکاناتی که می خواهید توی سی ام اس های معمول وجود داره
منظوره من از امکانات این نیست که آقا حالا مثلا امکان داره طرف بتونه عکس آپلود کنه یا خبر درج کنه همونطور که خودتم مستحضری این امکانات درون همه سی ام اس در حال حاضر وجود داره اما چه چیزی این امکانات از هم متمایز میکنه

بله کیفیت کار شما ، باگ نداشتن در کد ها ، سرعت کامپایل کد منظورم خود کد هاست که چقدر بهینه سازی شده

در کل سی ام اس های اختصاصی یه سری معایب دارن یه سری مزایا

یکی از بدترین معایبش اینه که این سی ام اس دائما در حال آپدیت نیست و ممکن است هر روز باگ های جدیدی پیدا شود و سایتی که برایش زحمت کشدید دچار مشکلات زیادی بشود و از طرف دیگه امکانات این سایت است که اگر اتفاقی بیافتد و سایت شما بازدید بالایی داشته باشد شما د ببخشیداز کارایی و نحوه چند و چون سی ام اس اتون اطلاعی ندارید و دائما برای سی ام اس شما کامپوننت جدید در نمی آید و اگر بخواهید آن کامپوننت را برای خودتون بنویسید مسلما هزینه بیشتری را باید بپردازید

در کل بی سوادی ما هم زیاد به چشم میاد ببخشید

Alirezaya

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز تمامی این امکاناتی که می خواهید توی سی ام اس های معمول وجود داره
منظوره من از امکانات این نیست که آقا حالا مثلا امکان داره طرف بتونه عکس آپلود کنه یا خبر درج کنه همونطور که خودتم مستحضری این امکانات درون همه سی ام اس در حال حاضر وجود داره اما چه چیزی این امکانات از هم متمایز میکنه

بله کیفیت کار شما ، باگ نداشتن در کد ها ، سرعت کامپایل کد منظورم خود کد هاست که چقدر بهینه سازی شده

در کل سی ام اس های اختصاصی یه سری معایب دارن یه سری مزایا

یکی از بدترین معایبش اینه که این سی ام اس دائما در حال آپدیت نیست و ممکن است هر روز باگ های جدیدی پیدا شود و سایتی که برایش زحمت کشدید دچار مشکلات زیادی بشود و از طرف دیگه امکانات این سایت است که اگر اتفاقی بیافتد و سایت شما بازدید بالایی داشته باشد شما د ببخشیداز کارایی و نحوه چند و چون سی ام اس اتون اطلاعی ندارید و دائما برای سی ام اس شما کامپوننت جدید در نمی آید و اگر بخواهید آن کامپوننت را برای خودتون بنویسید مسلما هزینه بیشتری را باید بپردازید

در کل بی سوادی ما هم زیاد به چشم میاد ببخشید

شما اسم اون سی ام اس معمول رو به من بگید ممنون میشم ، من خودم هم با وردپرس کار کردم هم جوملا هم نیوک و ... سی ام اس اختصاصی هم داشتم ! ولی من یک چیزی میخوام که واسم هزینه نتراشه ! این سی ام اس بدترین سی ام اس دنیا قبول ! ولی من میخوام ببینم چیه ! دوستان به جایه اینکه پاسخ منو بدن کارشناسی میکنن ! من خودمم میدونم این سی ام اس ضعف هایی داره !

ERFAN_

Registered User
لایک‌ها
62
sNews هم اگر نباشه دیگه خدا میدونه چیه تقریبا مطمئنم همینه اما اگر بازم میخواید مطمئن تر بشید
از اون حقه قدیمی استفاده کنید که برای مدیرش کامنت بزارین : آقا عجب وب توپی رو با sNews زدین اگر همین بود که تشکر میکنه اگر نه خونش به جوش میاد و میگه sNews کدومه بابا این رو با ... ساختم..از من هم نشنیده بگیرید

" راستی بچها تو این انجمن کسانی رو که با لحن کنایه امیز پست میزنن بایکوت میکنن پیشنهاد:تغییر لحن"

Last edited:

Alirezaya

Registered User
لایک‌ها
10
این سایت که من دیدم از زبان پی اچ پی درش استفاده شده و احتمالا یک پسر زیر 18 سال با دریم ویور ساخته اون رو همین

نه این سایت اختصاصی نیست ! در ضمن ما خاک پای حرفه ای های اینجاییم ! بابا چقدر اینجا حرفه ای ریخته :D همه جوابی میدن الا اون چیزی که من میخوام

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
بالا