• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صفحه ی نمایش HTC Sensation ، خیلی ضعیف یا خیلی روشن؟ مقایسه صفحه ی Htc Sensation با چند گوشی دیگر

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
با سلام به دوستان گرامی. چند روز پیش گوشی فوقالعاده htc Sensation دستم اومد ، و پس از چند ساعت کار کردن با این گوشی به یک نکته ی قابل توجه رسیدم "صفحه ی نمایش گوشی زیادی سفید و روشن ، یا به اصطلاح Washed Out هست"!

برای این که مطمین بشم که واقعاً صفحه ی نمایش این گوشی مشکل رنگ بندی داره ، با کمک چندتا از دوستانم موفق شدم که صفحه ی نمایش این گوشی رو با 3 گوشی HTC Desire Z و Samsung Galaxy S Vibrant و iPhone 2g مقایسه کنم.
پس از انجام این آزمایش کاملاً مطمین شدم که برخلاف رزولوشن بالا (qHD) صفحه نمایش sensation ، از نظر رنگ بندی ، و بخصوص عمق رنگ مشکی ، بسیار ضعیف عمل میکند.

نتیجه ی آزمایش به صورت رتبه بندی :

1. Samsung Galaxy S Vibrant (با اقتدار تمام)
2. HTC Desire Z (با ترکیب رنگ بسیار خوب)
3. HTC Sensation (با اختلاف کم نسبت به آیفون 2)
4. iPhone 2g

قابل توجه دوستان که ، HTC Sensation چینی و تحت گارانتی و بیمه ی پارس کامتل
HTC Desire Z چینی و سفارش اروپا (ایتالیا)
Samsung Galaxy S Vibrant ساخت سامسونگ و سفارش T-Mobile آمریکا
iPhone 2g سفارش AT&T آمریکا بودند.

دیشب یه سرچ تو اینترنت کردم و متوجه شدم که خیلی ها متوجه این مشکل در سنسیشن شدند ، ولی دلیل این مشکل بالا بودن رزولوشن صفحه ی Sensation هست ، که به دلیل پخش شدن پیکسلها (Widespread) این قضیه پیش میاد.

از بقیه ی دوستانی که HTC Sensation دارند میخوام که نظرات و تجربیات خودشون رو در مورد گوشیشون بدن ، و اگر ممکنه یک عکس در حالت Maximum Brightness از صفحه ی گوشیشون ، و اگر شد یک عکس از صفحه ی گوشیشون در مقایسه با گوشی دیگه ، بندازند تا بتونیم در مورد صفحه ی گوشی صحبت کنیم.

از همگی ممنونم ، عکسهای این آزمایش رو به زودی اضافه میکنم. پیروز باشید

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
12 ساعته تاپیم آنه کسی نظر نداده؟؟؟ آقا یه نظری ، یه ضد حالی ، یه نقدی چیزی بکنین ، نا سلامتی اسم خودتونو گذاشتین گوشی بازا!!!:happy:

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سنسیشن یکی از دوستام دستم بود ولی چون زیاد باهاش کار نکردم نمیتونم نظر بدم اگه دوباره دستم اومد عکس میگیرم از صفحه.

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
مشکل همینجاست. در مقایسه ی gsmarena صفحه ی sensation میشه گفت بهترین ترکیب رنگ رو داره. ولی در واقعیت به نظر میاد چندان جالب نیست. حالا نمیدونم این رطبی به چینی بودنش داره ، به سفارش خاورمیانه بودنش داره ، به پارس کامتل بودنش داره یا اصلاً کلاً مشکل داره. عکس ها رو به زودی آپ میکنم و قضاوت رو به عهده ی خودتون میزارم ، البته توی عکسها شاید اونقدر مشهود نباشه این معضل ولی تا یک حدی میشه روش حرف زد.

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
اینم از عکسها!

فایل های ضمیمه

• IMG_3943.JPG
    IMG_3943.JPG
    82.2 KB · نمایش ها: 51
  • IMG_3947.JPG
    IMG_3947.JPG
    58.3 KB · نمایش ها: 54
  • IMG_3948.JPG
    IMG_3948.JPG
    82.2 KB · نمایش ها: 48
  • IMG_3949.JPG
    IMG_3949.JPG
    61.3 KB · نمایش ها: 48
  • IMG_3950.JPG
    IMG_3950.JPG
    48 KB · نمایش ها: 48
  • IMG_3951.JPG
    IMG_3951.JPG
    82.7 KB · نمایش ها: 49

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
اینم چندتا عکس دو به دو ، تا اختلاف رنگها بهتر مشخص بشه.

فایل های ضمیمه

• IMG_3952.JPG
    IMG_3952.JPG
    67 KB · نمایش ها: 52
  • IMG_3954.JPG
    IMG_3954.JPG
    57.5 KB · نمایش ها: 47
  • IMG_3955.JPG
    IMG_3955.JPG
    76.9 KB · نمایش ها: 50
  • IMG_3956.JPG
    IMG_3956.JPG
    68.2 KB · نمایش ها: 46

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
تو عکسا تقریبا میشه گفت از روبرو htc ها بهتر نشون میدن ( دیزایر Z که خیلی از سنسیشن بهتر نشون میده ) و تو زاویه هم که بدون شک گالاکسی.
آخه یه مساله ای که هست amoled دو تا چیزش با lcd فرق میکنه که کلا بررسی و مقایسه بین این دو رو منتفی میکنه. یکی کنتراستش ( که برای lcd قابل اندازه گیریه ولی برای amoled بی نهایت در نظر گرفته میشه همیشه ) یکی هم نور سیاه ( که هرچی به صفر نزدیک تر باشه به سیاه واقعی نزدیک تره و واقعی تر و بهتره ) که باز هم تو lcd ها اندازه گیری میکننش ولی تو amoled همیشه صفر مطلقه. یعنی اگه یه صفحه سیاه بیاری تو گوشی گالاکسی . برایتنس صفحه رو صفر کنی هیچ کس متوجه نمیشه صفحه گوشی روشنه یا خاموش. و چون کنتراست هم بی نهایته اگه یه صفحه ای بیاری که بالاش سفید و پایینش مشکی باشه باز معلوم میشه که بالا روشنه ولی پایینو هیچ کس تشخیص نمیده که خاموشه یا روشن.
مشاهده پیوست 73348
پس کلا قضیه ی مقایسه با amoled که منتفیه. اما در مورد همون دو گوشی درسته فکر میکنم همون جریان معروف چین و تایوان.
در مورد P/N هم نمیدونم واقعا ولی به نظرم اگه یه htc رو تایوانیشو پیدا نکردی نخر.شایدم به قول خودت جریان سفارش ایران یا سفارش اروپا باشه ولی من به شخصه تا حالا بدی از گوشی تایوانی ندیدم. تا حالا هم گوشی چینی ندیدم.

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
تو عکسا تقریبا میشه گفت از روبرو htc ها بهتر نشون میدن ( دیزایر Z که خیلی از سنسیشن بهتر نشون میده ) و تو زاویه هم که بدون شک گالاکسی.
آخه یه مساله ای که هست amoled دو تا چیزش با lcd فرق میکنه که کلا بررسی و مقایسه بین این دو رو منتفی میکنه. یکی کنتراستش ( که برای lcd قابل اندازه گیریه ولی برای amoled بی نهایت در نظر گرفته میشه همیشه ) یکی هم نور سیاه ( که هرچی به صفر نزدیک تر باشه به سیاه واقعی نزدیک تره و واقعی تر و بهتره ) که باز هم تو lcd ها اندازه گیری میکننش ولی تو amoled همیشه صفر مطلقه. یعنی اگه یه صفحه سیاه بیاری تو گوشی گالاکسی . برایتنس صفحه رو صفر کنی هیچ کس متوجه نمیشه صفحه گوشی روشنه یا خاموش. و چون کنتراست هم بی نهایته اگه یه صفحه ای بیاری که بالاش سفید و پایینش مشکی باشه باز معلوم میشه که بالا روشنه ولی پایینو هیچ کس تشخیص نمیده که خاموشه یا روشن.
مشاهده پیوست 73348
پس کلا قضیه ی مقایسه با amoled که منتفیه. اما در مورد همون دو گوشی درسته فکر میکنم همون جریان معروف چین و تایوان.
در مورد P/N هم نمیدونم واقعا ولی به نظرم اگه یه htc رو تایوانیشو پیدا نکردی نخر.شایدم به قول خودت جریان سفارش ایران یا سفارش اروپا باشه ولی من به شخصه تا حالا بدی از گوشی تایوانی ندیدم. تا حالا هم گوشی چینی ندیدم.

گلکسی از همشون خیلی بهتر بود ، تو عکس یکم "اور سچوریت" شده وگرنه از نظر رندر و ترکیب رنگ (جدای رنگ مشکی حتی) عالی بود.

حرفت درسته ، ولی من به خاطر این با گلکسی مقایسه اش کردم چون 1. گلکسی 2 در دست نبود 2. با توجه به عکسهای gsmarena ، حتی با اینکه گلکسی 2 amoled هستش ولی بازم سنسیشن خیلی نزدیک بهش عمل میکنه و من انتظار نداشتم انقدر فاصله ی کیفیت داشته باشه

در مورد چینی و تایوانی و سفارش اینجا و اونجا واقعاً گیج شدم. اکثراً میگن فرقی ندارند ، ولی نمیدونم روی چه فاکتورایی میگن فرقی ندارند. مطمیناً توی موندگاری باید یکسان باشند ، ولی بعید میدونم توی کیفیت هم یکسان باشند.

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
مشاهده پیوست 73348

گلکسی از همشون خیلی بهتر بود ، تو عکس یکم "اور سچوریت" شده وگرنه از نظر رندر و ترکیب رنگ (جدای رنگ مشکی حتی) عالی بود.

حرفت درسته ، ولی من به خاطر این با گلکسی مقایسه اش کردم چون 1. گلکسی 2 در دست نبود 2. با توجه به عکسهای gsmarena ، حتی با اینکه گلکسی 2 amoled هستش ولی بازم سنسیشن خیلی نزدیک بهش عمل میکنه و من انتظار نداشتم انقدر فاصله ی کیفیت داشته باشه

در مورد چینی و تایوانی و سفارش اینجا و اونجا واقعاً گیج شدم. اکثراً میگن فرقی ندارند ، ولی نمیدونم روی چه فاکتورایی میگن فرقی ندارند. مطمیناً توی موندگاری باید یکسان باشند ، ولی بعید میدونم توی کیفیت هم یکسان باشند.

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان ، به نتایج جدیدی از صفحه ی نمایش sensation دست یافتم!:) گویا ، صفحه ی نمایش چینیها کنتراست بالاتر ، و روشنی بالاتری دارد ، ولی تایوانی ها وضوح بیشتری دارند. همچنین lcd سنسیشنهای تایوانی شارپ هست ، و مال چینیها سونی هست و اونطور که گفته شده ، تکنولوژی سوپر ال سی دی متعلق به سونیه.:eek:

بالا