• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شیوه های رایج خرید و فروش فیلم در بازارچه

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
از فروشندگان می خواهیم راههای پیشنهادی خودشان را برای خرید کاربران از آنها در این تاپیک توضیح دهند .
کاربران برای ارائه درخواست خود باید به چه شیوه ای عمل کرده و برای پرداخت پول و دریافت بسته خریداری شده چگونه عمل می شود ؟

لطفا هر یک از فروشندگان شیوه مورد نظر خودش را توضیح دهد تا کاربران بی تجربه آگاهی لازم را بدست بیاورند .

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
از فروشندگان می خواهیم راههای پیشنهادی خودشان را برای خرید کاربران از آنها در این تاپیک توضیح دهند .
کاربران برای ارائه درخواست خود باید به چه شیوه ای عمل کرده و برای پرداخت پول و دریافت بسته خریداری شده چگونه عمل می شود ؟

لطفا هر یک از فروشندگان شیوه مورد نظر خودش را توضیح دهد تا کاربران بی تجربه آگاهی لازم را بدست بیاورند .

با سلام

1-قیمت 1100 تومان تثبیت شد.
2-دی وی دی خام مصرفی کما فی السابق مارکهای معتبر بازار است
3-تسویه حساب به صورت نقدی و به هنگام تحویل دی وی دی ها صورت میگیرد (در تهران)و در شهرستان از طریق واریز به حساب
4-دی وی دی ها با پیک در تهران و یا با پست پیشتاز در شهرستان تحویل دوستان میگردد
5-مهلت تست 72 ساعت پس از زمان دریافت دی وی دی میباشد
6-برای سفارش حتما نام کار +کد ان را کامل درج کنید تا از دعای خیر من برخوردار شوید!!!
7-از دادن پی ام حتی المقدور خودداری کنید
8-سوالات خود را در تاپیک مطرح کنید چرا که شاید سوال سایر دوستان نیز باشد
9-مهمترین نکته در دادن سفارش اینکه در ایمیلی که میزنید حتما نام-شماره تماس و آدرس پستی کامل خود را ذکر کنید(در یک ایمیل

10-حد اکثر زمان تحویل برای هر تعداد یک هفته است(حتما دقت کنید) چون بعضی از دوستان توقعات نا ممکن از من دارند!
11-فرمت یک سفارش صحیح رو میتونید در ذیل ببینید!
12-بزودی خدمات جدیدی رو به سرویس قبلی اضافه خواهم کرد!
13-با کمال میل منتظر انتقادات و پیشنهادات دوستان در راستای ارتقا کیفیت کار و رضایت هر چه بیشتر دوستان هستم
14-چون خیلی مهم است بازم میگم حتما در یک ایمیل سفارش+شماره تماس+نشانی رو بدید در غیر اینصورت از پیگیری معذورم!

فرمت یک سفارش کامل:
نام:xxx
نام خانوادگی:xxx
شماره تماس:xxx
نشانی:دوستان شهرستانی حتما کد پستی بدهند!xxx

فیلم:

0003 - ABSOLUTE POWER
0004 - A.I.
0005 - TRUE CRIME
0006 - TAXI DRIVER (FAR SUB)
------------------------------------------------------
شو:
011 - DAVID GILMOUR - LIVE
012 - DEEP PURPLE - MELBOURNE , AUSTRALIA 1999
013 - DEEP PURPLE - COME HELL OR HIGH MATER (LIVE)
014 - ERIC CLAPTON - 24 NIGHTS

برای یاداوری:
حتما فرمت بالا رو دوستان رعایت کنند و در یک ایمیل تمام مشخصات رو بدهند, از این تاریخ 2/7/1385
با تمام احترامی که برای یکایک شما دوستان قائلم سفارشاتی که با این فرمت نباشند پیگیری نخواهند شد!

in_and_out

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت تمامی عزیزان:)

شرایط فروش اکثرا عین هم هست و فقط قیمت فرق میکنه:)

1-قیمت من 800 است
2-به هیچ وجه محدودیت در سفارش مطرح نیست(یعنی حتی یک عدد هم قبوله)
3- دی وی دی خام مصرفی مارکهای معتبر بازار
4-شهرستان با پست پیشتاز- تهران با پیک یا رو در رو:D
5-حداکثر زمان تحویل حداکثر 6 روز
6-هر سوالی در مورد نحوه فروش رو هم میتوانید در تاپیک و یا به صورت میل مطرح کنید

[email protected]

چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه;)
7-موفق و پیروز باشید
:happy:

hamiddvd

Registered User
لایک‌ها
1
اومدم پی تی دیدم پیام اومده و نحوه کار را درخواست کردن.

خوب.چرا کرج دی وی دی مشتری های زیادی داره؟ دلیل این همه اعتماد چیست؟ چرا از شهرستان مبالغ بالا به حساب می ریزن بدون هیچ ناراحتی؟

این رو خودم هم نفهمیدم ولی نمی دونم چیه گه هر کی با من تلفنی صحبت می کنه سریع اعتماد می کنه.(تعریف از خودم نباشه).ولی در حال حاضر مورد اعتماد بسیاری از خریداران هستیم.

ولی بعد ورود من به پی تی و اون دعوا و ... مشتری هامون چند برابر شد.

خوب یکی از دلایل می تونه سایت باشه که به مشتری اجازه می ده سریعا سفارش خود را بده.

نحوه کار کرج دی وی دی چیست؟ به صورت واریز پول به حساب و بعد زدن فیلمها و فرستادن اونا. مثل کسان دیگه تو این پیتی.

شما هرگر به کسانی که از راه می رسن و قیمت را پایین میدن اعتماد نکنین وگر میشه مثل اون آقا که پول ها رو بالا کشید.

در مورد قیمت هم قیمت های من بسیار مناسب است.

1< DVD<10 = قیمت 1500

10< DVD<20 = قیمت 1200

20< DVD<50 = قیمت 1150

50< DVD=<150 = قیمت 1100

DVD>=150 = قیمت 1000

مدت آماده شدن سفارشات 1 هفته است.

در شهرستان با پست پیشتاز و در کرج با آژانس و دریافت مبلغ مورد نظر درب منزل می باشد.

مشتری باید بعد از ریختن مبلغ به حساب باید ما از طریق تماس تلفنی یا ایمیل از طریق سایت آگاه سازد.

اگر کسی راضی نیست می تونه بره 800 از کسان دیگه بگیره.

در مورد سالم بون هم 97 درصد سفارشها درست بوده و به جز تعدادی که مرجوع می شد دوباره آن را زدیم.اگر مشتری گفت مشکل داره و نمی خونه در صورت صحت سریعا دوباره برایش رایت می کنیم.

در پایان این ادعا را داریم که یکی از بزرگترین سایتهای فروشنده دی وی دی و ام پی تری مورد اعتماد در ایران هستیم.:cool:

sefareshecd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پاسخ به pm ای که جناب web_doost برام فرستادند :
من حدود دو سال هست که در پی تی به فروش فیلم ( فقط روی سی دی ) مشغولم و بجز کابران جدید احتمالا بیشتر دوستان با نحوه کارم آشنا هستند . با این حال :
قیمت هر سی دی 600 تومان
حداقل سفارش 6 سی دی
هزینه ارسال از 1200 تومان
اول واریز پول بعد ارسال از طریق پست پیشتاز

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دریافت پول قبل از دریافت سفارش است
هزینه پست افزوده میگردد
پس از واریز پول به حساب یک اسکن از فیش باید ارسال شود .

hkh2209

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

پس از مرور لیستهای سایر دوستان فروشنده متوجه شدم که علاوه بر اشتراکات زیادی که بین این لیستها و آرشیو خودم وجود دارد، بسیاری از فیلمهایی که دارم نیز در این لیستها نیست. به همین جهت تصمیم گرفتم که آرشیوم را در اختیار دوستان علاقه مند قرار بدهم.

1- فیلمها همه در فرمت DVD و دارای خصوصیات کامل آن (از قبیل منو، زیرنویس و ...) هستند و همه زبان اصلیند.

2- "هر زمان" که پی بردید فیلمی که از ما گرفته اید مشکل دار است، به شرط سالم بودن ظاهر فیزیکی دیسک، آنرا برایتان با نسخه سالم تعویض خواهیم کرد.

3- سرعت رایت: 4x

4- قیمتها: (فقط فیلم، بدون قاب و کاور)

فیلمهای ویژه: قیمت هر دی وی دی 2000 تومان

سایر فیلمها: قیمت هر دی وی دی 1300 تومان

اگر قاب و کاور هم مورد نظرتان بود مبلغ 600 تومان به هزینه هر فیلم اضافه میشود.

برای تعداد بالا حتما تخفیف قائل خواهیم شد.

5- DVD خام مورد استفاده: مارکهای معتبر موجود در بازار Data Life, HP, LG

اگر مارک دیگری مثل Sony یا TDK یا ... مد نظر شما بود، براتون تهیه خواهیم کرد. بدیهی است که مابه التفاوت قیمت آنها با DVD خام معمول ما منظور خواهد شد.

6- نحوه تحویل فیلمها:
در تهران: پیک
در شهرستان: پست پیشتاز

برای سفارش و یا سؤال میتوانید با این ایمیل تماس بگیرید: [email protected]

پاینده باشید.

بالا