• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکایت از سایت teobux

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
با سلام

من از کاربرهای سایت teobux بودم و وقتی که بسته شد مثل بقیه کاربرها که پولشون از دست رفت برای من هم همینطور شد

یک تاپیکی به همین نام چند ماه پیش باز شد که ادرسش در زیر هست ولی به خاطر قدیمی بودن بالا نیاوردمش

http://forum.persiantools.com/threads/شکایت-و-پیگیری-وصول-درآمد-کاربران-سایت-کلیکی-تئوباکس-میلاد-داوودی.501957/

و به تازگی دیدم که سایت جدیدی به جای اون سایت اومده و اگر امضامم نکاه کنید لینک سایت توش هست و من تو سایت در حدود 2000000 تومان داشتم

در تاپیکی که ادرسشو گزاشتم هم شرکت داشتم ولی متاسفانه دنبالش نرفتم ولی حالا میخوام برن دنبالش فقط میخواستم بدونم ایا کسی دنبال شکایت از سایت بوده که بتونم باهاش صحبت کنم و راهنمایی کنه ؟

و ایا حالا که یه سایتی با همون اسم اومده جای این سایت ( یا شایدم خودشون باشن ) میشه باز از این سایت شکایت کرد ؟

من عکسی از صفحات سایت قدیمی برای شکابت ندارم ولی پولی که برای ارتقا دادن داده بودم را چون با کارت پرداخت کردم میتونم به عنوان مدرک داشته باشم ایا این مدرک مورد قبول هست ؟

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
خیلی دلت خجسته است .
برو بخش کسب درآمد رو بخون ببین چند نفر اومدن و سایتهای باکس ایرانی جدید رو تبلیغ کردن و گفتن این یکی متفاوت از بقیه است و کلاهبردار نیست و دیگران رو هم تشویق کردن که عضو بشن و فعالیت کنن .
به نظر من افرادی مثل شما که آدم هایی تا این حد ساده هستید که براحتی سرمایتون رو در اختیار این سایتهای کلاهبردار قرار میدید باید به این روزگار دچار بشید تا لااقل اگر درس عبرت برای خودتون نمی شید برای دیگران درس عبرت بشید هرچند که
ما ایرانی ها از عبرت گرفتن هیچ رنگ و بویی نبردیم .

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
دوست عزیز من برام درس عبرت شده و یه جورایی دنبال اینم که شخصی که کلاه برداری کرده براش درس عبرت شه که از این کارا نکنه

احتمال این که من به بولم برسم بسیار بایینه ولی دلخوشیم به اینه که طرف را بگیرن

ولی حق با شماست و احتمال میدم که بازهم یک سری ادم بیانو تبلیغ این جور سایتها را بکنند

بالا