• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صداقت در مردان ایرانی

anArchist

Registered User
لایک‌ها
104
درود.
اگه شخصی که قصد ازدواج باش دارید یا اینکه در شرف ازدواج باش هستید یا حتی ازدواج کردید، بلایی سرش بیاد، مثلا کور شه، چه میکنید؟ جدا میشید ازش؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
اصن قصد ایزدیواج نمیابیم که نتیجتاً مراحل بعدی که ایشاره نمودید کنسل میشه...
138.gif

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
درود.
اگه شخصی که قصد ازدواج باش دارید یا اینکه در شرف ازدواج باش هستید یا حتی ازدواج کردید، بلایی سرش بیاد، مثلا کور شه، چه میکنید؟ جدا میشید ازش؟
از نظر ما زنها:
بله هم جدا میشیم هم طبق قانون تا اخرین سکه مهریه رو ازش میگیریم

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
بنده پیشاپیش به استارتر و دوست فضانوردم تبریک میگم
127fs4522738.gif

anArchist

Registered User
لایک‌ها
104

anArchist

Registered User
لایک‌ها
104
اخوی انسان یک کالا مثلا ماشین هم می خرد تمام زیر و رویش را بررسی می کند تا رنگ شده و تصادفی نباشد پس مسلم است که با کسی که می خواهد یک عمر زندگی کند باید تمام بدنش مورد تایید باشد و امکان فسخ هم وجود دارد.
مرد باید از زن خود لذت ببرد پس باید سالم باشد.

:|
مثلا: عروسی در آرایشگاه به خاطر سهل انگاری آرایشگر کور میشه، شما جای همسرش بودید چه میکردید؟

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
درود.

این شرایط رو من دیدم دخترا تو برگه ازدواج میزنند که اگر شوهر دچار بیماری سعب الاجی چیزی شد حق طلاق دارن.

لطفا اسم تاپیک رو به
صداقت در مردان و زنان ایرانی
تغییر بدهید.:happy:

peyman_sh

Registered User
لایک‌ها
206
اینها یه چیزی می گویند مگه خز بازیه که به راحتی جدا میشید تا اون موقعیت قرار نگیرید نمیشه گفت چی کار می کنند

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
میکشمش تا از این زندگی نکبت بار راحت بشه.
cry2.gif

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
درود.

شاید شعار گونه به نظر برسه ولی من واقعا اعتقادم اینه :
اون موقعی که پیمان ازدواج میبندی به همسرت تعهد میدی که در سختی و شادی با هم شریک باشید ، من خیلی مذهبی نیستم اما اسلام گفته ازدواج سنت پیغمبر هست و بسیار پیوند مقدسی هست ، فکر نمیکنم کار درستی باشه آدم اینقدر راحت این پیوند رو بشکنه !!!!!!!!
هیچکس نمیتونه تضمین بده که تا آخر عمرش سالم هست و زیبا و فکر نمی کنم اینکه کسی رو بخاطر اتفاقی که خودش هیچگونه دخالتی درش نداره ترک کنی کار درستی باشه .
واقعا سیرت مهمتر از صورتِ

اخوی انسان یک کالا مثلا ماشین هم می خرد تمام زیر و رویش را بررسی می کند تا رنگ شده و تصادفی نباشد پس مسلم است که با کسی که می خواهد یک عمر زندگی کند باید تمام بدنش مورد تایید باشد و امکان فسخ هم وجود دارد.

اخوی فکر کنم شما از اون مردهایی هستی که همه چیز برات ظاهر طرف هست و احتمالا سنت پیامبر رو در مورد تعدد زوجین ادامه میدی ( البته این کجا و آن کجا )
در هر صورت شما سعی کن هر روز با خودت این جملات رو تکرار کنی ..... زیبایی و سلامتی هدیه خداست امروز داری فردا ازت میگیره ..... مهمترین چیز تو زندگی معرفته

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
نظر خودت چیه ؟

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
خداییش من یکی با افکار تو رو ببینم حتما با عطوفت اسلامی زیرش میگیرم . 2, 3 بار هم دنده عقب جلو روش میگیریم تا لواشک شه

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
اگه به کسی علاقه مند شدی چی؟
d.gif

مؤمنین و مؤمنات این حوالی اشراف دارند که بنده اصولاً به هیچ بشری علاقه نداشته و ندارم.

اینجانب دوشواری زیادی با جهان دارم و اینگده آدم مزخرفیم که خودم خودمو نمیتونم تحمل کنم...!

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
مؤمنین و مؤمنات این حوالی اشراف دارند که بنده اصولاً به هیچ بشری علاقه نداشته و ندارم.

اینجانب دوشواری زیادی با جهان دارم و اینگده آدم مزخرفیم که خودم خودمو نمیتونم تحمل کنم...!

شکسته بندی میفرمائید , اونقدر ها هم مزخرف نیستی ولی دوتائیتون به هم میاین

بالا