alireza sh
مدیر بازنشسته
لطفا هرگونه انتقاد و یا پیشنهادی را که نسبت به این بخش دارید در همین تاپیک بفرمایید
جالبه!
از سال 2007 زده شده این تاپیک یه پست هم نخورده :دی
حالا شما که کابر فعال این بخش هم هستی انتقادی ، پیشنهادی نداری؟
نیاز به یه تاپیک مهم جهت درخواست های طراحی قالب برای وردپرس
احساس میشه که تمام درخواست ها اونجا باشه و کسانی که کار طراحی انجام میدن بتون راحت با مشتریان در ارتباط باشن
هر روز تعدادی تاپیک در این مورد زده میشه ...
آیا تاپیکی برای سوالات و مشکلات عمومی با وردپرس وجود داره؟ میشه لینکشو بدید؟
الان من در مورد یک افزونه سوال دارم! باید کجا مطرح کنم؟
مرسی آقا جواددرود امیر خان گل،چون بخش تخصصی هست برای هر مشکل تاپیکی زده میشه که آرشیو بشه و بعدا مشکلی پیش اومد با جستجو بشه پیدا کرد،اگه سوالت ساده و عمومی هم هست تاپیک بزن شاید کسی باشه همین سوال شما براش خیلی سخت باشه.
به به عجب پیشنهاد خوبی
این بازارچه ای میشه
ولی به نظرم یه تاپیک باید باشه که که تاپیک های آموزشی لیست بشه تا همین اینا ادامه پیدا کنه و جدید هم زده بشه
درخواست طراحی و یا در خواست تغییرات و بهینه سازی و ..... خیلی زیاد مطرح میشه
همین باعث میشه تاپیک های اموزشی کمتر دیده بشه , ولی اگر یه تاپیک مرجع برای درخواست طراحی با هزینه باشه دیگه این اتفاق نمیفته
البته نظر من اینه بقیه دوستان هم بگن ببینیم پیشنهاد بهتری دارند یا نه ...
این میشه خلاف مرامنامه ولی میشه یه ریدایک لینک تاپیک گذاشت به بازارچه سرویس و مهم باشه اینجا
محتوای پست اول اون تاپیک بازارچه ای رو اینجا بزارید یا چیزایی که ذهنتون میرسه باید باشه شما و دوستان....به نظر من ریدایرکت هم کار خوبی هست
میشه تعدادی قوانین ساده هم گذاشت که کسی که درخواست طراحی داره , چه اطلاعاتی رو قرار بده که طراحان نخوان هی بپرسن مثلا بودجه تون چقدره و ...
یک مزیت دیگه ای هم که داره افرادی که تازه عضو میشن و کار طراحی انجام میدن دیگه نمیان تاپیک های درخواست طراحی قدیمی رو بالا بیارن
نوع درخواست :
طراحی پوسته , ویرایش پوسته , ساخت پلاگین , نصب و راه اندازی , بهینه سازی , تبدیل قالب به پوسته وردپرس
بودجه در نظر گرفته شده :
چون اولین سوال طراحان هست
زمان اجرای پروژه :
اینکه درخواست طراحی فوری هست یا عجله ای ندارید
اگر برای درخواست خود نمونه فارسی یا انگلیسی دارید قرار دهید تا درخواست مد نظر شما بهتر درک شود
به هیچ عنوان درخواست ریپ قالب را در این قسمت قرار ندهید
اینو صحبت کردم انجام شد اینجا مهم هست ولی اونجا نیازی نیست
http://forum.persiantools.com/t163742.html
دیگه ببخشید چون شما ممکنه کار تجاری کنید کپی رایت این متن رو رعایت نکردم در ضمن فعال شدن هم تبریک میگم