• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکایت از سایت کپی کننده

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
سلام دوستان
اگر یک سایت از مطالب سایت دیگه کپی پیست کنه و فقط اون مطلب رو معرفی کنه ( بدون لینک دانلود - مثل کتاب و رمان ) خلاف قوانین و جرایم رایانه ای هست و میشه ازش شکایت کرد و راه به جایی میبره؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
نگارنده اصلی مطلب شما هستین؟ یا از منبع دیگری جمع آوری کردین
هاست سایت کپی کننده داخل ایران هست یا خارج از ایران؟

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
نگارنده اصلی مطلب شما هستین؟ یا از منبع دیگری جمع آوری کردین
هاست سایت کپی کننده داخل ایران هست یا خارج از ایران؟
من کپی کار کنندم:D
بله مطالب مال خودشونه بعضی هاش منابع دیگه ای داره
هر دو طرف هم هاست ایران و دامنه ir

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
بله امکان شکایت وجود داره. در این زمینه قانون وجود داره و در صورت شکایت امکان جزای نقدی و حتی زندان وجود داره اما اکثر اوقات در ایران پیگیر این موضوع نمی شوند چون دوندگی زیاد داره

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897

soheilnew

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
من یکی از مدیران همون سایت هستم که برای شما ایمیل فرستاده بودند
از طرف ناشر برای ما ایمیل اومد و ما برای شما تذکر دادیم که دست از کپی مطالب بردارید و حتی معرفی هم نکنید که چون سطر به سطر مطالب و کتاب ها زیر نظر سایت و انجمن تایپ می شوند و با انتشارت قرارداد داریم که چاپ شوند
شما با رعایت نکردن قانون کپی رایت و طراحی های جلد خلاف قوانین عمل کردید
همین الان نویسنده ها ، انتشارات و سایت از شما شاکی هستند
بخاطر شرایط قرنظینه و بسته بودن ادارات شهر فعلا دست نگه داشتیم از شکایت قضایی
اما با همکاری کثیری از نویسندگان و انتشارت اقدام می کنیم و همچنین DCMA از طریق گوگل و هاستینگ میزبانی
این تاپیک را هم شکایت قضایی اضافه می کنیم و از مدیریت پرشین تولز خواهشمندیم همکاری لازم را بکنند و از حذف این تاپیک جلوگیری کنند تا مدارک کامل تر باشد

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
سلام
من یکی از مدیران همون سایت هستم که برای شما ایمیل فرستاده بودند
از طرف ناشر برای ما ایمیل اومد و ما برای شما تذکر دادیم که دست از کپی مطالب بردارید و حتی معرفی هم نکنید که چون سطر به سطر مطالب و کتاب ها زیر نظر سایت و انجمن تایپ می شوند و با انتشارت قرارداد داریم که چاپ شوند
شما با رعایت نکردن قانون کپی رایت و طراحی های جلد خلاف قوانین عمل کردید
همین الان نویسنده ها ، انتشارات و سایت از شما شاکی هستند
بخاطر شرایط قرنظینه و بسته بودن ادارات شهر فعلا دست نگه داشتیم از شکایت قضایی
اما با همکاری کثیری از نویسندگان و انتشارت اقدام می کنیم و همچنین DCMA از طریق گوگل و هاستینگ میزبانی
این تاپیک را هم شکایت قضایی اضافه می کنیم و از مدیریت پرشین تولز خواهشمندیم همکاری لازم را بکنند و از حذف این تاپیک جلوگیری کنند تا مدارک کامل تر باشد
سلام
بعد از مطلبی که فرمودین دیگه این عمل انجام نگرفت و فقط مطالبی که از تلگرام بود قرار داده شد که شما هم هیچ جوابی ندادین به هر حال موارد مشابه که معرفی میکنن کتابی رو بسیار زیاد هست همونطورم که بهتون گفتم و توی تمام مطالب اشاره شده لینک دانلود قرار داده نشده و فقط قسمتی از مطلب گذاشته شده شما بعد ایمیل نگفتین که بدون لینک دانلود و قسمتی از متن هم مجاز نیست وگرنه محتوای پست ها خالی میشد

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
سلام
بعد از مطلبی که فرمودین دیگه این عمل انجام نگرفت و فقط مطالبی که از تلگرام بود قرار داده شد که شما هم هیچ جوابی ندادین به هر حال موارد مشابه که معرفی میکنن کتابی رو بسیار زیاد هست همونطورم که بهتون گفتم و توی تمام مطالب اشاره شده لینک دانلود قرار داده نشده و فقط قسمتی از مطلب گذاشته شده شما بعد ایمیل نگفتین که بدون لینک دانلود و قسمتی از متن هم مجاز نیست وگرنه محتوای پست ها خالی میشد
یه منبع به اون مطالب اضافه کن ماجرارو ختم به خیر کن بره
گوگل با زدن منبع حال هم میکنه:D

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
یه منبع به اون مطالب اضافه کن ماجرارو ختم به خیر کن بره
گوگل با زدن منبع حال هم میکنه:D
نه بیشتر بحث اخلاقی بود اگر بیوگرافی و 4 تا عکس باشه اهمیتی نداره
مطالب کامل حذف شدن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
اگر مطالب از کتاب های ثبت‌شده باشند و از شما شکایت شود، بدون شک به دردسر خواهید افتاد.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
اگر مطالب از کتاب های ثبت‌شده باشند و از شما شکایت شود، بدون شک به دردسر خواهید افتاد.

در راستای حرف د بوی ، یکی از رفیقای مارو الکی الکی سی تومن پیاده کردن !

کتاب پی دی اف پیام نور رو گذاشته بود سایتش

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
کپی نکنید..کار خوبی نیست.
یه لحظه خودتونو جای اون شخصی بذارید که تولید محتوا انجام میده و وقت و هزینه میکنه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
من یک سری مقالات تخصصی نوشتم و در سایتم منتشر کردم که یک سایت داره ازشون کپی میکنه. با طرف تماس گرفتم گفت برو شکایت کن. با هاست طرف تماس گرفتم - که ظاهرا از این شرکت های طراحی سایته - اونم گفت برو شکایت کن به ما ربطی نداره!
با توجه به اینکه سابقه چاپ کتاب رو دارم، به ذهنم رسیده این مقالات رو که خودم نوشتم برم در قالب کتاب ثبت کنم و بعد برم ازش به جرم کپی برداری از سایت و کتاب شکایت کنم و حکم مسدودیت سایتشو بگیرم.

نظرتون چیه؟ میشه شکایت کرد؟ چقدر طول میکشه تا حکم مسدودیت بیاد؟ خیلی دوندگی داره؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
تجربه من میگه که شکایت برای اشخاص و کسب و کارهای کوچک راه حل خوبی نیست و نتیجه نمیده ...
معمولا ما اولین کاری که میکنیم اینه که طرف رو تهدید به شکایت میکنیم (در حالی که نه میدونیم که میتونیم شکایت کنیم یا راهش رو بلد هستیم و ... )
بهترین کار تماس تلفنی با طرف مقابل و توضیح دادن شرایط و خواهش کردن که ما برای این کار زحمت کشیدیم و ... خلاصه دوستانه مشکل رو رفع کردن هست
ایمیل زدن و ... جواب نمیده ,وقتی با طرف مستقیم حرف میزنید و بجای تهدید ازش خواهش میکنید معمولا جواب میده

Last edited:

DESTRUCTION

Registered User
لایک‌ها
43
سلام
من یک سری مقالات تخصصی نوشتم و در سایتم منتشر کردم که یک سایت داره ازشون کپی میکنه. با طرف تماس گرفتم گفت برو شکایت کن. با هاست طرف تماس گرفتم - که ظاهرا از این شرکت های طراحی سایته - اونم گفت برو شکایت کن به ما ربطی نداره!
با توجه به اینکه سابقه چاپ کتاب رو دارم، به ذهنم رسیده این مقالات رو که خودم نوشتم برم در قالب کتاب ثبت کنم و بعد برم ازش به جرم کپی برداری از سایت و کتاب شکایت کنم و حکم مسدودیت سایتشو بگیرم.

نظرتون چیه؟ میشه شکایت کرد؟ چقدر طول میکشه تا حکم مسدودیت بیاد؟ خیلی دوندگی داره؟
همین کارو بکن ....
اما مشکل از خود همین html هست .... کاشکی فرمت دیگه ای بود نشه کپی کرد

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
بهترین کار تماس تلفنی با طرف مقابل و توضیح دادن شرایط و خواهش کردن که ما برای این کار زحمت کشیدیم و ... خلاصه دوستانه مشکل رو رفع کردن هست
ایمیل زدن و ... جواب نمیده ,وقتی با طرف مستقیم حرف میزنید و بجای تهدید ازش خواهش میکنید معمولا جواب میده
تلفنی گفتم فایده نداشت. یارو حالیش نیست.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
همین کارو بکن ....
اما مشکل از خود همین html هست .... کاشکی فرمت دیگه ای بود نشه کپی کرد
به نظرت چون تاریخ ثبت کتاب به بعد از کپی مقالات موکول میشه، مشکلی پیش نمیاد؟
اصلا مقالات خود سایت هم میتونه شامل کپی رایت بشه و به شکایتش رسیدگی بشه؟

بالا