• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکایت از کاربر pershima (علی بهرام آبادی ساکن اهواز:بسیار دروغگو، کلاهبردار و سارق)

s3dreza

Registered User
لایک‌ها
131
سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان در پرشین تولز و مدیران محترم
طبق اطلاعاتی که در سه تاپیک زیر قابل مشاهده است
تاپیک فروش مک بوک
تاپیک فروش گوشی
تاپیک شکایت
کاربرpershima با نام علی بهرام آبادی ساکن خوزستان و اهواز در حال کلاهبرداری گسترده در انجمن هست
این فرد بسیار بسیار دروغگو و صددرصد غیر قابل هست
به هیچ عنوان به این فرد اعتماد نکنید و خریدی انجام ندهید
تاپیک ها و پست های وسوسه انگیز می زنه و بعد خرید دروغ های عجیب و غریبی به شما میگه : خواهرم فوت کرده و برای مراسم نیاز به پول دارم - پدرم تصادف کرده و درگیرم و هزار تا دروغ دیگه...
مبلغ 4.5 میلیون از بنده کلاهبرداری کرده و حتی بسته ای که به دفتر تیپاکس آورده بود تا پس از عکس و فیلم و رسید تیپاکس مبلغ را برایش واریز کنم در شلوغی دفتر تیپاکس اهواز سرقت و از اونجا خارج کرده است
تصویر کارت ملی و کارت بانکی این سارق پول و اعتماد رو هم برای دوستان قرار می دهم
بهر حال بنده در حال پیگیری از پلیس و تشکیل پرونده قضایی هستم دفتر تیپاکس هم ازش شکایت کرده
لطفاً مدیریت انجمن رسیدگی کنه و حداقل این کاربر بن بشه و اگر بر اساس آی پی نام کاربری دیگری هم دارد همه اینها مسدود بشن تا از کلاهبرداری این شیاد جلوگیری بشه

فایل های ضمیمه

• WhatsApp Image 2022-07-19 at 12.36.53 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2022-07-19 at 12.36.53 PM.jpeg
    45.3 KB · نمایش ها: 90

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
انتشار اطلاعات شخصی خودش جرمه شما به فرو منیجر پیام بده با اسکرین ها ایشون بن میشه و از طریق شکایت پیگیری کن عکس اطلاعات شخصی رو هم حذف کن

@Forum Manager

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
انتشار اطلاعات شخصی خودش جرمه شما به فرو منیجر پیام بده با اسکرین ها ایشون بن میشه و از طریق شکایت پیگیری کن عکس اطلاعات شخصی رو هم حذف کن

@Forum Manager

داداش ، هر طرفشو بگیری ، یه طرفش میزنه بیرون.
تو این مملکت میایم پرایویسی ادما رو رعایت کنیم ، و با اخلاق باشیم ، اما قانون خودش این کار ما رو به تخ****ش که میگیره ، هیچ
تازه قانون گذار خودش رو مبرا میدونه از رسیدگی به هر پرونده ی کم مبلغ.

نهایت کاری که از PT برمیاد چیه ؟ شماره تلفن یارو و ای پی و اینچیزاشو در اختیار دادگاه قرار بده. تازه اونم با دستور مقام قضایی.

ویرایش:
این پست رو جهت تطهیر حرکت استارتر تاپیک نزدم ، فقط یه یاد آوری کردم که کجا داریم زندگی میکنیم.

Last edited:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
داداش ، هر طرفشو بگیری ، یه طرفش میزنه بیرون.
تو این مملکت میایم پرایویسی ادما رو رعایت کنیم ، و با اخلاق باشیم ، اما قانون خودش این کار ما رو به تخمش که میگیره ، هیچ
تازه قانون گذار خودش رو مبرا میدونه از رسیدگی به هر پرونده ی کم مبلغ.

نهایت کاری که از PT برمیاد چیه ؟ شماره تلفن یارو و ای پی و اینچیزاشو در اختیار دادگاه قرار بده. تازه اونم با دستور مقام قضایی
با اینکار فروشنده میتونن شاکی بشن و همه چی برعکس بشه بحث اخلاق نیست شما شکایت کلاه برداری میکنی ایشون هم شکایت میکنه علیه شما برای افشای اطلاعات شخصی.
پرشین تولز هم نفعی از معامله طرفین نمیبره مثل دیوار و شیپور اگهی روش قرار می گیره.

اطلاعات واریز رو دوستان برای فروم منیجر بفرستن ایشون بن میشن از اینجا.

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
با اینکار فروشنده میتونن شاکی بشن و همه چی برعکس بشه بحث اخلاق نیست شما شکایت کلاه برداری میکنی ایشون هم شکایت میکنه علیه شما برای افشای اطلاعات شخصی.
پرشین تولز هم نفعی از معامله طرفین نمیبره مثل دیوار و شیپور اگهی روش قرار می گیره.

اطلاعات واریز رو دوستان برای فروم منیجر بفرستن ایشون بن میشن از اینجا.
خیره ایشالا

و امیدوارم نتیجه ای که میفرمایید حاصل بشه از این استراتژی.

وقت بخیر

s3dreza

Registered User
لایک‌ها
131

@Forum Manager
چند روزه گزارش کرده ام ولی هنوز اقدامی نشده

s3dreza

Registered User
لایک‌ها
131
ضمناً فیلم سرقت بسته من از تیپاکس توسط این فرد شیاد هم بدستم رسید

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
ضمناً فیلم سرقت بسته من از تیپاکس توسط این فرد شیاد هم بدستم رسید
شما شکایت رو انجام بده فروم منیجر انلاین بشه بن میشه از اینجا جای نگرانی نداره.
اطلاعات رو پیام خصوصی کنید براش.

smiley60

Registered User
لایک‌ها
2,266
کلا بخاطر شرایط اقتصادی روز بروز به تعداد این افراد داره افزوده میشه و متاسفانه کاری هم نمیشه کرد فقط خوبیش اینه که همه چی دیگه به شماره ملی وابسته شده و راه فراری نداره بالاخره یه جایی گیر میکنه

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
اقایان عزیز و محترم.یه نکته اساسی رو یادتون باشه احتمال خیلی زیاد اصلا طرف شما این اسم نیس و داره با کارت عابر و کارت ملی شخص دیگه ای کلاهبرداری میکنه.

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
اقایان عزیز و محترم.یه نکته اساسی رو یادتون باشه احتمال خیلی زیاد اصلا طرف شما این اسم نیس و داره با کارت عابر و کارت ملی شخص دیگه ای کلاهبرداری میکنه.

توی این تاپیک 6سال پیش خودشو با همین فامیل معرفی کرده

s3dreza

Registered User
لایک‌ها
131
طبق اطلاعات موجود عکس، اسم و کارت بانکی همخوانی داره

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
داره منتها اصلا کسی که کلاهبرداری کرده احتمال داره این کارت های خودش نباشه
نه بابا زده سیم اخر میگه کسی واس چند ملیون حوصله شکایت نداره
کل داستان کلاه برداری های اینترنتی اینه که کاربر حوصله شکایت نداره شاکیم شد پول میده دیگه نه سابقه میشه نه چیزی من چند سال پیش همینجا تاپیک زدم یه سایت بود به اسم های شیامی hixiomi
یه مقدار جانبی خریده بودم حدود 700 هزار تومن صد بار زنگ زدم هعی امروز فردا میکردن اخر سر شکایت کردم همونقدم پول خرج کردم ولی دهن طرف سرویس کردم وقتی وارد دادگاه و پلیس فتا میشی یه جوری باهات صحبت میکنن انگار کلاه بردار تویی تو پول ملت خوردی راحت میگن خرید اینترنتی نکن میگی پس این نماد الکترونیک چیه میگه کشک حالا این داستان خرید از سایت که نماد داره دیگه میری میرسی انجمن دیوار شیپور دیگه قشنگ فحشت میدن که مقصر خودتی با یه شماره ملی یا شماره حساب تا فیخالدون یارو در میارن و میتونن یه بلایی سرش بیارن دیگه فکر کلاه برداری و دزدی نکنه ولی چرا نمیکنن به نظرت؟ چرا کولبر بدبختو با گلوله میزنن؟ چرا یه نفر یه مشکل اجتماعی خاص بیان میکنه شبونه پیداش میکنن میکنن تو گونی از طریق ای پی و... ولی با دزدی هیچ مشکلی ندارن هیچ مشکلی من خودم رسما قید خرید و فروش از انجمن و زدم فقط دیگه با قدیمیا کسایی که یکی دو بار معامله کردیم باز میدونم یکم بهش اعتماد داشت هر چند بین اونا هم دیگه ماشالله داستان کم نیست

بالا