با سلام به دوستان گرامی. چند روز پیش گوشی فوقالعاده htc Sensation دستم اومد ، و پس از چند ساعت کار کردن با این گوشی به یک نکته ی قابل توجه رسیدم "صفحه ی نمایش گوشی زیادی سفید و روشن ، یا به اصطلاح Washed Out هست"!
برای این که مطمین بشم که واقعاً صفحه ی نمایش این گوشی مشکل رنگ بندی داره ، با کمک چندتا از دوستانم موفق شدم که صفحه ی نمایش این گوشی رو با 3 گوشی HTC Desire Z و Samsung Galaxy S Vibrant و iPhone 2g مقایسه کنم.
پس از انجام این آزمایش کاملاً مطمین شدم که برخلاف رزولوشن بالا (qHD) صفحه نمایش sensation ، از نظر رنگ بندی ، و بخصوص عمق رنگ مشکی ، بسیار ضعیف عمل میکند.
نتیجه ی آزمایش به صورت رتبه بندی :
1. Samsung Galaxy S Vibrant (با اقتدار تمام)
2. HTC Desire Z (با ترکیب رنگ بسیار خوب)
3. HTC Sensation (با اختلاف کم نسبت به آیفون 2)
4. iPhone 2g
قابل توجه دوستان که ، HTC Sensation چینی و تحت گارانتی و بیمه ی پارس کامتل
HTC Desire Z چینی و سفارش اروپا (ایتالیا)
Samsung Galaxy S Vibrant ساخت سامسونگ و سفارش T-Mobile آمریکا
iPhone 2g سفارش AT&T آمریکا بودند.
دیشب یه سرچ تو اینترنت کردم و متوجه شدم که خیلی ها متوجه این مشکل در سنسیشن شدند ، ولی دلیل این مشکل بالا بودن رزولوشن صفحه ی Sensation هست ، که به دلیل پخش شدن پیکسلها (Widespread) این قضیه پیش میاد.
از بقیه ی دوستانی که HTC Sensation دارند میخوام که نظرات و تجربیات خودشون رو در مورد گوشیشون بدن ، و اگر ممکنه یک عکس در حالت Maximum Brightness از صفحه ی گوشیشون ، و اگر شد یک عکس از صفحه ی گوشیشون در مقایسه با گوشی دیگه ، بندازند تا بتونیم در مورد صفحه ی گوشی صحبت کنیم.
از همگی ممنونم ، عکسهای این آزمایش رو به زودی اضافه میکنم. پیروز باشید
برای این که مطمین بشم که واقعاً صفحه ی نمایش این گوشی مشکل رنگ بندی داره ، با کمک چندتا از دوستانم موفق شدم که صفحه ی نمایش این گوشی رو با 3 گوشی HTC Desire Z و Samsung Galaxy S Vibrant و iPhone 2g مقایسه کنم.
پس از انجام این آزمایش کاملاً مطمین شدم که برخلاف رزولوشن بالا (qHD) صفحه نمایش sensation ، از نظر رنگ بندی ، و بخصوص عمق رنگ مشکی ، بسیار ضعیف عمل میکند.
نتیجه ی آزمایش به صورت رتبه بندی :
1. Samsung Galaxy S Vibrant (با اقتدار تمام)
2. HTC Desire Z (با ترکیب رنگ بسیار خوب)
3. HTC Sensation (با اختلاف کم نسبت به آیفون 2)
4. iPhone 2g
قابل توجه دوستان که ، HTC Sensation چینی و تحت گارانتی و بیمه ی پارس کامتل
HTC Desire Z چینی و سفارش اروپا (ایتالیا)
Samsung Galaxy S Vibrant ساخت سامسونگ و سفارش T-Mobile آمریکا
iPhone 2g سفارش AT&T آمریکا بودند.
دیشب یه سرچ تو اینترنت کردم و متوجه شدم که خیلی ها متوجه این مشکل در سنسیشن شدند ، ولی دلیل این مشکل بالا بودن رزولوشن صفحه ی Sensation هست ، که به دلیل پخش شدن پیکسلها (Widespread) این قضیه پیش میاد.
از بقیه ی دوستانی که HTC Sensation دارند میخوام که نظرات و تجربیات خودشون رو در مورد گوشیشون بدن ، و اگر ممکنه یک عکس در حالت Maximum Brightness از صفحه ی گوشیشون ، و اگر شد یک عکس از صفحه ی گوشیشون در مقایسه با گوشی دیگه ، بندازند تا بتونیم در مورد صفحه ی گوشی صحبت کنیم.
از همگی ممنونم ، عکسهای این آزمایش رو به زودی اضافه میکنم. پیروز باشید