• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکستن قفل فایل های winrar ( کمک )

Rezafcom

Registered User
لایک‌ها
0
اگر نرم افزار یا ترفندی است که بشود رمز فایل های winrar را از بین برد ممنون می شوم اینجا قرار دهید ......
فوری

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ببین الان میشه 10 تا نرم افزار معرفی کرد ... ولی واقعیت اینه که صرفا اگه پسورد 4 حرف یا کمتر باشه و تازه از کاراکترهای ساده استفاده شده باشه ، میشه امیدوار بود که پسورد پیدا بشه ... ولی اگه مثلا از 6 حرف بیشتر بود ( که معمولا اینطوریه ... مثلا آدرس سایته و از اینجور چیزا ) و ضمنا اگه از کاراکترهایی مثل @#$% استفاده شده باشه ... احتمالش خیلی کمه ...

بهرحال Advanced Rar Password recovery خیلی معروفه ...

Rezafcom

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون - لینک دانلود کسی دارد ؟
البته مواظب باشید خودش پسورد نداشته باشه :D

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
دوست من فکر کنم بیخیال بشی بهتره چون من یه فایل 4 کیلوبایتی رو نتونستم پسوردش رو پیدا کنم . همین Advanced Rar Password recovery دو روز و N دقیقه گشت ولی آخرش با افتخار گفت که نتونستم پیدا کنم . ولی شما یه امتحان بکنید شاید شانستون گرفت . در هر صورت اگه نرم افزاری رو پیدا کردید که تونست پسورد فایلتون رو پیدا کنه لطف کنید و اینجا بگید چون من حدود 2 گیگ فایل rar دارم که با این که خیلی برام مهم هستند به خاطر پسورد نمیتونم بازشون کنم ):

گراسیاس ! (سپاس)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ممنون - لینک دانلود کسی دارد ؟
البته مواظب باشید خودش پسورد نداشته باشه :D
مثلا اینجا
چون من حدود 2 گیگ فایل rar دارم که با این که خیلی برام مهم هستند به خاطر پسورد نمیتونم بازشون کنم ):
خوب اگه پسوردش رو خودت ساختی و بعضی کلمات و حروفش یادته ، می تونی یه دیکشنری بسازی ... اینطوری شاید بشه ...

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
میشه بیشتر توضیح بدی ؟ چی کارشون کنم ؟
یه چیزایی از پسورداشون میدونم .

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
میشه بیشتر توضیح بدی ؟ چی کارشون کنم ؟
یه چیزایی از پسورداشون میدونم .
خوب بعضی از این برنامه ها dictionary هایی دارن که توش پر از لغت هایی هستش که احتمالا توسط افراد به عنوان پسورد استفاده میشه .... این چیزی جدیدی نیست و خیلی از این برنامه های قفل شکن دارن ....
169.gif

ولی بعضی هاشون بهت اجازه میدن که اگه لغت یا کاراکتر خاصی از اون پسورد یادته ، به دیکشنری اضافه کنی ( یا اصلا یه دیکشنری واسه خودت بسازی - بهش word list هم میگن ) تا احتمال پیدا کردن پسورد بیشتر بشه ... یعنی مثلا میاد این کلماتی که تو گفتی رو زیر و رو می کنه ، با چیزای دیگه ترکیب می کنه و از اینجور کارها ...
val.gif

بالا