• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صفحه اول گوگل برای 5 کلمه ، سئو کار های حرفه ای بیاید داخل

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
سلام ، خسته نباشید

برای 5 کلمه میخواستم سایتم بیاد صفحه اول گوگل + بهینه سازی
ادرس سایت

http://ahankavir.ir

کلمات مانند : قیمت آهن ، قیمت میلگرد یا خود کلمه میلگرد

هزینه رو اعلام کنید + نموونه کار

موفق باشید

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
سلام ، خسته نباشید

برای 5 کلمه میخواستم سایتم بیاد صفحه اول گوگل + بهینه سازی
ادرس سایت

http://ahankavir.ir

کلمات مانند : قیمت آهن ، قیمت میلگرد یا خود کلمه میلگرد

هزینه رو اعلام کنید + نموونه کار

موفق باشید
سایت خوبی داری اگه براش بازدید کننده ایرانی خواستی در خدمتیم : http://ipap.ir

iMasoud

Registered User
لایک‌ها
21
سلام،
در صورت تمایل در پخ اعلام کنید تا نمونه‌کارها و هزینه‌ی انجام کار اعلام شود.

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
آپ

Sent from my LT26i using Tapatalk

G_Advertiser

Registered User
لایک‌ها
45
اطلاعات پخ شد براتون

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
سئو کردن ک فقط 4 تا کلمه گذاشتن نیست ...
شما باید اصولی وب سایتت رو از اول طراحی کنی.

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
نمونه ها ارسال شد چک کنید با تشکر

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
بهتره پول تو جیب این به اصطلاح سئو کارها نریزی ،یه قالب بهینه نصب کن+افزونه های آل این وان سئو و یه سایت مپ خوب بعدم نزدیک 300 تومن براش بک لینک بخر واسه همه این کلمات میایم صفحه اول.من خودم 700 تومن به افراد مختلف واسه سئو پول دادم هیچ کاری خاصی به جز نصب چندتا افزونه نکردن که اونم هیچ نتیجه ای به تنهایی نداره و باید با بک لینک مناسب همراه باشه.

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
بهتره پول تو جیب این به اصطلاح سئو کارها نریزی ،یه قالب بهینه نصب کن+افزونه های آل این وان سئو و یه سایت مپ خوب بعدم نزدیک 300 تومن براش بک لینک بخر واسه همه این کلمات میایم صفحه اول.من خودم 700 تومن به افراد مختلف واسه سئو پول دادم هیچ کاری خاصی به جز نصب چندتا افزونه نکردن که اونم هیچ نتیجه ای به تنهایی نداره و باید با بک لینک مناسب همراه باشه.

سلام دوست عزیز نگرانی شما رو درک میکنم بله خیلی ها هستند بک لینک میخرند و هزینه را صرف بک لینک میکنن ولی باید به رزومه شخص و نوع تعهدات دقت کنید میتونم بپرسم کلمات شما چی بوده که به مشکل برخوردید؟

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
سلام دوست عزیز نگرانی شما رو درک میکنم بله خیلی ها هستند بک لینک میخرند و هزینه را صرف بک لینک میکنن ولی باید به رزومه شخص و نوع تعهدات دقت کنید میتونم بپرسم کلمات شما چی بوده که به مشکل برخوردید؟
مشکل من اینه که این افراد پول گرفتن اما خرج بک لینکم نکردن فقط دوتا افزونه نصب کردن میگن سایتت رو سئو کردیم ولی حالا خداروشکر خودم مسیر درستش پیدا کردم باید بک لینک خرید البته نه از هر جایی چون گوگل بک لینک الکی رو اسپم میکنه اگه میخوای واسه کلمه اس ام اس بک لینک بگیری برو توی یه سایت که ایندکس بالایی داره و در مورد اس ام اس هم قعالیت میکنه بک لینک بخر اینطوری گوگل هیچوقت اسپم نمیکنه سایتت رو چون میگه سایتت مرجع هست که سایتای مرتبط با اس ام اس بهت لینک دادن

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
اوکی بسیار عالی ولی کلمات را نگفتید

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
دوست عزیز سایت شما کمبود محتوا داره و تا محتوای خوب و قوی در سایت نداشته باشی هر چقدر هم بک لینک تهیه کنید باز نمی تونید به صفحات اول گوگل بیاید. ابتدا باید محتوای خوب و قوی روی اون کلمات کلیدی که قصد دارید بالا بیاید تولید کنید و همچنین با تولید بک لینک مناسب می تونید به صدر گوگل بیاید. خوشبختانه این کلید وازه ها همان طور که در گوگل وبمستر مشاهده کردم رقابت بالایی نداره و با تولید محتوای قوی با این کلید وازه ها و بک لینک مناسب می توانید برای مدت زیاد در صفحات اول موتور های جستجو باشید.

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
سلام اینها رو انجام بده سر دو یا سه هفته لینک اول هستی
قالبت بهینه شده باشه کوئری کمتر داشته باشه و درخواست های کمی ارسال بشه
عکس ها بهینه شود
فونت و اندازه مناسب رعایت کنید
ثبت در گوگل وبمستر
در قسمت هدر قالب کلمات کلیدی قرار بده
سعی کن اپدیت منظم روزانه 5 پست اختصاصی بدون پست کپی قرار بدی
باز هم تاکیید میکنم پست کپی اصلا نزن
افزونه های سئو نصب کن
بکلینک هدف مند و با رعایت قوانین و مقررات و متد های جدید
و خیلی از کارها ........................
اگر هم خواستی خودم واست انجام میدم با پول

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
سلام .سئو سازی سایت شما با قیمت توافقی و ارزان

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
مشکل من اینه که این افراد پول گرفتن اما خرج بک لینکم نکردن فقط دوتا افزونه نصب کردن میگن سایتت رو سئو کردیم ولی حالا خداروشکر خودم مسیر درستش پیدا کردم باید بک لینک خرید البته نه از هر جایی چون گوگل بک لینک الکی رو اسپم میکنه اگه میخوای واسه کلمه اس ام اس بک لینک بگیری برو توی یه سایت که ایندکس بالایی داره و در مورد اس ام اس هم قعالیت میکنه بک لینک بخر اینطوری گوگل هیچوقت اسپم نمیکنه سایتت رو چون میگه سایتت مرجع هست که سایتای مرتبط با اس ام اس بهت لینک دادن
البته فقط بکلینک نیست - بکلینک شما رو به نصف راه میرسونه که برای ادامه اون باید کارهای تخصصی تری انجام شود

ضمنا استارتر بهیچ وجه بدون اینکه نمونه کار موفقی از طرف بگیرید به کسی اعتماد نکنید
الان توی این تاپیک دارم پست فردی رو میبینم که به جرات میگم از روی پست هاش میشه فهمید از کفتر بیشتر از سئو سر در نمیاره اما به شما آفر داده ...
بنظر بنده در وهله اول یا خودتون با راهنمایی اساتید شروع کنید
و یا به افراد با لیاقت بسپارید که مثل این دوستمون نشید

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
دوست عزیز بک لینک زیاد موجب بلک شدن میشه

aitisraad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم یک وب سایت مشابه داشتم. کارم رو دادم دست یه شرکت که روی سئوش کار کردند. در مدت 60 روز اومدم صفحه اول گوگل. این هم لینک شرکشونه : http://www.isatise.com/

بالا