اين سايت ها همشون كلاهبردارن :hmm:به نقل از tehranshahr :باسلام
من يك سايت پيدا كردم كه اگه تا قبل از ژانويه 2005 در اون ثبت نام كنيد و فرم نظرسنجي آن را پر كنيد به شما 150$ مي دهد و شما ميتوانيد آن را به حساب E-Gold خود واريز نماييد :blink: :blink:
آدرس سايت: کلیک کنید
پس اين گولدكويست هم الكي ديگه كلاهبردارنبه نقل از daftarekhaterat :هر جا ديدين پول مفت و بدون زحمت ميدن بدونين كه دروغه. اصلا ارزش وقت صرف كردن هم نداره...
چه ربطی داره مهیار جان؟به نقل از mahiar0 :پس اين گولدكويست هم الكي ديگه كلاهبردارن
آقا وقت ارزشمند خودت رو با این کارا از بین نبربه نقل از tehranshahr :من الان خودم 150$ گرفتم ولي نميدونم چجوري به e-gold واريزش كنم
امین جان از ترس اینکه شما تاپیکا رو ادیت میکنی نمیان اونجا ها :lol: (میدونی کجا رو میگم که)به نقل از fotocopy :همون که روزبه گفت
به نقل از roozbeh :امین جان از ترس اینکه شما تاپیکا رو ادیت میکنی نمیان اونجا ها :lol: (میدونی کجا رو میگم که)
عجب سایت دست و دل بازی . مدیر سایته احتمالا پولش رو از سر راه آورده :blush:به نقل از tehranshahr :باسلام
من يك سايت پيدا كردم كه اگه تا قبل از ژانويه 2005 در اون ثبت نام كنيد و فرم نظرسنجي آن را پر كنيد به شما 150$ مي دهد و شما ميتوانيد آن را به حساب E-Gold خود واريز نماييد :blink: :blink:
به نقل از tehranshahr :باسلام