odise2004
Registered User

آشپزی و تغذیه
مواد لازم
آرد سفید…………۱۰۰ گرم
پودر نارگیل چرب………….۵۰ گرم
پودر قند ………….۷۰ گرم
روغن کاملا جامد …………..۶۰گرم
پودر پسته مقداری برای تزیین
طرز تهیه
ابتدا آرد وپودر نارگیل را با هم مخلوط کرده وباآسیاب آن را پودر می کنیم بعد روغن وپودر شکر را مخلوط کرده وبا همزن برقی می زنیم تاسفید وپوک شود بعد نارگیا وآرد را اضافه می کنیم تا حالت خمیری بگیرد اگر کاملا خمیری نشد خیلی کم روغناضافه کنید ومخلوط کنید بعد نیم ساعت در جای خنک استراحت می دهیم وبعد روی کیسه فریز باز کرده به قطر ۱سانت وپودر پسته را روی ان می پاشیم وبا وردنه آهسته روی آن می کشیم تا کمی در خمیر فروبرود وبا قالب اشک کچک قالب زده ودر سینی که کاغذ روغنی قرار دادیم بچینید ودر دمای ۱۴۰درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.من با این مقدار حدود ۳۵ تارو قالب زدم در عرض نیم ساعت ناپدید شد برای چایی عصر نرسید