• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شیرینی هلویی به سبک آلمانی

s.sheko

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2014
نوشته‌ها
36
لایک‌ها
3
مواد لازم:



· 2 فنجان آرد همه منظوره

· ¼ قاشق چای خوری بکینک پودر

· 1 فنجان شکر

· ½ فنجان کره یا مارگرین، ذوب شده

· 3 فنجان هلو تازه خرد شده

· 1 قاشق چای خوری دارچین

· 3 عدد تخم مرغ

· 2/3 فنجان ماست وانیلی

· ½ قاشق چای خوری وانیل

· ½ فنجان گردوی خرد شده



طرز تهیه:



1. فر را در دمای 350 درجه فارنهایت بگذارید. آرد، بکینگ پودر و 2 قاشق غذاخوری شکر را با هم مخلوط کنید. کره را به آن بیافزایید و هم بزنید تا مخلوطی یک دست شود. سپس مخلوط را به طور یکسان در ظرفی شیشه‌ای و مربع شکل بریزید. هلو های خرد شده را روی آن قرار دهید. در ظرف کوچکی شکر باقی مانده و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی هلوها بریزید و آن را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.



2. در ظرفی متوسط تخم مرغ‌ها، ماست و وانیل را مخلوط کنید تا نرم شود. سپس آن را روی مخلوط نیمه پخته داخل فر بریزید و گردوها را در سطح آن بپاشید.



3. حدود 40 تا 50 دقیقه مواد را در فر قرار دهید، تا زمانی که اگر چاقویی را به وسط آن فرو کنید مواد به آن نچسبد. این شیرینی را گرم سرو کنید.
 
بالا