• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکایت از گرین

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
سلام.
من یک تاپیک شکایت از شرکت گرین توی انجمن لیون کامپیوتر داشتم که با برخورد توهین آمیز فردی که خودشو رو مسئول قسمت (r&d) معرفی کرده بود مواجه شدم و درخواست کرده بودم که اگه کسی میدونه که مراحل شکایت از شرکت ها و اشخاص حقوقی به چه شکلی هست بیاد و راهنمایی بکنه که با برخورد قاطع مدیران و فردی که به نحوی (مستقیم) با شرکت گرین در ارتباط بوده مواجه شدم و تاپیک های بنده که در این مورد بود بدون نقض قوانین انجمن بسته و از دید من سازنده تاپیک مخفی شد.
برای شکایت باید به صورت حضوری به دادگستری مراجعه کرد یا دفاتر خدمات قضایی هم این کار رو انجام میدن؟
اگر کسی در این مورد چیزی میدونه ممنون میشم راهنمایی بکنه.
با تشکر.

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
سلام.
با مدارک و مستندات به یک عریضه نویس مراجعه کنید و بعد عریضه رو برای ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی ببرید.
هر مبلغی هم که پرداخت کردید فیش یا رسید ش رو نگه دارید که بعدا بتونید ازشون خسارت بگیرید (حتی پول آژانس).

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
سلام.
با مدارک و مستندات به یک عریضه نویس مراجعه کنید و بعد عریضه رو برای ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی ببرید.
هر مبلغی هم که پرداخت کردید فیش یا رسید ش رو نگه دارید که بعدا بتونید ازشون خسارت بگیرید (حتی پول آژانس).
سلام.
خیلی ممنون. اگه حق با بنده باشه و درخواست پرداخت خسارت رو بکنم این خسارت شامل چه چیز هایی میشه و به خاطر توهینشون هم محکوم میشن یا خیر؟

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
سلام.
خیلی ممنون. اگه حق با بنده باشه و درخواست پرداخت خسارت رو بکنم این خسارت شامل چه چیز هایی میشه و به خاطر توهینشون هم محکوم میشن یا خیر؟
اگه محکوم بشن هر هزینه ای که به شما بخاطر شکایت تحمیل شده باید بدن.
توهین و هتک حرمت هم بله اگه ثابت بشه قطعا جرم هست و مجازات داره.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
سلام.
من یک تاپیک شکایت از شرکت گرین توی انجمن لیون کامپیوتر داشتم که با برخورد توهین آمیز فردی که خودشو رو مسئول قسمت (r&d) معرفی کرده بود مواجه شدم و درخواست کرده بودم که اگه کسی میدونه که مراحل شکایت از شرکت ها و اشخاص حقوقی به چه شکلی هست بیاد و راهنمایی بکنه که با برخورد قاطع مدیران و فردی که به نحوی (مستقیم) با شرکت گرین در ارتباط بوده مواجه شدم و تاپیک های بنده که در این مورد بود بدون نقض قوانین انجمن بسته و از دید من سازنده تاپیک مخفی شد.
برای شکایت باید به صورت حضوری به دادگستری مراجعه کرد یا دفاتر خدمات قضایی هم این کار رو انجام میدن؟
با تشکر.
حالا موضوع چی بود!؟

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
حالا موضوع چی بود!؟
موضوع در مورد کیت فن های هوراکان بود که مشخصات محصول با خود محصول مغایرت داشت و من به خاطر همین موضوع باهاشون تماس گرفتم که هم جواب سر بالا به من دادن و هم بهم توهین شد.

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
اگه محکوم بشن هر هزینه ای که به شما بخاطر شکایت تحمیل شده باید بدن.
توهین و هتک حرمت هم بله اگه ثابت بشه قطعا جرم هست و مجازات داره.
خیلی ممنون از توضیحتون.

hosseingamer

Registered User
لایک‌ها
184
سلام.
با تشکر.
باید دفتر خدمات قضایی بری و اونجا متن شکایتت رو تنظیم کنی مثلا استرداد ماله منقول یا مبیع یا میتونی از سامانه ای نماد شکایتت رو انجام بدی که خیلی بیشتز طول میکشه بهترین کار از طریق سایت دفتر خدمات قضایی نوبت بگیر شکایتت رو انجام بده ابلاغیه میاد یری دادسرا اگر شکایتت کیفری باشه باید مستندات قوی و متن درست داشته باشی والا به راحتی رد میکنه قاضی

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
باید دفتر خدمات قضایی بری و اونجا متن شکایتت رو تنظیم کنی مثلا استرداد ماله منقول یا مبیع یا میتونی از سامانه ای نماد شکایتت رو انجام بدی که خیلی بیشتز طول میکشه بهترین کار از طریق سایت دفتر خدمات قضایی نوبت بگیر شکایتت رو انجام بده ابلاغیه میاد یری دادسرا اگر شکایتت کیفری باشه باید مستندات قوی و متن درست داشته باشی والا به راحتی رد میکنه قاضی

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
کیفری که نیست. توهین شخص مسئول و عدم تطابق محصول با خود کالا هست.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
این سایت پول منو خورده بود
تاپیکش هست فک کنم بعد سه ماه توسط پلیس فتا پول اصلشو برگشت زدن حتی هول شدن دوبار برگشت زدن پول رو به پلیس گفتم بزار هزینه ها کم کنم باقیش بزنم گفت نه [emoji23]
همشونم رسید تمر اینچیزا که باطل کردم داشتم به قول دوستمون رسید های اسنپ هم چاپ کرده بودم گفتن نمیشه
حالا اینشالله شما بتونی بگیری ولی حتی اگه منفی هم بشی از جیب خرج کنی اگه حق باهات باشه هرزشش رو داره

Sent from my IN2020 using Tapatalk

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
این سایت پول منو خورده بود
تاپیکش هست فک کنم بعد سه ماه توسط پلیس فتا پول اصلشو برگشت زدن حتی هول شدن دوبار برگشت زدن پول رو به پلیس گفتم بزار هزینه ها کم کنم باقیش بزنم گفت نه [emoji23]
همشونم رسید تمر اینچیزا که باطل کردم داشتم به قول دوستمون رسید های اسنپ هم چاپ کرده بودم گفتن نمیشه
حالا اینشالله شما بتونی بگیری ولی حتی اگه منفی هم بشی از جیب خرج کنی اگه حق باهات باشه هرزشش رو داره

شما اول به پلیس فتا مراجعه کردید یا دفتار قضایی یا دادگستری؟ تونستید خسارت هم بگیرید یا فقط همون اصل پول بود که دوبار برگشت خورد براتون؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
شما اول به پلیس فتا مراجعه کردید یا دفتار قضایی یا دادگستری؟ تونستید خسارت هم بگیرید یا فقط همون اصل پول بود که دوبار برگشت خورد براتون؟
کامل نوشتم بزرگوار فک کنم 600 تومن بود حسابشون چند سال پیش اینا حول شده بودن به خاطر فیلتر شدن سایت دوبار واریز کرده بودن مجموع 1.200 پلیس نذاشت خسارت بردارم گوشی جلو چشم پلیس گفت کارت به کارت کن
رفتم عریضه نویس دادگستری اون خودش ارجاع داد فتا شما هم بستگی داره خریدت حضوریه یا نیست انجام میدی عریضه نویس بری خودش راهنمایی میکنه

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
کامل نوشتم بزرگوار فک کنم 600 تومن بود حسابشون چند سال پیش اینا حول شده بودن به خاطر فیلتر شدن سایت دوبار واریز کرده بودن مجموع 1.200 پلیس نذاشت خسارت بردارم گوشی جلو چشم پلیس گفت کارت به کارت کن
رفتم عریضه نویس دادگستری اون خودش ارجاع داد فتا شما هم بستگی داره خریدت حضوریه یا نیست انجام میدی عریضه نویس بری خودش راهنمایی میکنه

ممنون.

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375

به پلیس ربطی نداره این موضوع و حق نداشته دخالت کنه.
شما میتونستی محل رو ترک کنی و اون ها هم حق دخالت نداشتند.
این مسايل مربوط به دادگاه هست.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
به پلیس ربطی نداره این موضوع و حق نداشته دخالت کنه.
شما میتونستی محل رو ترک کنی و اون ها هم حق دخالت نداشتند.
این مسايل مربوط به دادگاه هست.
خدا هیچکسو واگذار نکنه به اینا گفتم دقیقا این حرفو یه دادی زد سرم انگار من دزدم گفت الان مال باخته ای اینجور حرف میزنم اون شکایت کنه میزارمت پشت میز میشی محکوم اون وقت حالت جا میاد حقیقت نه حوصله دردسر داشتم نه وقتش رو

Shahab2500

Registered User
لایک‌ها
53
دوست عزیز من یه بار با مادیران مشکل داشتم که گفتن به وزارت صنعت مربوط میشه رفتم اونجا شکایت کردم و بعد از شکایت گفتن که شکایت شما ارجاع میشه به بازرس وزارت صنعت. خلاصه رفتم اون آقای بازرس رو پیدا کردم و مشکلم رو بهش گفتم و ازش خواهش کردم که یه تماس با مادیران بگیره شاید کار بدون شکایت حل شد. اونم آدم خوبی بود ورداشت زنگ زد به مادیران با لحن جدی باهاشون حرف زد همچین گرخیدن که توی نیم ساعت کارم راه افتاد (یک هفته بود جواب سر بالا میدادن). گفتم شاید به کارت بیاد

ضمنا شما فقط میتونید (در صورتی که بتونید گرین رو محکوم کنید) هزینه دادرسی، هزینه کارشناسی و غیره رو بگیرید. هزینه هایی مثل رفت و آمد، فتوکپی، تلف شدن وقت و غیره قانونا بهتون تعلق نمیگیره. ضمنا حتما توی شکایت یا دادخواست یا هرچی که میدید، در کنار مواردی که از گرین طلب میکنید، اون هزینه های دادرسی و غیره رو هم طلب کنید. (ازشون فتوکپی هم بدین) چون توی ایران تا چیزی رو نخوای، بهت نمیدن.

Last edited:

CPU123

Registered User
لایک‌ها
966
احتمالا هیچ اتفاقی نخواهد افتاد ، فقط وقت خودتون رو تلف میکنید

بالا