• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صفر شدن رنک دامنه ها

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
سلام دوستان.
رنک تمامی دامنه ها صفر شدن.
تعداد اندکی هم که موندن احتمالا به زودی صفر میشه

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
منبع خبر؟

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
سلام دوستان.
رنک تمامی دامنه ها صفر شدن.
تعداد اندکی هم که موندن احتمالا به زودی صفر میشه
منم چک کردم رنک دامنه ها صفر شدن ولی منبع رسمی خبر کجاست؟

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
انقدر آپدیت نشد هیشکی حواسش نبود اصلا.

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
من سرچ کردم به یک فروم خارجی رسیدم:
http://www.blackhatworld.com/blackh...gle-page-ranking-pagerank-officialy-gone.html
آنجا نوشته شده که ظاهرا گوگل چند هفته پیش گفته که دیگر PR را به عموم نمایش نخواهد داد. بنابراین به نظر می رسد بطور رسمی PR به تاریخ پیوست و دوستان بک لینک فروش هم باید دنبال یک بهانه دیگر باشند برای فریب ما ها!

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
الان سه سالی میشه که پیج رنک دیگه هیچ ارزشی نداره.
پیج رنک همیشه ارزش داره گوگل دربرابر این پروژ اش هیچ غلطی نمیتونه بکنه جز اینکه دیگه به صورت عمومی رنک سایتی رو نشون نده.
یا اینکه اسمشو عوض کنه.
پاندا
خوک
گاو
میمون...

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
پیج رنک همیشه ارزش داره گوگل دربرابر این پروژ اش هیچ غلطی نمیتونه بکنه جز اینکه دیگه به صورت عمومی رنک سایتی رو نشون نده.
یا اینکه اسمشو عوض کنه.
پاندا
خوک
گاو
میمون...
همونطوری که گفتم که گوگل سه سال هست که پیج رنک و جمع کرده و معیارهای دیگه ای مثل پیج اتوریتی رو جایگزین کرده.

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
منم از دیشب متوجه صفر شدن رنکخا شدم ولی فکر کردم مشکل از افزونه کروم باشه چون هربار که فعال و غیرفعالش میکردم عین لامپ مهتابی رنکها بر میگشت! پس خبر صحت داره... قبلا شنیده بودم pr تا سال 2018 در انحصار گوگله پس چی شده؟

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
چیزی که این وسط ارزش نداره آتوریتی هست که هیچ گونه ارتباطی با ارزش گذاری های گوگل نداره
من نمیدونم بعضی از این بک لینک فروشها چرا خودشون رو به آتوریتی میچسبونن برای فروش بک لینک ها شون؟؟؟!!!

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
چیزی که این وسط ارزش نداره آتوریتی هست که هیچ گونه ارتباطی با ارزش گذاری های گوگل نداره
من نمیدونم بعضی از این بک لینک فروشها چرا خودشون رو به آتوریتی میچسبونن برای فروش بک لینک ها شون؟؟؟!!!
موافقم

Last edited:

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
http://www.prchecker.info/check_page_rank.php
من اینجا هر کدومو تست کردم رنکش بود , اختلال هستش یا ؟
پرشین تولز رنکش 5
این ساین یه سایت خیلی قدیمی برای چک کردن پیج رنک هستش که قشنگ یادمه چند سال پیش از این استفاده میکردم با همین قالب که تغییرشم ندادن
منم تو این سایت پیج رنک چندتا سایتو بررسی کردم ولی رنکارو درست نشون میداد !!!

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
منم دقیقا متوجه کش افزونه ها شدم.رنک سایتهای قدیمی رو نشون میده ولی رنک دامنه هایی که تازه سِت شده اند صفر نشون میده و قبلا تا مدتی n/a بودند.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
بله شایعاتی بود که گوگل الگریتم پنالتی پنگوئن رو کلیک زده هرچند فعلا گوگل نه تایید کرده نه تکذیب بلکه به شیوه خودش همه رو منتظر نگه داشته اما دیروز تلویحی اشاره داشته که چگونه تیم پنالتی اکشن اون ها منتظر فیدبک ها و نتایج اولیه برخورد با بلاگ ها هستش و حالا می بینیم که صفر شده رنک ها یکی از عوارض پنالتی تعغیر شکل یافته پنگوئن هست باز گوگل غافلگیرانه عمل کرد هفته پیش که نوعی پاندا رو اجرا کرد که برخلاف همیشه "اوت باند" لینک های سایت رو هم مشمول منوال اکشن کرد و حالا پنگوئن رو داریم که خصوصیات جدید از خودش به نمایش می گذاره
اما مهمترین بخشش اجرای همزمان الگریتم ها بطور همزمان در کل شبکه گوگل هست چیزی که مدت ها قبل قولش رو داده بود و انتقاداتی زیادی بهش وارد بود که بطور یکسان و یکنواخت پنالتی ها رو در سراسر جهان عملیاتی نمی کنه که گویا اینبار به شکل یکپارچه عمل کرد
نکته بعدی اینکه شکل پنالتی ها بطور جالبی تعغییر کرده بجای کل سایت اون بخشی رو که از نظر هوش مصنوعی مشکل ساز هست پنالتی می کنه اما با یک بازی سیاه بطور همزمان جلوی استریم ترافیک رو به مرور سد می کنه و سایت در یک بازه تدریجی به ایستایی میرسه و عملا
کارایی خودش رو از دست میده همونطور که در مورد پاندای هفته پپیش گفتم امیدوارم این پنگوئن بدون اینکه مشکلات جدی برای سایت های منطقه ما بوجود بیاره رد بشه و تاثیر کمی بزاره

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
رنک سایت های ما نیز تغییر نکرده! +3

akh75

Registered User
لایک‌ها
261
افزنه کروم از دیش همه رو صفر نشون میده حتی پی تی رو!
من فکر کردم افزونه مشکل داره:D

بالا