من کپی کار کنندمنگارنده اصلی مطلب شما هستین؟ یا از منبع دیگری جمع آوری کردین
هاست سایت کپی کننده داخل ایران هست یا خارج از ایران؟
خسته نباشیپس گوش به تهدید ها نمیدیم
واقعا از صمیم قلب برای تو متاسفم و امیدوارم سزای اعمال ت برسیپس گوش به تهدید ها نمیدیم
خسته نباشی
وقتی یک چیزی وجود داره و خود طرف تولید نکرده و برای دانلود قرار داده رو من بیام همون رو معرفی کنم فقط میشه جرم!واقعا از صمیم قلب برای تو متاسفم و امیدوارم سزای اعمال ت برسی
سلامسلام
من یکی از مدیران همون سایت هستم که برای شما ایمیل فرستاده بودند
از طرف ناشر برای ما ایمیل اومد و ما برای شما تذکر دادیم که دست از کپی مطالب بردارید و حتی معرفی هم نکنید که چون سطر به سطر مطالب و کتاب ها زیر نظر سایت و انجمن تایپ می شوند و با انتشارت قرارداد داریم که چاپ شوند
شما با رعایت نکردن قانون کپی رایت و طراحی های جلد خلاف قوانین عمل کردید
همین الان نویسنده ها ، انتشارات و سایت از شما شاکی هستند
بخاطر شرایط قرنظینه و بسته بودن ادارات شهر فعلا دست نگه داشتیم از شکایت قضایی
اما با همکاری کثیری از نویسندگان و انتشارت اقدام می کنیم و همچنین DCMA از طریق گوگل و هاستینگ میزبانی
این تاپیک را هم شکایت قضایی اضافه می کنیم و از مدیریت پرشین تولز خواهشمندیم همکاری لازم را بکنند و از حذف این تاپیک جلوگیری کنند تا مدارک کامل تر باشد
یه منبع به اون مطالب اضافه کن ماجرارو ختم به خیر کن برهسلام
بعد از مطلبی که فرمودین دیگه این عمل انجام نگرفت و فقط مطالبی که از تلگرام بود قرار داده شد که شما هم هیچ جوابی ندادین به هر حال موارد مشابه که معرفی میکنن کتابی رو بسیار زیاد هست همونطورم که بهتون گفتم و توی تمام مطالب اشاره شده لینک دانلود قرار داده نشده و فقط قسمتی از مطلب گذاشته شده شما بعد ایمیل نگفتین که بدون لینک دانلود و قسمتی از متن هم مجاز نیست وگرنه محتوای پست ها خالی میشد
نه بیشتر بحث اخلاقی بود اگر بیوگرافی و 4 تا عکس باشه اهمیتی ندارهیه منبع به اون مطالب اضافه کن ماجرارو ختم به خیر کن بره
گوگل با زدن منبع حال هم میکنه
اگر مطالب از کتاب های ثبتشده باشند و از شما شکایت شود، بدون شک به دردسر خواهید افتاد.
همین کارو بکن ....سلام
من یک سری مقالات تخصصی نوشتم و در سایتم منتشر کردم که یک سایت داره ازشون کپی میکنه. با طرف تماس گرفتم گفت برو شکایت کن. با هاست طرف تماس گرفتم - که ظاهرا از این شرکت های طراحی سایته - اونم گفت برو شکایت کن به ما ربطی نداره!
با توجه به اینکه سابقه چاپ کتاب رو دارم، به ذهنم رسیده این مقالات رو که خودم نوشتم برم در قالب کتاب ثبت کنم و بعد برم ازش به جرم کپی برداری از سایت و کتاب شکایت کنم و حکم مسدودیت سایتشو بگیرم.
نظرتون چیه؟ میشه شکایت کرد؟ چقدر طول میکشه تا حکم مسدودیت بیاد؟ خیلی دوندگی داره؟
تلفنی گفتم فایده نداشت. یارو حالیش نیست.بهترین کار تماس تلفنی با طرف مقابل و توضیح دادن شرایط و خواهش کردن که ما برای این کار زحمت کشیدیم و ... خلاصه دوستانه مشکل رو رفع کردن هست
ایمیل زدن و ... جواب نمیده ,وقتی با طرف مستقیم حرف میزنید و بجای تهدید ازش خواهش میکنید معمولا جواب میده
به نظرت چون تاریخ ثبت کتاب به بعد از کپی مقالات موکول میشه، مشکلی پیش نمیاد؟همین کارو بکن ....
اما مشکل از خود همین html هست .... کاشکی فرمت دیگه ای بود نشه کپی کرد