• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شهر هنر تاریک

client

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اولين طرح هايي كه در اين سبك طراحي شد ميشه به طرح زير اشاره كرد كه در زمانه خودش بحث هاي زيادي رو بين منتقدان هنر به راه انداخت
darkart_issue3cover.jpg
ولي كسي كه جسورانه كارهاي نيمه دارك آرت خود را در قالب يك تقويم سالي به نمايش گذاشت كسي نبود جز مك ديو ( Mac dave ) كه با استقبال خوبي روبرو شد در آن انسانهايي به نمايش گذاشته شدن كه تا آن موقع كسي در جعبه هنر گرافيكي نديده بود ُ- يكي از كار هاي اين گرافيست در زير لبخند ميزند:

darkart_dave20mac.jpg
لطفا از سایت هنری شمعهای تزئینی دیدن فرمائید.
www.psbazar.com

client

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اولين طرح هايي كه در اين سبك طراحي شد ميشه به طرح زير اشاره كرد كه در زمانه خودش بحث هاي زيادي رو بين منتقدان هنر به راه انداخت
مشاهده پیوست 8620
ولي كسي كه جسورانه كارهاي نيمه دارك آرت خود را در قالب يك تقويم سالي به نمايش گذاشت كسي نبود جز مك ديو ( Mac dave ) كه با استقبال خوبي روبرو شد در آن انسانهايي به نمايش گذاشته شدن كه تا آن موقع كسي در جعبه هنر گرافيكي نديده بود ُ- يكي از كار هاي اين گرافيست در زير لبخند ميزند:
مشاهده پیوست 8621
به علت upload نشدن این عکس دوباره فرستادم.
www.psbazar.com

client

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دارک آرت يا همان هنر تاريک.. سبکي هست که براي بيان حرفهايش سراغ زشتي ها و پوسيدگي ها و زخمها ميرود .. لبخند را با دندانهاي خوني نشان ميدهد و عشق را با مرده نشان دادن معشوقش...يک جور ناهنجاريست ! اعتراض است ، اعتراض به ظواهر زيبا و دروني تاول زده! حرفهايي که هميشه به شکلي ديگر گفته ميشده يا اصلا گفته نميشده! حالا به کل تغيير جهت داده و به صورتي نشان داده ميشود که در بار اول فقط ميگوئيم : چقدر کثيف است!

ظاهر نمايي نميکند و چهره واقعي هر چيزي را بدون کوچک ترين دروغ نشان ميدهد .. زخمهاي درون يک شخص در صورتش نمايان ميشود يا فضايي مقدس که در ناکجا آبادي از گناه هاي انسان غوطه ور شده!! بله اين جادوي دارک آرت است که با وجود عمر کمش به شدت رشد کرده و ميکند تا جایي که به پشت پوسترها و box Shot هاي فيلم هاي هاليوودي هم ميرسد!!

]www.psbazar.comwww.psbazar.com"[COLOR="DarkOrange[/COLOR]

client

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله اينجا شهريست به نامه darkcity که هر شهروندش يک تابلوي هنريست که آنها را dark art صدا ميكنند...
خوش آمديد
ولي متاسفانه مثل همه چيزها.. که هميشه اول اسمش به ايران وارد ميشود و بعد فرهنگش!(مانند مترو و يا همين ياهو مسنجر خودمان)! در مورد دارک آرت هم همين طور شد ... خيلي از ما هنوز فکر ميکنيم دارک آرت يعني ترک و لکه خون و زير چشم سياه ..همين...!
در صورتي که دارک آرت اول بايد حرفي براي گفتن داشته باشد (اگر حرفي نداشته باشد اصلا دارک آرت ناميده نميشود)! و بعد از تکنيکي استفاده کند ..
شما براي اينکه طرح خوبي بتوانيد درست کنيد اول بايد حرفي داشته باشيد پس فکر کنيد که تفکر بهترين چيز است! و بعد از تکنيکهايي که در طي زمان بيشتر با آنها اشنا ميشويد کار کنيد که يکي از اين تکنيک ها استفاده از mode layer هست!.
که من خودم بعد از بالا و پايين کردن همه اين مودها با اين ها رابطه خوبي برقرار کردم (حتي شماره هم دادم!)
Darken
Overlay
Multiply
color burn
lighten
و در مرحله بعدي بايد آرشيو قوي از انواع عکسها داشته باشيد ..البته به نظره من يک دارک آرت کار خوب بايد يک عکاس و يک طراح خوب هم باشد.../ چون بر مبناي فکر و حرفش عکسي که ميخواهد را بگيرد و با تکنيک منحصر به فردش رويش کار کند و يک اثر را خلق کند...
حرف درباره اين سبک نوپا زياد است ولي فعلا منتظر ميمانيم!
و نکته آخر هم يک دارک آرت کار حتما نبايد يک anti girls دو آتيشه باشد پس اشتباه نکنيد ..

نویسنده : شهرام
از : majidonline.com
لینک مستقیم

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
دوست گرامی.
لطفا حقوق نویسنده رو رعایت کنین!
ضمنا دلیلتون برای این همه تاپیک برای یک موضوع چیه ؟!
من همگی رو Merge کردم ، لطفا رعایت کنین.

...

بالا