• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صلاح و مشورت در مورد خرید یک گوشی مشکوک

shamim98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
132
درود بر همگی و واقعا سپاسگذارم به خاطر اینکه وقتتون رو گذاشتین تا کمکی کنین. این کارتون قابل تقدیر هستش.
عزیزان ماجرا از اونجا شروع شد که تصمیم به خرید یک گوشی ایکسپریا زد کردیم .رفتیم سر قرار طرف اومد . گوشی رو برانداز کردیم مشکلی نبود . سیم کارت خود طرف هم تو گوشی بود و از همون به من زنگ زده بود. بعید میدونم دزدی بوده باشه. خلاصه همه نظر گوشی اوکی بود
رسیدیم به کارتن. وقتی کارتنش رو نشون داد دیدم که مقداری از برچسب سریال نامبر خوردگی داشت . و سریالش ناقص بود . جالبتر اینکه اون بقیه سریال نامبر هم که مونده بود هیچ همخونی با سریال خود گوشی نداشت. خلاصه اون بنده خدا قسم ایه و من انکار . اون قسم پیغمبر من انکار. سراخر قرار شد که ببره گوشی رو همونجایی که خریده و ازش فاکتور خرید بگیره و گفت که میگم که یک برچسب دیگه رو کارتنش بزنه با همین سریال خود گوشی!!!
خب سوالات من دقیقا جند خط اخر رو شامل میشه. اینکه ایا این گوشی ممکن ه موردی داشته باشه با توجه به اینکه خط خود طرف توی گوشی بود و چند روزی هم هست که تبلیغش رو تو سایت ایکس گذاشته . اینکه ایا میشه برچسب دیگه ای رو ی کارتن نامبرده چسبوند ؟ مجازه ؟ مشکلی ایجاد نمیکنه؟ ایا میشه با فاکتوری که ایشون از محل خریدشون تهیه میکنن اکتفا کرد؟ ایا موقع فروش گوشی برای بنده مشکلی ایچاد نمیکنه ؟
سوال اخر اینکه برفرض گوشی مشکلی نداشته باشه دزدی نباشه . ایا داشتن کارتنی به اون شکل تاثیری روی قیمت گوشی داره؟ از قیمتش کم میکنه؟
خیلی زیاد شد ولی باور کنین با این کار نه تنها به من بلکه ممکن ه به خیلی های دیگه هم کمک کنین که این هارو نمیدونن.
ممنونم و بازم تشکر میکنم از اینکه وقت با ارزشتون رو گذاشتین.

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
جعبه که باید سریال روش باشه برچسب کشکه! یه کپی کارت ملی و دست نوشته و امضا انگشت ازش بگیرید که در این تاریخ با این ایراد گوشی و به شما فروختن یه مبلغ منصفانه هم کم کنید از پول گوشی و تمام

shamim98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
132
خب دادا موضوع همینه دیگه . قیمت معمولا چند درصد باید کم بشه به خاطر این مورد؟

shamim98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
132
راستی اینو که گفتی برچسب کشکه خیلی برام عجیب شد. چونکه خب اصلا روی کارتن سریالی نبود که!! فقط یه برچسب بود که اونم نصفش رفته بود !!!!مطئنی که باید روی خود کارتن باشه نه رو برچسب روی کارتن؟

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
ببینید من جعبه گوشی مذکور رو از نزدیک ندیدم که به چه صورت هست اما گوشی های آیفون و گوشی های دیگه ای که داشتم سریال نامبر روی جعبه چاپ شده هست. وگرنه اگر اینجوری برچسبی بود که گوشی دزدی و به آنی میفروختن. عرض کردم شما به این چیزها دقت نکن. همون کپی کارت ملی و ضمانت کاملا کفایت میکنه. مثلا گوشی ۱ میلیونی ۱۰۰ تومن برا ایراد جعبه کم کنید برا شما خوبهه! اون بنده خدا شاید اعتراض کنه حالا بالا پایینش کنید.

shamim98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
132
ممنونم داداش. اره به نظرم برای کارتنش میشه 50 کم کرد کافیه . .
چون احتمال مشکل دار بودن گوشی خیلی ضعیفه . هم بنده خدا سیم کارتش توش بود . هم گفته که میره از مغازه ای که خرید ه فاکتور بگیره .
اوکی پس شما میفرمایین بخرمش. موقع فروش هم نهایت میگم کارتنش گم و گور شده دیگه . چون الان درواقع بدون کارتن هستش. دیگه . اخه بدبختی من از این میترسم یهو یکی بره یه کارتن با سریال نامبر درست کنه بیاد بگه این مال منه . خب کاری نداره دیگه . درست کردن یه کارتن و حک کردن سریال نامبر روش. چون بالخره اون طرفی که دارم ازش میخرمش خودش سریال نامبر گوشی رو داره . اگه بخاد مارموز بازی دربیاره میتونه برام بعدا این بامبول رو درست کنه؟

chichaks91

Registered User
لایک‌ها
663
slm.
tosiyeye man be shoma eineke nakharid
be dalile einke goshiei ke jabe nadashte bashe arzesh nadare mogheye forosham be hamin sadegi nist ke begin jabash gomogor shod va felano pesar ham foroshesh darde sare ham mikhore to sare mal shoma vaghan age ghaste kharide goshiro darin hamontor ke doostemon goft copy karte meli va ye dast khato emza asare angoshto azin chiza ama kholase donbale darde sar nagard ein momkene badha dastan beshe bekhatere 100 toman 200toman azin riska nakon age ham pafeshari be kharid ke dige hichi

بالا