• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شیرترانیکس یا سوشیال انجین؟

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
سلام
لپ کلام:شیرترانیکس یا سوشیال انجین؟
دلیل رو هم بگید..
کدومشون نال هست و کدوم فری؟

قراره برا کاشونیا سایت بیارم بالا...
دامین هم گرفته شده بید..
تنکس

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
شیرتراکس اوپن سورس و رایگان هست طبعا از نال خیلی بهتره ظاهر و امکاناتش هم خوبه
سوشیا پولی من تجربه هم نکردم اینو...

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
شیرتراکس اوپن سورس و رایگان هست طبعا از نال خیلی بهتره ظاهر و امکاناتش هم خوبه
سوشیا پولی من تجربه هم نکردم اینو...
سلام...ممنون

چی هستن اینا ؟ مدیریت محتوا ؟ لینک نمیزاری ازشون ؟

سلام عزیزم..
اینا سیستم سایت های دوستیابی یا جامعه مجازی هستنش...
لینک رو گوگل کن...

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
راستی دلفین چه جوریه؟
اونم تعریفش رو زیاد شنیدم...

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
نه شیرترانیکس و نه سوشیال
برو بادی پرس نصب کن
شیرترانیکس خودش رایگانه ولی برای نصب افزونه هاش خدا تومن ازت پول میگرین

alenaryana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید دوست گرامی اینکه بیاییم سوشیال انجین را با شراترانیکس مقایسه کنیم کار درستی نیست چون در یک خانواده قرار ندارند،یعنی کاراشون فرق میکنه .شراترانیکس مخصوص میکرو بلاگینگ هستش که پیامهایی با کاراکتر پایین ارسال میکنه فقط.ولی سوشیال انجین وقتی رو هاستت نصب میشه یک فیس بوک واقعی را در اختیارت میزلره حتی خیلی قوی تر از فیس بو و کلوب خود ما ایرانیا و دیگر سایتهای اجتماعی.و به همین دلیل هم نمره یک جهان محسوب میشه و شرا ترانیکس اندازه یک پلاگین سوشیال هم قدرت نداره

اما قیمت و پشتیبانی اینها:

شراترانیکس اپن سورس هستش البته فقط هستش رایگان دانلود میشه ولی برای ابزارکهای کوچیکش کلی پول میگیرن

اما سوشیال انجین کلا پولیه و خیلی هم گرون و واسه همینه که نمره یک جهنی و قوی هستش و پولو هم واسه قدرتش میگیرن،البته نال شدش هم مشکلی نداره بروز هم میشه و روی هاستهای وارز به خوبی کار میکنن والبته در ایران هم یک نماینده فروش لایسنس داره و پشتیبانی هم میدن و کارشون هم خوبه البته نسخه نال شده هم با بروزرسانی به کاربران ایرانی میدن که آدرسش هم اینه:

سایت سوشیال انجین فارسی

انجمن سوشیال انجین فارسی

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من Oxwall نصب كردم و فارسي هم هست و ساده و روان و سبك و من راضي ام . بعد شيرترانيكس رو هم تائيد مي كنم .

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
بین اسکریپت های پولی phpfox از همه بهتره ، نال شده و فارسی هم اش است.

من اگه بخوام یک سایت بالا بیارم از دروپال استفاده می کنم. تمام امکانات یک سایت مثل فیسبوک رو میشه باهاش ایجاد کرد.

alenaryana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته هرکسی نظری دارد ولی به نظر من با سوشیال یک بار کار کنید خواهید دید که چه قدرتی داره .

اوکسول که واقعا به درد نمیخوره:D

phpfox هم یک کپی برداری کامل از سوشیال انجین هستش

zx123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اگه مي خواي جامعه مجازي راه بندازي از سيستم PHPFOX 3.0.01 استفاده كن

سوشيال انجين خيلي طول ميكشه بالا بياد

شيراتنيكسم كه ديگه تكراري شده واسه همه لايك بزن لايك بزنن

ولي اين سيستم امكاناتش فراوانه ولي كمي سخته اگه باهاش كار كني زود ياد ميگيري و هم از آجاكس استفاده كرده

با تشكر

wwefa

Registered User
لایک‌ها
1
داداش همه ی اسکریپت های جامعه مجازی ساز که تاحالا بوده رو تست کردم شما بهتره بدی برات بزنن یا از سیستم های دیگه هم استفاده کنی بازم همون قدر پول لازم دارید
مثال : شیرتونیکس رایگان هست و برای یه تغییر کوچک پدرت در میاد و برای اینکه یه سایت درست بزنی نیاز به تمامی پلاگین ها داری و از اونجایی که صاحبان این سایتا پول خوره دارن باید بابط پلاگین ها پول بدی همراه با قالب های درست حسابی

بقیه هم اینجوری هست

sepidarchat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
با سلام
شبکه اجتماعی سپیدار چت با تمامی امکانات ملزوم با قالب شیک به فروش (با امنیت بالا)می رسد شما می توانید
تجارت خود را هم اکنون اغاز کنید و یه جامعه مجازی همچون فیس بوک راه اندازی کنید
این شبکه توسط شیرترانیکس پایه گذاری و گسترش یافته قالب شیک ان چشم هر کاربری رو می رباید شبکه
مذکور دارای امکانات زیر می باشد که تک تک این امکانات با قیمت بالاهم اکنون در حال فروش هستند (شبکه مورد نظر دوبار بهینه سازی شده و مناسب و کاربرپسند می باشد) همچنین دارای 528 کاربر بوده و روز به روز به تعداد ان ها افزوده می شود

نصب امکانات شامل:امکانات مدیریت برای مدیران2-افزودن مدیر ارشد3-افزودن کاربر ویژه یا همان ناظر4-نصب طراحی پروفایل4-نصب نظرسنجی5-نصب تیکت6-نصب جملات قصار7-نصب رفریش انلاین اخرین انلاین ها8-نصب کاربران برتر سپیدار9-ساخت ص حمایتی10-نصب تلنگر11-نصب علاقه مندی های پروفایل12-نصب موزیک در گروه و پروفایل13-نصب مدال ها14-افزایش امنیت-15-زیباسازی16-نصب چندین قالب زیبا17-نصب قالب زیبا برای صفحه اول18-نصب امکان حذف پیام های خصوصی شما توسط خودتون19-نصب چت روم و مشتقات ان به صورت کمربند پایین سایت20-نصب پلیس پیشرفته سایت با پنل و گزارش21-نصب متولدین امروز(به صورت پیشرفته و قدیمی)22-نصب هدر برای پروفایل23-نصب شکلک های جدید24-نصب افزودن فیلم از اپارات25-نصب تولبار26-نصب نسخه موبایل27-نصب بستن نظرات پست خاص28-نصب لایک با تصویر29-نصب بازنشر پیشرفته30-نصب اشتراک در کلوب(فعلا نداریم)31-نصب اعلانات در صفحه اصلی32-نصب صفحه انلاین ها33-نصب نمایش سن در پروفایل به همراه شناسه34-نصب اخرین بازدید کنندگان35-نصب لایک کردن وتب لایک شدگان-36-نصب حالت روزانه37-نصب امتیاز شما-38-نشان دادن بازدید و عدم پیگیری و فال حافظ ودوست یاب وچت روم جدا و اختصاصی و کاربران وی ای پی و حامیان مالی و...
و کلی امکانات دیگر که باید ببینید
شهر مجازی سپیدار چت جایی برای با هم بودن

قیمت پایه1 میلیون در صورت خرید دامنه وب هزینه ی 500 هزار تومان به ان افزوده خواهد شد
لینک ادرس
http://sepidarchat.ir
افراد متقاضی تنها و تنها به این ایمیل تقاضا بدهند
[email protected]
شماره تماس(فقط اس ام اس)
09397179986
فرصت را از دست ندهید

بالا