• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکستن LCD

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یک نوکیا 6681 دارم که چند روز پیش ال سی دیش شکسته شد و الانم سوخته به نظرتون گارانتی قبول میکنه (ایراتل) و اگر نه کجا باید ببرم وچقدر خرجشه ... اصلا درست میشه؟
ممنون

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
بستگی داریه چطور این بلا سرش اومده باشه. اگه تو شرای و محدودیت هایه گارانتی نیومده باشه تعمیر میکنن.
قاب رویی شکسته یا خود ال سی دی؟
در مورد خرج،اگه خود ال سی دی شکسته حدود 40 تومن پات آب میخوره اگه قاب رویی شکسته حدود 5 تومن. ولی در مورد سوختن باید دید اشکال از کدوم قطعه اش هست تا بشه یه برآورد قیمت کرد.

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
بستگی داریه چطور این بلا سرش اومده باشه. اگه تو شرای و محدودیت هایه گارانتی نیومده باشه تعمیر میکنن.
قاب رویی شکسته یا خود ال سی دی؟
در مورد خرج،اگه خود ال سی دی شکسته حدود 40 تومن پات آب میخوره اگه قاب رویی شکسته حدود 5 تومن. ولی در مورد سوختن باید دید اشکال از کدوم قطعه اش هست تا بشه یه برآورد قیمت کرد.

کامیار جان ممنون
به لطف بچه هام این بلا سرش اومده یعنی کلا خورد شده هم قاب رویی هم خود lcd منظورم از سوختن هم همین خرد شدن بود
ممنون

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
پس باید قید گارانتی رو بزنی.
ال سی دی و قاب و تعمیر خود گوشی حدود 70 خرج داره واست. البته قیمت دقیق نیست ولی خب در همین حد و حدوده.

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ما بالاخره دادیم ال سی دی رو تعویض کردند با 28500 تومن ...
اما یک مشکل دیگه دارم .. اونم اینه که صفحه کلیدم قاطی کرده ! ؟ یعنی بعضی از کلید ها کار نمیکنن و بعضی هم اشتباهی کار میکنن مثلا وقتی کلید 2 رو میزنی 7 میاد! ... خلاصه دو جا بردم گفتن باید ای سی اون تعویض بشه که ما هم همین کار رو کردیم ولی باز هم جواب نداد و گفتند که احتمالا سی پی یو آب خورده و پینهاش سولفاته شده
که اگر میخوای با مسئولیت خودت درستش میکنیم که احتمالش 50 پنجاه هست و ممکنه دیگه روشن نشه ...
خلاصه دوستان چی پیشنهاد میکنن؟

ممنون

بالا