• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شهره آغداشلو

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
همینطور که میدونید خانوم آغداشلو یه بازیگر ایرانی هالیوودی هستن
این تاپیک رو زدم که کارهای ایشون رو بیشتر باهم بررسی کنیم

یه بیوگرافی از این بازیگر

شُهره آ‌غداشلو با نام اصلی شهره وزیری‌تبار (زاده ۲۱ اردیبهشت ۱۳۳۱)(عده ای به اشتباه تصور می کنند نام وی پری بوده است.) بازیگر ایرانی-آمریکایی سینما و تلویزیون است.او فامیل آغداشلو را به خاطر مخالفت خانواده پدری اش با داشتن نام خانوادگی آنان وپس از ازدواج با آیدین آغداشلو انتخاب کرد.وی در سال ۲۰۰۳ میلادی، کاندیدجایزه اسکار بهترین بایگر نقش مکمل زن برای بازی در فیلم خانه‌ای از شن و مه شد. شهره آغداشلو هم‌چنین در سال ۲۰۰۹ میلادی، برای بازی در نقش مکمل زن در مجموعه تلویزیونی خاندان صدام، موفق به دریافت جایزه معتبراِمی شد.[SUP][۱][/SUP]
شهره آغداشلو پیش از انقلاب ایران، در سه فیلم مطرح آن زمان بازی کرد و با سه کارگردان بزرگ سینمای ایران:عباس کیارستمی، علی حاتمی و محمدرضا اصلانی همکاری داشت. او پس از انقلاب به آمریکا رفت و به اتفاق همسرش هوشنگ توزیع در نمایش‌های متعددی بازی کرد.

[h=2]عمده فیلم‌ها [ویرایش][/h]
[h=2]سریال [ویرایش][/h]فصل چهارم سریال ۲۴
سریال کوتاه خاندان صدام
تجسم آینده
سریال فلش فوروارد
سریال آناتومی گری
سریال بازی تاج و تخت ها (Game of Thrones)
سریال عظیم اسپارتاکوس
RBIR

شهره آغداشلو - ویکی‌پدیا
لینک imdb

http://www.imdb.com/name/nm0013037/

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
بازی خوبی داره ولی من بیشتر با صداش حال میکنم ، صدای قشنگی داره جون میده برا دکلمه .

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
63 سالشه ولی خوب مونده تارهای صوتیش هم فکر کنم مشکل داره که صداش اینجوریه شانسیم که اورده باعث جذابیتش شده این مریضی

sinasmoky

Registered User
لایک‌ها
14
63 سالشه ولی خوب مونده تارهای صوتیش هم فکر کنم مشکل داره که صداش اینجوریه شانسیم که اورده باعث جذابیتش شده این مریضی

59 سالشه بابا چرا پیرش میکنید!! انصافا کارش درسته خانه ای از شن و مه خیلی باحاله

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
درود

اولین بازیگر کاندیدای جایزه اسکار هستن ایشون ! من خیلی خیلی دوسشون دارم و بازیشون واقعا رئاله ... خانه ای از شن و مه که توپ بود !!!!!!!!!!!!!!!!

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
خانه ای از شن و مه عالی و دیگر هیچ​

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
بازیگر توانایی هست مخصوصآ صدای قشنگی داره-پارسال عید نوروز تو کانال IPN نشونش داد
چه مریضی داره؟؟؟ :(

pershang@nine

Registered User
لایک‌ها
4
نه فکر نکنم مریضی داشته باشه صداش بخاطر مشروب و سیگار اینجوری شده مثل آیلین و ژاکلین ویگن
ضمنا در مورد زندگیش با آیدین آغداشلو خیلی حرف هست و نمیدونم یه دختر از ازدواج اولش داره به نام تارا یا از ازدواج دومش

Primeval

Registered User
لایک‌ها
25
منم صداشو خیلی دوست دارم اگه اون خش صداش نباش جون میده ساعت ها حرف بزنه ادم گوش کنه واقعا صداش قشنگه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بازی خوبی داره ولی من بیشتر با صداش حال میکنم ، صدای قشنگی داره جون میده برا دکلمه .

بی شک صدای این زن خیلی خیلی دوست داشتنی ست
من همیشه از شنیدن صداش لذت می برم

تازه این تاپیک رو دیدم

فقط جهت اطلاع رسانی عرض می کنم(احتمالا بدونید)در آلبوم جدید لیلا فروهر،در اکثر آهنگ ها شهره ی عزیز قسمت هایی رو دلکمه کرده و عالی،پرفکت:heart:

Soraya-M-001-450.jpg

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
نه فکر نکنم مریضی داشته باشه صداش بخاطر مشروب و سیگار اینجوری شده مثل آیلین و ژاکلین ویگن

درود

نه به خاطر بيماري نيست اصلا.به خاطر سيگار صداش اينطوري خش دار شده؛ اين رو خبرنگاران خارجي هم كه با ايشان گفتگو كرده و مجذوب صداش شده بودند گفتند. بعضيهاشون حتي پرسيدند در روز چند سيگار مي كشه؟ :D

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
درود

نه به خاطر بيماري نيست اصلا.به خاطر سيگار صداش اينطوري خش دار شده؛ اين رو خبرنگاران خارجي هم كه با ايشان گفتگو كرده و مجذوب صداش شده بودند گفتند. بعضيهاشون حتي پرسيدند در روز چند سيگار مي كشه؟ :D

حالا چندتا می کشه؟:D

Shohreh-Aghdashloo-2.jpg

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
بی شک صدای این زن خیلی خیلی دوست داشتنی ست
من همیشه از شنیدن صداش لذت می برم
تازه این تاپیک رو دیدم
فقط جهت اطلاع رسانی عرض می کنم(احتمالا بدونید)در آلبوم جدید لیلا فروهر،در اکثر آهنگ ها شهره ی عزیز قسمت هایی رو دلکمه کرده و عالی،پرفکت:heart:
مشاهده پیوست 194760

گرفتی مارو!؟ صدای آغداشلو رو میگی!؟ شهره!؟!! با کسی اشتباهش نگرفتی؟!

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
حالا چندتا می کشه؟:D

خودش كه گفته فقط 4 هفته در سال سيگار مي كشه و ممكنه كسي باور نكنه ولي غير از اون 4 هفته ديگه هيچ زمان ديگه اي دست به سيگار نمي زنه!!!

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
درود
خیلی دوستش دارم ، غیر از فیلمها توی سريال های زیادی هم بازی می کنه مثلا توی 24 بود ، توی Will & Grace بود ، توی Flashforward بود، توی The Simpsons هم نقش گفت و ....صداش خوبه دوست دارم صداشو ، بازیشم خوبه ، تأثیر گذاره ، دوربین هم خیلی دوستش داره ، توی این سن خیلی از هنرپیشه های مشهور که قدیما زیبا بودن رو نمیشه اصلا نگاهشون کرد
امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشه

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
خودش كه گفته فقط 4 هفته در سال سيگار مي كشه و ممكنه كسي باور نكنه ولي غير از اون 4 هفته ديگه هيچ زمان ديگه اي دست به سيگار نمي زنه!!!

مدت زمانی که به سیگار کشیدن اختصاص داده معادله 4 هفته است و اگر هر سال معادل 52 هفته باشد؛ ایشون 4/52 سال در حال سیگار کشیدنه!

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
چرا گرفته باشم
سلیقه س
من خوشم میاد
یکی خوشش نمیاد!

صداش مثل صدای "عزیز توروس" میمونه! عزیز توروس رو نمیدونم یادتونه یا نه! یک سریالی در زمان های دوور توسط کانال 1 پخش میشد به نام "مزد ترس" که عزیز یکی از نقش های منفی اون سریال بود.
دست آواتارت سیگاره!!!!!؟

بالا