از فروشندگان می خواهیم راههای پیشنهادی خودشان را برای خرید کاربران از آنها در این تاپیک توضیح دهند .
کاربران برای ارائه درخواست خود باید به چه شیوه ای عمل کرده و برای پرداخت پول و دریافت بسته خریداری شده چگونه عمل می شود ؟
لطفا هر یک از فروشندگان شیوه مورد نظر خودش را توضیح دهد تا کاربران بی تجربه آگاهی لازم را بدست بیاورند .
با سلام
1-قیمت 1100 تومان تثبیت شد.
2-دی وی دی خام مصرفی کما فی السابق مارکهای معتبر بازار است
3-تسویه حساب به صورت نقدی و به هنگام تحویل دی وی دی ها صورت میگیرد (در تهران)و در شهرستان از طریق واریز به حساب
4-دی وی دی ها با پیک در تهران و یا با پست پیشتاز در شهرستان تحویل دوستان میگردد
5-مهلت تست 72 ساعت پس از زمان دریافت دی وی دی میباشد
6-برای سفارش حتما نام کار +کد ان را کامل درج کنید تا از دعای خیر من برخوردار شوید!!!
7-از دادن پی ام حتی المقدور خودداری کنید
8-سوالات خود را در تاپیک مطرح کنید چرا که شاید سوال سایر دوستان نیز باشد
9-مهمترین نکته در دادن سفارش اینکه در ایمیلی که میزنید حتما نام-شماره تماس و آدرس پستی کامل خود را ذکر کنید(در یک ایمیل
10-حد اکثر زمان تحویل برای هر تعداد یک هفته است(حتما دقت کنید) چون بعضی از دوستان توقعات نا ممکن از من دارند!
11-فرمت یک سفارش صحیح رو میتونید در ذیل ببینید!
12-بزودی خدمات جدیدی رو به سرویس قبلی اضافه خواهم کرد!
13-با کمال میل منتظر انتقادات و پیشنهادات دوستان در راستای ارتقا کیفیت کار و رضایت هر چه بیشتر دوستان هستم
14-چون خیلی مهم است بازم میگم حتما در یک ایمیل سفارش+شماره تماس+نشانی رو بدید در غیر اینصورت از پیگیری معذورم!
فرمت یک سفارش کامل:
نام:xxx
نام خانوادگی:xxx
شماره تماس:xxx
نشانی:دوستان شهرستانی حتما کد پستی بدهند!xxx
فیلم:
0003 - ABSOLUTE POWER
0004 - A.I.
0005 - TRUE CRIME
0006 - TAXI DRIVER (FAR SUB)
------------------------------------------------------
شو:
011 - DAVID GILMOUR - LIVE
012 - DEEP PURPLE - MELBOURNE , AUSTRALIA 1999
013 - DEEP PURPLE - COME HELL OR HIGH MATER (LIVE)
014 - ERIC CLAPTON - 24 NIGHTS
برای یاداوری:
حتما فرمت بالا رو دوستان رعایت کنند و در یک ایمیل تمام مشخصات رو بدهند, از این تاریخ 2/7/1385
با تمام احترامی که برای یکایک شما دوستان قائلم سفارشاتی که با این فرمت نباشند پیگیری نخواهند شد!