iranescence
Registered User
سلام
گویا قراره یک ETF پنج میلیونی اوایل شهریور ارائه بشه
نظرتون در موردش چیه
سه ماهه بازدش چقدره؟
گویا قراره یک ETF پنج میلیونی اوایل شهریور ارائه بشه
نظرتون در موردش چیه
سه ماهه بازدش چقدره؟
از سودش خبر نداریددبه توشه
قرار بود اواخر تیر یا اوایل مرداد عرضه بشه.حالا میگن شهریور!![]()
120 تا بازدید داشته این تاپیک ولی هیچکس نظر نداده
اول اینکه رقمش معلوم نیست که 5 میلیون باشه و اگر قبلش بلوکی بفروشن سهم کمتری به مردم میرسه.
دوم ینکه اگر صندوق اول رو نگرفتی این صندوق برات مناسب در میاد چون دولت 20% روش تخفیف میده به کسایی که قبلی رو نگرفتن.
سوم اینکه هیچکس خبر نداره سودش چقدر خواهد بود چون هیچکس از فردای بورس خبر نداره و مثل بانک نیست که درصد مشخصی داشته باشه.
چهارم اینکه اگرچه ملاک دقیقی نیست ولی به طور نسبی میشه صندوق 1 رو جهت مقایسه مرور کرد. هرکی صندوق دارا یکم رو 2 میلیون خریده الان پولش شده 4.6 میلیون. البته تا 6.8 میلیون هم رفته بود ولی اومد پایین. یعنی به عبارتی صندوق دارا یکم در 90 روز 133% سود داده. دقیق یادم نیست چه تاریخی اسم نوشتیم ولی ملاک رو نیمه اردیبهشت گرفتم. حالا مرور میکنیم بر اینکه خود 5 سهم داخل این صندوق در 90 روز گذشته چقدر سود دادند:
وبصادر | قیمت 15 اردیبهشت: 169 | قیمت روز: 416 | سود: 146%
وبملت | قیمت 15 اردیبهشت: 1728 | قیمت روز: 2716 | سود: 57%
وتجارت | قیمت 15 اردیبهشت: 164 | قیمت روز: 385 | سود: 134%
البرز | قیمت 15 اردیبهشت: 1208 | قیمت روز: 2300 | سود: 90%
اتکام | قیمت 15 اردیبهشت: 866 | قیمت روز: 1022 | سود: 18%
پنجم اینکه این حساب و کتاب رو نمیشه لزوما برای صندوق 2 هم به همین شکل متصور بود. البته هرکس برای هر سهمی تارگت عددی بده صرفا تخیل خودش رو گفته. منم تخیل خودم رو میگم. شپنا شتران شبندر شبریز در پایان سال 99 زیر 12 هزار تومان نخواهند بود. یعنی از نظر من، که صرفا برداشت من آمیخته با تخیل هست، این 4 سهم در افتضاح ترین حالت 140% سود در 7 ماه و نیم باقیمانده امسال خواهند داد. حالا سوال اصلی اینه که اگر کسی بخواد سرمایه محدودی بگذاره روی پالایشی ها، خرید صندوق بهتره یا خود سهم ها؟ پاسخ مشخصی نداره ولی تجربه قبلی میگه دولت از لحظه پایان اسم نویسی صندوق دوم تا لحظه آزادسازی این صندوق به مدت 1 ماه این 4 سهم رو مجدد باد خواهد کرد و قیمتشون رو بالا خواهد برد. در نتیجه چه صندوق و چه خود سهم ها هر دو احتمالا منفعتی قابل قبول در کوتاه مدت خواهند داشت. تنها نگرانی موجود اینه که تجربه تلخ دارا یکم در بازگشایی اینجا هم تکرار بشه. صندوق اول پس از بازگشایی با نرخ های غیر منطقی فروش رفت و برخی در محدوده 34 هزار تومن خریداری کردن و بعدا قیمتش تا 22 هزار تومن هم پایین اومد. چون مردم این تجربه رو دارن، صندوق دوم رو در موقع بازگشایی به قیمت بالا نخواهند خرید. اگر منطقی باشی و به سود 100% در میان مدت قانع، این صندوق رو خریداری کن. مجدد میگم همه اینها اما و اگر و احتمال هست.
اول اینکه رقمش معلوم نیست که 5 میلیون باشه و اگر قبلش بلوکی بفروشن سهم کمتری به مردم میرسه.
دوم ینکه اگر صندوق اول رو نگرفتی این صندوق برات مناسب در میاد چون دولت 20% روش تخفیف میده به کسایی که قبلی رو نگرفتن.
سوم اینکه هیچکس خبر نداره سودش چقدر خواهد بود چون هیچکس از فردای بورس خبر نداره و مثل بانک نیست که درصد مشخصی داشته باشه.
چهارم اینکه اگرچه ملاک دقیقی نیست ولی به طور نسبی میشه صندوق 1 رو جهت مقایسه مرور کرد. هرکی صندوق دارا یکم رو 2 میلیون خریده الان پولش شده 4.6 میلیون. البته تا 6.8 میلیون هم رفته بود ولی اومد پایین. یعنی به عبارتی صندوق دارا یکم در 90 روز 133% سود داده. دقیق یادم نیست چه تاریخی اسم نوشتیم ولی ملاک رو نیمه اردیبهشت گرفتم. حالا مرور میکنیم بر اینکه خود 5 سهم داخل این صندوق در 90 روز گذشته چقدر سود دادند:
وبصادر | قیمت 15 اردیبهشت: 169 | قیمت روز: 416 | سود: 146%
وبملت | قیمت 15 اردیبهشت: 1728 | قیمت روز: 2716 | سود: 57%
وتجارت | قیمت 15 اردیبهشت: 164 | قیمت روز: 385 | سود: 134%
البرز | قیمت 15 اردیبهشت: 1208 | قیمت روز: 2300 | سود: 90%
اتکام | قیمت 15 اردیبهشت: 866 | قیمت روز: 1022 | سود: 18%
پنجم اینکه این حساب و کتاب رو نمیشه لزوما برای صندوق 2 هم به همین شکل متصور بود. البته هرکس برای هر سهمی تارگت عددی بده صرفا تخیل خودش رو گفته. منم تخیل خودم رو میگم. شپنا شتران شبندر شبریز در پایان سال 99 زیر 12 هزار تومان نخواهند بود. یعنی از نظر من، که صرفا برداشت من آمیخته با تخیل هست، این 4 سهم در افتضاح ترین حالت 140% سود در 7 ماه و نیم باقیمانده امسال خواهند داد. حالا سوال اصلی اینه که اگر کسی بخواد سرمایه محدودی بگذاره روی پالایشی ها، خرید صندوق بهتره یا خود سهم ها؟ پاسخ مشخصی نداره ولی تجربه قبلی میگه دولت از لحظه پایان اسم نویسی صندوق دوم تا لحظه آزادسازی این صندوق به مدت 1 ماه این 4 سهم رو مجدد باد خواهد کرد و قیمتشون رو بالا خواهد برد. در نتیجه چه صندوق و چه خود سهم ها هر دو احتمالا منفعتی قابل قبول در کوتاه مدت خواهند داشت. تنها نگرانی موجود اینه که تجربه تلخ دارا یکم در بازگشایی اینجا هم تکرار بشه. صندوق اول پس از بازگشایی با نرخ های غیر منطقی فروش رفت و برخی در محدوده 34 هزار تومن خریداری کردن و بعدا قیمتش تا 22 هزار تومن هم پایین اومد. چون مردم این تجربه رو دارن، صندوق دوم رو در موقع بازگشایی به قیمت بالا نخواهند خرید. اگر منطقی باشی و به سود 100% در میان مدت قانع، این صندوق رو خریداری کن. مجدد میگم همه اینها اما و اگر و احتمال هست.
خود همین موضوع بیانگر خیلی چیزاست :دی
اتفاقا به نظرم etf ها خیلی خوب میتونه سود بده در مدت 3 ماهه
حالا به اینکه اساس کارش چیه کار ندارم
ملاک و معیار شما برای هدف 14 هزاری چیست ؟ لطفا باز تر مطرح کنید
من خودم حساب کردم 10 تا کد بورسی برای خانوادم و اطرافیان دارم
با توجه به گفتهی شما و احتمالات سود 100 درصدی با بازدهی 6 ماهه به نظرم قابل قبوله!
من خودم میخواستم صندوق دارادوم بگیرم.چرا باید صندوق بخریم بعد با التماس و سی درصد زیر NAV بفروشم؟مثل دارا یکم
چه جذابیتی داره ؟ تخفیف؟ پس موقع فروش که باید سی درصد زیر ناو بدی اونوقت فکرشو کردین؟ تازه اگر اوضاعش از دارا یکم بدتر نشه.
خوب همین الان بجای صندوق سهامای توی صندوقو مستقیم میگیریم ۴ تا ۲۵ درصد از هرکدوم
من حرفتو قبول دارممن خودم میخواستم صندوق دارادوم بگیرم.چرا باید صندوق بخریم بعد با التماس و سی درصد زیر NAV بفروشم؟مثل دارا یکم
چه جذابیتی داره ؟ تخفیف؟ پس موقع فروش که باید سی درصد زیر ناو بدی اونوقت فکرشو کردین؟ تازه اگر اوضاعش از دارا یکم بدتر نشه.
خوب همین الان بجای صندوق سهامای توی صندوقو مستقیم میگیریم ۴ تا ۲۵ درصد از هرکدوم.تخفیف هم نمیخوایم.شش ماه بعد قطعا اینا برن بالا صندوق میره بالا ولی باز زیر ناو معامله میشه صندوق ولی سهم ها خیر. بیان پایین صندوق میاد پایین و باز هم زیر ناو معامله میشه صندوق.
بیشتر برای بللللللللللللللللند مدت خوبه نه برای بلند مدت
نظر شما چیه دوستان؟
تازه خریدارش کیه اون وقت ؟ خوب هرکی که بخواد همین الان میخره دیگه برای خودش و خانوادش .چرا بعدا بیاد از من بخره گرون تر؟
اینم مثل ماشین ثبتنامیه.هرکی بخواد ترجیح میده ثبت نام کنه و بخره پس چرا دیگه بیاد از من بخره.تازه قرعه کشی و .... هم که نداره
Sent from my SM-A507FN using Tapatalk
دبه توشه
قرار بود اواخر تیر یا اوایل مرداد عرضه بشه.حالا میگن شهریور!![]()
نگفتم دبه توشه.دیدی حالالغو شد
نگفتم دبه توشه.دیدی حالا![]()