• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکایت از دامنه مشابه

anti2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من اخیرا یه دو دامنه با پسوند های ir و com خریدم...
اما اخیرا یه دامنه نیز مشابه اسم دامنه من تنها با فرق اینکه آخرش یه عدد یک هم داره.
مثلا اگر دامنه های من:
google.ir
google.com
باشه. دامنه طرف
google1.ir
هستش. ضمینه فعالیتش هم دقیقا مثل ما هستش. آیا کاری میشه کرد شکایت کرد؟ الان من ادعا میکنم مثلا گوگل ام اونم با ادعا میکنه گوگله!

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
شرکت ثبت شده هستید؟ اون ها چطور؟

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
نه ما و نه اونا... وب سایتمون برای موزیک و ویدیو کلیپ هستش و تنها سایتمون تو ستاد ساماندهی ثبت شده همین
خلاصه بگم اگه باعث ضرر و زیان شما یا تخریب کار شما بشه ، یا اشتباه گرفته شدن توسط مشتریان باشه قابل شکایته
البته این توی دنیای تجارته
ولی بحث شما که کارتون اختصاصی نیست ( مطالب منتشره صرفا در سایت شما منتشر نمیشه و همزمان ممکنه چندتا سایت دیگه هم منتشر کنن ) ترتیب اثر نمیدن
اگه از لوگو تون استفاده کرده هم میتونید شکایت کنید

anti2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خلاصه بگم اگه باعث ضرر و زیان شما یا تخریب کار شما بشه ، یا اشتباه گرفته شدن توسط مشتریان باشه قابل شکایته
البته این توی دنیای تجارته
ولی بحث شما که کارتون اختصاصی نیست ( مطالب منتشره صرفا در سایت شما منتشر نمیشه و همزمان ممکنه چندتا سایت دیگه هم منتشر کنن ) ترتیب اثر نمیدن
اگه از لوگو تون استفاده کرده هم میتونید شکایت کنید
بسیار ممنون دوست عزیز از راهنمایی اتون. پس تا وقتی که ما شرکت ثبت شده نباشیم، کاری نمیشه کرد؟ اینها کارشون باعث ضرر و زیان ما یا تخریب کار ما هست، و باعث اشتباه گرفته شدن توسط کاربران سایت مون میشه

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
بسیار ممنون دوست عزیز از راهنمایی اتون. پس تا وقتی که ما شرکت ثبت شده نباشیم، کاری نمیشه کرد؟ اینها کارشون باعث ضرر و زیان ما یا تخریب کار ما هست، و باعث اشتباه گرفته شدن توسط کاربران سایت مون میشه
بحث شرکت نیست
شرکت هم نداشته باشی ، یه سایت خبری ساده باشی ولی یکی از شما کپی کرده باشه باز شما محق هستی
یا یه سایت ساده علمی
فرقی نمینه

بحث اینجاست که معمولا قاضی ها برای سایت موسیقی اهمیت قائل نمیشن
چون اکثر مطالب کپی هست و اختصاصی یه مطلب منتشر نمیشه ، اهمیت نمیدن

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
سلام دوستان
من اخیرا یه دو دامنه با پسوند های ir و com خریدم...
اما اخیرا یه دامنه نیز مشابه اسم دامنه من تنها با فرق اینکه آخرش یه عدد یک هم داره.
مثلا اگر دامنه های من:
google.ir
google.com
باشه. دامنه طرف
google1.ir
هستش. ضمینه فعالیتش هم دقیقا مثل ما هستش. آیا کاری میشه کرد شکایت کرد؟ الان من ادعا میکنم مثلا گوگل ام اونم با ادعا میکنه گوگله!

فکر نکنم بتونی کاری کنی غیر اینکه به کاربرات اطلاع رسانی کنی تو سایت و سعی کنی بهتر باشی بهرحال کپی رایتی نیست ! پس سعی کن اطلاع رسانی کنی عزیزم :)

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
شما شرکت هم ثبت کنید چون تاریخ ثبت شرکتتون بعد از ثبت دامنه اون سایت بوده کاری نمیتونید بکنید.
وقتی از شما کپی نمیکنه مجرم محسوب نمیشه، بهتره نام دامنه رو تغییر بدید و بازدیدها رو کم کم ببرید اونور.
یه فول کپی از سایت خودتون با دامنه و برند ثبت شده رسمی متفاوت..
در صورتی که راهنمایی بهتر میخواهید جزئیات رو واضح بفرمایید.

بالا