همواره در شیرپوینت این سردرگمی وجود دارد که آیا ایجاد یک Custom List معمولی و سپس ویرایش و تبدیل آن
به لیست مورد نظر درست است یا ایجاد یک اپلیکیشن از روی الگوهای موجود؟
هفته گذشته یکی از همکارانم از من سوالی در خصوص چگونگی ایجاد یک لیست جدید در شیرپوینت ۲۰۱۳ پرسید و من نیز جواب دادم بسیار ساده است : بر روی گزینه Add an App کلیک کن و این لیست را از بین اپلیکیشن های موجود انتخاب کن. سپس او سوال دیگری پرسید که چگونه از روی الگوی لیست می توان لیست ایجاد نمود؟ جواب این سوال هم ساده است! باز هم باید روی گزینه Add an App کلیک کنید. چنین سردرگمی هایی سبب شد که من این پست را در خصوص ایجاد لیست با استفاده از الگوها بنویسم.
چگونه یک لیست جدید با استفاده از Custom List Template یا a manually saved List Template در شیرپوینت ۲۰۱۳ ایجاد کنیم؟
در ابتدا به سایت مد نظر رفته و روی چرخدنده تنظیمات کلیک کنید. روی Add an App کلیک کنید یا به View All site Content رفته و سپس روی Add an App کلیک کنید.
یا
از صفحه Your Apps روی Custom List کلیک کنید.
در پنجره باز شده نامی برای لیستتان قرار دهید.
همانطوری که می بینید در صفحه محتویات سایت یک لیست جدید ایجاد شده است.
حالا ما می خواهیم چگونگی ایجاد یک لیست را از List Template بررسی کنیم.
حالا ما یک New Custom List داریم که میخواهیم آن را بعنوان Template ذخیره کنیم.
در مرحله بعد صفحه تاییدات با لینکی به گالری List Templates برای شما باز میشود. شما می توانید اینکه Template در گالری List Template موجود است را چک کنید ، البته اینکار ضروری نیست.
بعد از انجام این کارها به گام ۱ یعنی Add an App برمیگردید و حالا شما می توانید این Template جدید را که ایجاد کرده اید ، ببینید. روی Template کلیک کرده و یک نام برای ایجاد یک لیست جدای از آن بدهید.
به لیست مورد نظر درست است یا ایجاد یک اپلیکیشن از روی الگوهای موجود؟
هفته گذشته یکی از همکارانم از من سوالی در خصوص چگونگی ایجاد یک لیست جدید در شیرپوینت ۲۰۱۳ پرسید و من نیز جواب دادم بسیار ساده است : بر روی گزینه Add an App کلیک کن و این لیست را از بین اپلیکیشن های موجود انتخاب کن. سپس او سوال دیگری پرسید که چگونه از روی الگوی لیست می توان لیست ایجاد نمود؟ جواب این سوال هم ساده است! باز هم باید روی گزینه Add an App کلیک کنید. چنین سردرگمی هایی سبب شد که من این پست را در خصوص ایجاد لیست با استفاده از الگوها بنویسم.
چگونه یک لیست جدید با استفاده از Custom List Template یا a manually saved List Template در شیرپوینت ۲۰۱۳ ایجاد کنیم؟
در ابتدا به سایت مد نظر رفته و روی چرخدنده تنظیمات کلیک کنید. روی Add an App کلیک کنید یا به View All site Content رفته و سپس روی Add an App کلیک کنید.
ذخیره سازی لیست بعنوان Template :
در اینجا می خواهیم چگونگی ذخیره سازی یک لیست را بعنوان Template بررسی کنیم. به لیست مد نظر رفته و در زبانه List در ریبون بالا روی List Setting کلیک کنید.
جهت مشاهده مقالات شیرپوینت به سایت Projanco.com مراجعه کنید.