• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکستن قفل مبایل

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
میخواستم ببینم کسی اینجا دستور شکستن قفل مبایل های سونی اریکسون w810 , ال جی chocolate , نوکیا 6020 و 6120 رو داره ؟
هر راهنمایی که بکنین ممنون میشم!:lol:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
منظورت رو واضح تر بیان میکنی ؟!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
احتمالا منظور شما چنج کردن Imei و انتن دادنشون در ایران هست که همون رجیستر می شه

گوشی های نوکیا که این امکان رو ندارن.چون به صورت سخت افزاری هستند و عوض کردنش فوق العاده دردسر و هزینه بالایی داره.گوشی های ال جی و سامسونگ هم امکان دستگاه فلش رو دارند اما به طور دقیق اطلاع ندارم

گوشی های سونی اریکسون راحت هستند.حتی با کابل خود گوشی هم می توان Imei رو چنج کرد و با یه پچ ریست گوشی رو بدون خوندن Imei خود گوشی بالا اورد . طوری که انتن بده.با نرم افزار Setools می شه که باکس فلشش هم هست اما این نرم افزار پورت شده همون دستگاه فلش هست منتها قابلیت استفاده از کابل خود گوشی (USB( رو داره

gilane-ma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در مورد لینک دانلود نرم افزار و نحوه کار با اون برام بگید

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
احتمالا منظور شما چنج کردن Imei و انتن دادنشون در ایران هست که همون رجیستر می شه

گوشی های نوکیا که این امکان رو ندارن.چون به صورت سخت افزاری هستند و عوض کردنش فوق العاده دردسر و هزینه بالایی داره.گوشی های ال جی و سامسونگ هم امکان دستگاه فلش رو دارند اما به طور دقیق اطلاع ندارم

گوشی های سونی اریکسون راحت هستند.حتی با کابل خود گوشی هم می توان Imei رو چنج کرد و با یه پچ ریست گوشی رو بدون خوندن Imei خود گوشی بالا اورد . طوری که انتن بده.با نرم افزار Setools می شه که باکس فلشش هم هست اما این نرم افزار پورت شده همون دستگاه فلش هست منتها قابلیت استفاده از کابل خود گوشی (USB( رو داره

نه مشکل من اینا نیست.... تلفنهایی که من دارم ماله کمپانی ه... یعنی مثلا Virgin یا T-Cell ماله آمریکا گوشی رو مجانی میده وقتی باهاشون قرارداد ماهیانه و سالیانه میبندیم. ولی مشکل اینه که اینا گوشی ها اولا ringtune هاشون قفل ه و فقط باید از خود کمپانی پول بدی بخری . حالا اون به کنار مشکل اصلی اینه که سیم کارت رو هم قفل کردن فقط ماله خودشون تو تلفن کار میکنه!;) میشه قفل این تلفنهارو شکست ولی من بلد نیستم! الانم تقربیا 5-6 تا گوشی از 3 سال پیش مونده رو دستم! :(

gba

Registered User
لایک‌ها
25
نه مشکل من اینا نیست.... تلفنهایی که من دارم ماله کمپانی ه... یعنی مثلا Virgin یا T-Cell ماله آمریکا گوشی رو مجانی میده وقتی باهاشون قرارداد ماهیانه و سالیانه میبندیم. ولی مشکل اینه که اینا گوشی ها اولا ringtune هاشون قفل ه و فقط باید از خود کمپانی پول بدی بخری . حالا اون به کنار مشکل اصلی اینه که سیم کارت رو هم قفل کردن فقط ماله خودشون تو تلفن کار میکنه!;) میشه قفل این تلفنهارو شکست ولی من بلد نیستم! الانم تقربیا 5-6 تا گوشی از 3 سال پیش مونده رو دستم! :(

اگه قرار دادت تموم شده که به خودشون مراجعه کنی باید unlock کنند. اگه نشده چون به احتمال زیاد با کارت اعتباریت خریدی و توی مفادش می تونه اگه با موبایلت با یه سرویس دهنده دیگه قرارداد ببندی شارژ کنه پس فایده نداره.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
نه مشکل من اینا نیست.... تلفنهایی که من دارم ماله کمپانی ه... یعنی مثلا Virgin یا T-Cell ماله آمریکا گوشی رو مجانی میده وقتی باهاشون قرارداد ماهیانه و سالیانه میبندیم. ولی مشکل اینه که اینا گوشی ها اولا ringtune هاشون قفل ه و فقط باید از خود کمپانی پول بدی بخری . حالا اون به کنار مشکل اصلی اینه که سیم کارت رو هم قفل کردن فقط ماله خودشون تو تلفن کار میکنه! میشه قفل این تلفنهارو شکست ولی من بلد نیستم! الانم تقربیا 5-6 تا گوشی از 3 سال پیش مونده رو دستم!

شما ایرانی ؟!!

بالا