• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکایت سرقت از منزل توسط یکی از آشنایان (خیانت در امانت)

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
سلام
3 شب پیش یکی از اقوام اومد خونه ام و من دوستم هم خونه بودیم .
صبح که بیدار شدیم دیدیم این اشنامون نیست و قبل از ساعت 7-8 صبح رفته بود ، در صورتیکه سری های قبل می موند و می خوابید و ...
خلاصه من رفتم وسایلم رو چک کردم که ببینم چیزیم کم نشده (این بابا سابقه ی طولانی یی توی دله دزدی داره! و چندین بار از خودم و دیگران پول و ... دزدیده و مچش رو هم گرفتیم)
خلاصه یه 500 دلار (1 میلین و پانصد هزار تومان) تو کشوم داشتم که دیدم نیستش .
دوستم که 100% نبرده ، چوون اصلا اینجور اخلاقیاتی نداره یک ماهه که پیش منه و توی این مدت می تونست ببره و ...
رفتم کلانتری گفتند که باید بری دادسرای خیابان ابوذر و اونجا تشکیل پرونده بدی و بیاری اینجا .
چون این سرقت نیست و خیانت در امانته .
الان به نظر شما کاری از دست من بر میاد؟ حاضرم بیشتر از این پولی که ازم برده شده خرج کنم ، اما این پولمو نبره و فکر نکنه خیلی زرنگه که از اعتماد دیگران سوء استفاده کنه .
دلار هم توی این طلق های پلاستیکی بوده و فکر کنم اثر انگشت روش باشه . میتونن اینو انگشت نگاری کنند؟
میخوام بدونم که این پول چی بهش اومده و کی اینو برده .
بعد از گم شدن پول هم بهش زنگ میزدم بهش کد داده بود ولی اس ام اس ها می رسید دستش و با 2 تا از اشناها هم حرف زده بود .
تا امروز جواب اس ام اس رو داد و میگه که من نبردم و هرجا که بخوای میام .
در کل اگه مورد مشابهی براتون پیش اومده ممنون میشم بازگو کنید .

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
شما مطمئنی دیگه .ازش شکایت کن ، بازجوی پرونده راحت از زیر زبونش بیرون میکشه. نیازی به انگشت نگاری نیست.

مورد مشابه برای من پیش نیومده. ولی یکی از دوستان توی عروسی از منزلشون دزدی کرده بودن و خودشون به یکی شک داشتن ، شکایت کردن و به نتیجه رسید

ali1221

Registered User
لایک‌ها
75
دقیقا شخصیت اون فرد رو میتونم تصور کنم چون همچین آدمایی اطرافم هستند، این افراد معمولا بسیار ترسو هستند و زود هم به متناقض گویی می افتند، تو یه شاهد داری ( دوستت) که از هیچی بهتره، کافیه بره بگه من داشتم از دستشویی در میومدم دیدم یه چبزی رو برداشته، خلاصه یه داستان جور کن، بقیش رو بسپر به آگاهی! اعتراف میکنه

Sent from my Sony Xperia U using Tapatalk 2

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
مرسی از جوابت
به خاطر 1 میلیون و 500 خودشون رو درگیر می کنن؟ بعدم طرف خونه اش کرجه و من تهران .
حکم جلبش رو میدن و براش احضاریه می فرستن؟
میتونه اعاده ی حیثت کنه؟

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
دقیقا شخصیت اون فرد رو میتونم تصور کنم چون همچین آدمایی اطرافم هستند، این افراد معمولا بسیار ترسو هستند و زود هم به متناقض گویی می افتند، تو یه شاهد داری ( دوستت) که از هیچی بهتره، کافیه بره بگه من داشتم از دستشویی در میومدم دیدم یه چبزی رو برداشته، خلاصه یه داستان جور کن، بقیش رو بسپر به آگاهی! اعتراف میکنه

شهادت دادن در مورد این چیزا آبکی نیست که بره بگه دیدم یه چیزی برداشته .
اگه بره دادگاه واسه شکایت باید قسم قرآن بخوره که داره حقیقت رو میگه .
یکی از دوستای من رفته بود همینطوری رو حساب رفاقت واسه یکی شهادت بده در مورد سرقت اتومبیل . 5 مرتبه هی به قرآن طرف رو قسم داده بودن اونم آخرش راستشو گفته بود و 3 ماه انداختنش زندان هم به خاطر شهادت دروغ هم طرف ازش اعاده حیثیت کرده بود.
شما برو ازش شکایت کن همون بازجو وقتی ببینه داره تناقص گوئی می کنه با دو تا کشیده ازش اعتراف می گیره چه برداشته باشه چه بر نداشته باشه!!!
خدا هیچ مسلمونی رو سمت آگاهی هدایت نکنه که واقعا عذاب آوره . من خودم اونجا خدمت کردم سربازی واقعا وحشت داره وقتی به عنوان مجرم وارد میشن !!!

ali1221

Registered User
لایک‌ها
75
البته که درگیر میکنن، شما تو تهران اقامه دعوا کنید، حکم جلب نمیدن، به عنوان مطلع احضار میکنن و بازجویی میشه، اینجور موارد یکم سخته، سعی کنید از اطرافیان تحقیق کنید که جدیدا چیزی خریده، بدهی هاش رو داده، هرچند چیزی رو اثبات نمیکنه ولی تو بازجویی دستپاچه میشه و متناقض میگه که از فلان جا جور کردم، اون وقت بازجو تو گرفتن مچش راحتتره، به نظر من اگه اطمینان دارید و دوستتون هم میتونه شهادت بده از اعاده حیثیت نترسید و جلو برید.

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
نه من نمیخوام چیز غیر واقع رو بگم ، کاملا راستش رو میگم .
قصدمم نیست که برم بگم ایشون بردن ، میگم که به ایشون مظنون هستم و به نظرم که بردن .
مسئله اینه که کرج تنها زندگی میکنه و کسی از اشناها نمیدونه که اصلا کجا هست و خبری ازش نداره .
فردا میرم دادسرا که ببینم چیکار می تونم بکنم .

ali1221

Registered User
لایک‌ها
75
اسمش چیه؟ کجای کرجه؟

D^D

Registered User
لایک‌ها
1,235
نه من نمیخوام چیز غیر واقع رو بگم ، کاملا راستش رو میگم .
قصدمم نیست که برم بگم ایشون بردن ، میگم که به ایشون مظنون هستم و به نظرم که بردن .
مسئله اینه که کرج تنها زندگی میکنه و کسی از اشناها نمیدونه که اصلا کجا هست و خبری ازش نداره .
فردا میرم دادسرا که ببینم چیکار می تونم بکنم .

نه من منظورم اصلا به شما نبود .
علی آقا گفتن به اون دوستتون که باهاتون بودن بگین بیاد بگه من دیدم یه چیزی برداشته منم گفتم اگه به دروغ شهادت بده واسش مشکل پیش میاد.
شما از همون داسرا پیگیر باش مطمئن باش به نتیجه میرسی.

ali1221

Registered User
لایک‌ها
75
من فردیس کرج هستم، گفتم شاید بشناسمش، به هر حال براتون ارزوی موفقیت دارم.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
بیچاره حتماً نیاز داشته
شما هم اگر میتونی از خیر این پول بگذر، شکایت نکن

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
بیچاره حتماً نیاز داشته
شما هم اگر میتونی از خیر این پول بگذر، شکایت نکن

این چه توجیهیه آخه!
یعنی هرکس نیاز داشت باید دست به هرکاری که خواست بزنه!؟
طرف چون نیاز به ارضا شدن داشته ، باید بره به زن مردم تجاوز کنه؟
طرف چون نیاز داشته باید بیاد دزدی کنه؟
اگه قرار باشه که با این استدلال همه چی رو بیخیال شد که دیگه نه باید دادگاهی باشه و نه قانونی .
چون هرکسی بر حسب نیازش عکس العمل نشون میده .
زورم میاد چندین بار بهش پول قرض دادم و هنوز هم پس نگرفتم .
قبلا هم از تو جیبم از خونه مون باز پول برداشته بود .
یک بار بی خیال میشیم ، 2 بار بی خیال میشیم ، نه دیگه بشه عادت براش .
والا مسئله خود پول نیست که ، مسئله ی اعتماد و زرنگ بازیه و اینکه اگه پیگیرش نباشم احساس گاگول بودن به خودم دست میده .
شما 50 تومن باقی مانده ی پول کرایه ماشین براتون هیچی نیست ، اما سر همون ممکنه با راننده چونه بزنید ، چون حقتون داره خورده میشه .

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
داداشم ساده کنم برات
خیانت در امانت جرمش سنگین تر از دزدی هست و بتوی ثابت کنی پدرشو در میارن و حتی رضایت هم بدی دولت دست از سرش برنمیداره
+ در کنارش هم اگر شما نتونی ثابت کنی و اون از شما اعاده حیثیت کنه اون وقت پوست شما رو میکنند(چون تهمت خیانت در امانت شوخی بردار نیست)

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سیستم قضایی تو ایران فاجعست
پروسه و روال اداری و... خیلی طولانیه و خنده دار
تا کسی تو این سیستم کارش نیوفته نمیدونه چه خبره
دایی منو ماشین زده ،سال 89 بعد کلی پیگیری الان تازه براش اظهاریه اومده و....

برادرم خودم هم همین برج 7 تصاف کرد خدا خیلی خیلی رحم کرد که الان درگیرشیم همچنین ملوم نیست چند سال طول بکشه(پروندشو گم کردن)

اگه بخوای شکایت کنی و بری پیگیریش بشی باید کفش آهنی پات کنی و بری دنبالش و ملوم نیست جند ماه یا سال طول بکشه ونتیجه به نفعت بشه و حق به حق دار برسه احتمالش خیلی کمه.
باید کل زندگیت رو استوپ کنی و بری دنبال کاراش

موفق باشید

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
قبلا هم از تو جیبم از خونه مون باز پول برداشته بود .
با اینکه میدونستی طرف دستش کجه باز اجازه دادی بیاد خونه-تون ؟:blink: حداقل میتونستی پولاتو یه جای بهتر بذاری !

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
ما میگیم تو دنیای مجازی نامردی میشه تو فامیل که بیشتره

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
با توجه به اینکه فامیلت هست کم خرج ترین راه اینه که دیگه راهش ندی خونتون.

hosein.mahany

Registered User
لایک‌ها
83
خوبه بالا خره ماهم تو این فروم همشهری پیدا کردیم

Chairman

Registered User
لایک‌ها
63
█████████████████████████ ████████████████████████
مالی که به تو پند بده از دست نرفته .

اگه قصد نداری که شکایت کنی بهتر همونی هست که بلا گفت ، دیگه باهاش قطع رابطه کن و خونت راهش نده .

اما اگه میخوای شکایت کنی باید با دلیل و مدرک باشه و اگر کار به قسم بکشه بهتره که چیزی رو که ندیدی براش قسم نخوری .

بالا