• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی یک وبمستر !

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
قبلا یه تاپیک بود که دوستان از میز کارشون عکس میذاشتن ...
ولی یه چیز مهم تر از میز کار، صندلیه ! به هر حال وبمستر بودن نیازمند اینه که ساعت ها روی صندلی بشینید و اگر صندلی مناسبت نباشه عوارض ناخوشایندی در درازمدت داره.
(درسته این تاپیک مستقیما به کسب درآمد مربوط نمیشه ولی غیر مستقیم واقعا مربوطه، لطفا منتقل نکنید تاپیک رو)

خود من روی هر صندلی ای نمیتونم بشینم و صندلی قبلیم هم یه صندلی مدیریتی واقعا با کیفیت بود که بعد از 4 سال استفاده از کمر شکست ! الآن هم روی یه صندلی گردون معمولی میشینم و در به در دنبال یه چیز حرفه ای هستم ...

چند وقت پیش مطلبی در مورد یه استیشن کار خوندم که واقعا برام جالب بود.
عکس زیر رو ببینید :general208: :
focus1.jpg

یه تیمی به اسم آلتورک شروع به تولید این استیشن کرده که حالت های مختلفی داره و از طریق ریموت قابلیت سوییچ کردن بین این حالت ها رو داره ... بقیه تصاویر این استیشن رو میتونید تو سایت خودشون ببینید.
البته فعلا پیش فروش میکنن و قیمتش هم برای کسی که داره به ریال کار میکنه واقعا بالاست (5900$ که اگه پیش خرید کنید تا 3900$ پایین میاد)

آیا کسی تا حالا مشابه چنین چیزی رو تو ایران دیده؟ جایی رو سراغ داره که همچین چیزی بتونن تولید کنن (حتی سفارشی) شده بدون ریموت (تنظیم دستی) ... :(

در آخر، صندلی شما چیه؟ تولید شرکت خاصیه؟ روزی چند ساعت روش میشینید؟ راضی هستید؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
به نظرم صندلی که درست کردن خوب نیست اصلا از این حالت نشستن خوشم نمیاد. :general607:

:):confused::eek::oops::rolleyes:o_O:general107::general108::general109::general110::general111::general112::general205::general208::general209::general210::general211::general306::general312::general402::general405::general407:

L6349038915371.jpg

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
به نظرم صندلی که درست کردن خوب نیست اصلا از این حالت نشستن خوشم نمیاد. :general607:

:):confused::eek::oops::rolleyes:o_O:general107::general108::general109::general110::general111::general112::general205::general208::general209::general210::general211::general306::general312::general402::general405::general407:

L6349038915371.jpg
حالت اون صندلی که شما خوشت میاد رو هم میگیره عزیز ... ;)
من چون خودم همش تو این حالتم :general107:!!! این عکس رو گذاشتم.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
اتفاقا من تو این حالت گیج میزنم تمرکزمو از دست میدم
بهترین حالتی که من خودم همیشه ازش استفاده می‌کنم٬ نشستن و فرو رفتن توی مبل و لم دادن به حالت ۳۰ درجه و گذاشتن لپ تاپ توی بغلم.

amirhose.in

Registered User
لایک‌ها
31
اگر گودی کمر زیادی داری و می خوای راحت باشی بهترین صندلی نیلپر sm925 هست:
http://www.zanbil.ir/product/11928?model=18909

ولی اگر به دنبال تغییر حالات مختلف هستی و گودی کمر یذره کمتر برات اهمیت داره بهترین صندلی زیری هست:
http://www.zanbil.ir/product/11914?model=18823

ویدیو تغییر حالات sm910:
http://www.aparat.com/v/gG6K3

یه دو هفته ای هست دنبال صندلی های مدیریتی خوبی هستیم، بهترینش اینا بوده، البته از نظر سادگی و راحتی لیو ساده تره که خوده من ترجیح میدم.

پ.ن: پشتیبانی نیلپر فوق العاده بالاست، بعد از دو سال یا هر چن سال صندلی هرچیزیش بشه زنگ بزنی میان تو محل تعمیر میکنن، هیچ هزینه ای هم نمیگیرن.

صندلی های عادی ما 3 - 4 تاش به مشکل خورد زنگ زدیم اومدن و 20 هزار تومان به عنوان پاداش که می خواستم بدم، 10 دقیقه اصرار کردم و به هیچ وجه قبول نکرد و گفت ما وظیفمونه و پولی بگیریم خلافه قوانینمونه.

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
به جای این یه صندلی کامل ماساژور بگیرید قیمتش هم ارزونتر از این درمیاد از زندگی لذت ببرید
اینم حرفیه :general106:
اگر گودی کمر زیادی داری و می خوای راحت باشی بهترین صندلی نیلپر sm925 هست:
http://www.zanbil.ir/product/11928?model=18909

ولی اگر به دنبال تغییر حالات مختلف هستی و گودی کمر یذره کمتر برات اهمیت داره بهترین صندلی زیری هست:
http://www.zanbil.ir/product/11914?model=18823

ویدیو تغییر حالات sm910:
http://www.aparat.com/v/gG6K3

یه دو هفته ای هست دنبال صندلی های مدیریتی خوبی هستیم، بهترینش اینا بوده، البته از نظر سادگی و راحتی لیو ساده تره که خوده من ترجیح میدم.

پ.ن: پشتیبانی نیلپر فوق العاده بالاست، بعد از دو سال یا هر چن سال صندلی هرچیزیش بشه زنگ بزنی میان تو محل تعمیر میکنن، هیچ هزینه ای هم نمیگیرن.

صندلی های عادی ما 3 - 4 تاش به مشکل خورد زنگ زدیم اومدن و 20 هزار تومان به عنوان پاداش که می خواستم بدم، 10 دقیقه اصرار کردم و به هیچ وجه قبول نکرد و گفت ما وظیفمونه و پولی بگیریم خلافه قوانینمونه.
ظاهرا که با کیفیته ...
ولی میترسم از کمر بشکنن :D آخه مثل آدمیزاد نمیتونم بشینم پشت میز و حتما باید زوایه 45 درجه تکیه بدم و به صندلی فشار زیادی میاد.

صندلی یک وبمستر واقعی این شکلیه :D
مشاهده پیوست 921011
صندلی قبلی من هم به همین وضعیت دچار شد بدبخت :D

amirhose.in

Registered User
لایک‌ها
31
خوبیه برند نیلپر اینه که اگر از کمر یا هر جایی مشکلی براشون پیش بیاد بدون هیچ هزینه ای، میان در محل و تعمیر میکنن مثل روز اولش میشه.

• Like
Reactions: SNo

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
خوبیه برند نیلپر اینه که اگر از کمر یا هر جایی مشکلی براشون پیش بیاد بدون هیچ هزینه ای، میان در محل و تعمیر میکنن مثل روز اولش میشه.
اگر اینجوری که شما میگین باشه خوبه ... ممنون
کدوم تاپیک؟لینکشا میذارید؟
http://forum.persiantools.com/threads/فضاي-كار-وب-مستران-ايراني-به-چه-شكل-است.474997/

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

L6349038915371.jpg

این صندلی زانو رو داغون میکنه

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
به شخصه روی هر صندلی نشستم کمر درد میگیرم البته بعضی وقتا بدون اینکه حتی یک دقیقه بلند بشم حساب میکنم نزدیک 5 ساعت یکسره پشت میز نشستم و درگیر کار بودم
در طول روز حتی بعضی موقع ها به بیش از 16 ساعت هم رسیده از 24 ساعت پشت میزنشینیام
یه بالش کوچیک بچه گانه میزارم رو صندلی بعضی موقع ها یه مقدار کمک میکنه ولی بدیش اینه ارباب رجوع و مشتری بیاد دفتر بلند بشی جلوشون ضایع هست
صندلی های اداری مختلفی هم تست کردم هیچ کدوم راحت نبوده
اون طرح آرمانی هم که گفته شده بعید میدونم من یکی اونجا بتونم تمرکزم رو بدست بیارم

به شخصه همین الان همه دارم مینویسم نهایت کارهای ابتدایی مثل همین فروم یا چت یا کارهای خیلی ضروری رو حوصله ام میکشه و روی کارهای اصلی خودم اصلا نمیتونم تمرکز کنم و یا ایده ای دررابطه با کارم ذهنم نمیرسه بخاطر عدم تمرکز

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
من مدل خاصی که تو بازار باشه رو پیشنهاد نمیکنم ، اما چند نکته در مورد خرید صندلی اداری هست که اگر اونها رو لحاظ کنید ، خوبه.
اول چیز ارتفاع صندلی هست ، صندلی که میخواهید بخرید مطمئن بشید که ارتفاع اش قابل تنظیم هست ، از فروشنده ضمانت بگیرید که بعد از یک مدل جک اش خراب نشه (من خودم یک صندلی گرفتم ، سر یک سال نشده جک اش خراب شد !) ، موقع خرید تست کنید وقت روش میشینید صندلی لق نزنه (وقتی روش میشیند خودتون رو تکون بدید به سمت چپ و راست)
مورد دوم ، داشتن پشتی کمری هست ، اگر توجه کرده باشید ستون فقرات کمری پشت ، قسمت پایین یک منحنی به سمت داخل داره ،‌ توجه وقتی صندلی میگیرد اون قسمت رو یک قوس داشته باشه (بعضی صندلی ها میتونید اون قوس رو تنظیم کنید) ،‌ این رو هم بگم صندلی های بدون قوس کمری ، تو استفاده بلند مدت باعث خمیدگی کمر میشه و باعث فشار امدن به پایین ستون فقرات که خودش باعث کمر درد میشه.
مورد بعدی پشتی هست ، میگن باید به صورت استاندارد ارتفاع بین ۱۲ تا ۱۹ اینچ (۳۰ تا ۵۰ سانتی منر) داشته باشه و بهتره که ارتفاع و زاویه اش قابل تنظیم باشه ، این مورد هم اگر استاندارد نباشه باعث آسیب به ناحیه کمری میشه.
دیگه اینکه فضای داخلی صندلی رو هم باید طوری باشه خیلی راحت بشنید ، راستی اینم یاد رفت بگم جنس صندلی هم خیلی مهمه ، صندلی که از جنس پارچه باشه و قابلیت عبور هوا رو هم داشته باشه بهترین انتخابه.

تمام مواردی که گفتم رو این صندلی داره ، اما متاسفانه تو بازار ایران نیست (اگر باشه هم خیلی گرونه) ، سعی کنید از این صندلی به عنوان الگو برای خریدتون استفاده کنید.
http://www.hermanmiller.com/products/seating/performance-work-chairs/aeron-chairs.html

بالا