سلام دوستان خسته نباشید
بنده میخواستم بدونم سی ام اس استفاده شده در سایت استقلالی ( Esteghlali.com ) چه سی ام اسی هست ؟؟
ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند من رو هم مطلع کنند
یا سی ام اس خاصی نداره و کاملا شخصی نوشته شده یا میتونه وردپرس باشه
آخه هیچ چیز خیلی زیادی نداره یعنی امکانات صفر
من احتمال 95 درصد میدم وردپرس باشه دوست عزیز شایدم اشتباه میکنم
شرمنده ولی وردپرس نیست . به دلایلی که یکیش لاگین اختصاصی سایته .
ولی اگه وردپرس بود خودکشی می کردم که cms به این عظمت رو با این قالب ضایع تضعیف کردن.
اختصاصیه
ولی خب به قول اون دوستمون هیچی نداره
من موندم به چه امیدی پول میدن واسه اینا
قیافش که خیلی ساده و بیروحه
خودشم که چیزی نداره
اختصاصی نیست، ورپرس هم نیست یه سی ام اس آلمانی (یا نروژی یا سوئدی) هست که اسمش یادم نمیاد. حالا چه فرقی میکنه؟
اینجا میتونید ببینید که تو پوشه پلاگین آلمانی نوشته، طرف نمیاد آلمانی بذاره تو سی ام اس اختصاصیش!!
http://www.esteghlali.com/plugins/
دوست عزیز بنده نمیدونم منظور شما از امکانات چی هست و چه چیزیو امکانات میدونید
ولی واسه من مکانیز این سایت مهم هست که میشه به کاربران اجازه ارسال خبر داد یا اشخاصی رو مدیر کرد و ...
در قسمت پروفایل کاربران هم امکان طراحی پروفایل واسه کاربران وجود داره امکان گالری داره که کاربران میتونن عکساشونو در پروفایلشون آپلود کنند ، امکان آپلود موسیقی داره که این موسیقی در پروفایل کاربر پخش میشه و امکان ساخت وبلاگ هست و ...
این سیستم شبیه سیستم های شبکه های اجتماعی هست ولی شما چون فقط ظاهر کار رو دیدین میگین سادست ! اما من که عضو شدم و کاملا بررسی کردم ، اونقدرها هم ساده و بی امکانات نیست ! در ضمن قبول دارم ظاهر کار افتضاح ولی من یک سیستم میخوام با قابلیت هایی که سیستم این سایت داره ! اگر چیزی مد نظر هست پیشنهاد بدید ممنون میشم
دوست عزیز بنده نمیدونم منظور شما از امکانات چی هست و چه چیزیو امکانات میدونید
ولی واسه من مکانیز این سایت مهم هست که میشه به کاربران اجازه ارسال خبر داد یا اشخاصی رو مدیر کرد و ...
در قسمت پروفایل کاربران هم امکان طراحی پروفایل واسه کاربران وجود داره امکان گالری داره که کاربران میتونن عکساشونو در پروفایلشون آپلود کنند ، امکان آپلود موسیقی داره که این موسیقی در پروفایل کاربر پخش میشه و امکان ساخت وبلاگ هست و ...
این سیستم شبیه سیستم های شبکه های اجتماعی هست ولی شما چون فقط ظاهر کار رو دیدین میگین سادست ! اما من که عضو شدم و کاملا بررسی کردم ، اونقدرها هم ساده و بی امکانات نیست ! در ضمن قبول دارم ظاهر کار افتضاح ولی من یک سیستم میخوام با قابلیت هایی که سیستم این سایت داره ! اگر چیزی مد نظر هست پیشنهاد بدید ممنون میشم
دوست عزیز تمامی این امکاناتی که می خواهید توی سی ام اس های معمول وجود داره
منظوره من از امکانات این نیست که آقا حالا مثلا امکان داره طرف بتونه عکس آپلود کنه یا خبر درج کنه همونطور که خودتم مستحضری این امکانات درون همه سی ام اس در حال حاضر وجود داره اما چه چیزی این امکانات از هم متمایز میکنه
بله کیفیت کار شما ، باگ نداشتن در کد ها ، سرعت کامپایل کد منظورم خود کد هاست که چقدر بهینه سازی شده
در کل سی ام اس های اختصاصی یه سری معایب دارن یه سری مزایا
یکی از بدترین معایبش اینه که این سی ام اس دائما در حال آپدیت نیست و ممکن است هر روز باگ های جدیدی پیدا شود و سایتی که برایش زحمت کشدید دچار مشکلات زیادی بشود و از طرف دیگه امکانات این سایت است که اگر اتفاقی بیافتد و سایت شما بازدید بالایی داشته باشد شما د ببخشیداز کارایی و نحوه چند و چون سی ام اس اتون اطلاعی ندارید و دائما برای سی ام اس شما کامپوننت جدید در نمی آید و اگر بخواهید آن کامپوننت را برای خودتون بنویسید مسلما هزینه بیشتری را باید بپردازید
در کل بی سوادی ما هم زیاد به چشم میاد ببخشید
این سایت که من دیدم از زبان پی اچ پی درش استفاده شده و احتمالا یک پسر زیر 18 سال با دریم ویور ساخته اون رو همین