aurora
Registered User
میخواستم ببینم کسی اینجا دستور شکستن قفل مبایل های سونی اریکسون w810 , ال جی chocolate , نوکیا 6020 و 6120 رو داره ؟
هر راهنمایی که بکنین ممنون میشم!:lol:
هر راهنمایی که بکنین ممنون میشم!:lol:
احتمالا منظور شما چنج کردن Imei و انتن دادنشون در ایران هست که همون رجیستر می شه
گوشی های نوکیا که این امکان رو ندارن.چون به صورت سخت افزاری هستند و عوض کردنش فوق العاده دردسر و هزینه بالایی داره.گوشی های ال جی و سامسونگ هم امکان دستگاه فلش رو دارند اما به طور دقیق اطلاع ندارم
گوشی های سونی اریکسون راحت هستند.حتی با کابل خود گوشی هم می توان Imei رو چنج کرد و با یه پچ ریست گوشی رو بدون خوندن Imei خود گوشی بالا اورد . طوری که انتن بده.با نرم افزار Setools می شه که باکس فلشش هم هست اما این نرم افزار پورت شده همون دستگاه فلش هست منتها قابلیت استفاده از کابل خود گوشی (USB( رو داره
نه مشکل من اینا نیست.... تلفنهایی که من دارم ماله کمپانی ه... یعنی مثلا Virgin یا T-Cell ماله آمریکا گوشی رو مجانی میده وقتی باهاشون قرارداد ماهیانه و سالیانه میبندیم. ولی مشکل اینه که اینا گوشی ها اولا ringtune هاشون قفل ه و فقط باید از خود کمپانی پول بدی بخری . حالا اون به کنار مشکل اصلی اینه که سیم کارت رو هم قفل کردن فقط ماله خودشون تو تلفن کار میکنه! میشه قفل این تلفنهارو شکست ولی من بلد نیستم! الانم تقربیا 5-6 تا گوشی از 3 سال پیش مونده رو دستم!
نه مشکل من اینا نیست.... تلفنهایی که من دارم ماله کمپانی ه... یعنی مثلا Virgin یا T-Cell ماله آمریکا گوشی رو مجانی میده وقتی باهاشون قرارداد ماهیانه و سالیانه میبندیم. ولی مشکل اینه که اینا گوشی ها اولا ringtune هاشون قفل ه و فقط باید از خود کمپانی پول بدی بخری . حالا اون به کنار مشکل اصلی اینه که سیم کارت رو هم قفل کردن فقط ماله خودشون تو تلفن کار میکنه! میشه قفل این تلفنهارو شکست ولی من بلد نیستم! الانم تقربیا 5-6 تا گوشی از 3 سال پیش مونده رو دستم!