درود.
اگه شخصی که قصد ازدواج باش دارید یا اینکه در شرف ازدواج باش هستید یا حتی ازدواج کردید، بلایی سرش بیاد، مثلا کور شه، چه میکنید؟ جدا میشید ازش؟
شاید شعار گونه به نظر برسه ولی من واقعا اعتقادم اینه :
اون موقعی که پیمان ازدواج میبندی به همسرت تعهد میدی که در سختی و شادی با هم شریک باشید ، من خیلی مذهبی نیستم اما اسلام گفته ازدواج سنت پیغمبر هست و بسیار پیوند مقدسی هست ، فکر نمیکنم کار درستی باشه آدم اینقدر راحت این پیوند رو بشکنه !!!!!!!!
هیچکس نمیتونه تضمین بده که تا آخر عمرش سالم هست و زیبا و فکر نمی کنم اینکه کسی رو بخاطر اتفاقی که خودش هیچگونه دخالتی درش نداره ترک کنی کار درستی باشه .
واقعا سیرت مهمتر از صورتِ
اخوی انسان یک کالا مثلا ماشین هم می خرد تمام زیر و رویش را بررسی می کند تا رنگ شده و تصادفی نباشد پس مسلم است که با کسی که می خواهد یک عمر زندگی کند باید تمام بدنش مورد تایید باشد و امکان فسخ هم وجود دارد.
مرد باید از زن خود لذت ببرد پس باید سالم باشد.
اخوی فکر کنم شما از اون مردهایی هستی که همه چیز برات ظاهر طرف هست و احتمالا سنت پیامبر رو در مورد تعدد زوجین ادامه میدی ( البته این کجا و آن کجا )
در هر صورت شما سعی کن هر روز با خودت این جملات رو تکرار کنی ..... زیبایی و سلامتی هدیه خداست امروز داری فردا ازت میگیره ..... مهمترین چیز تو زندگی معرفته