قيمت كمان رايانه تهران توي سايتش 145ـه. من به زور تخفيف و چونه از اينجا (اصفهان) 155 گرفتم كه نسبتا خوبه به نظر خودم. با گارانتي ايران رهجو.
اينم Review من:
يه دونه باتري نيمقلمي نيكلمتالهيدريد داره كه با USB شارژ ميشه. البته بايد تو تنظيماتش USB Chargingش را فعال كنيد. كانكتور USB هم به صورت كشويي با يه دكمه مياد بيرون (مثل فلشهاي ADATA) ؛ براي تسهيل در اتصال يه كابل USB كوتاه هم داره. در مورد اين ريكوردر تنها چيزي كه نگرانم ميكنه همين كشويي بودن USB هستش كه ميترسم خراب شه زود.
اسپيكرش كيفيت متوسطي داره و مونو هستش. كيفيت واقعي صداش با هدفونش ميشه شنيد. دستگاه سبك و خوش دسته. من رنگ نقرهايش را گرفتم. صدا را كاملا استريو ضبط ميكنه و موقع گوش دادن ميتونه حتي حركت صدا را توي 360 درجه حس كني!
راديو FM هم داره البته با استفاده از هدستش به عنوان آنتن كه اونم كيفيت خوبي داره. اگه هدست (آنتن) را وصل نكنم فقط خشخش ميكنه. ميشه صداي راديو را ضبط كرد يا روي اسپيكر سوئيچ كرد.
براي Mp3 الان تستش كردم. هم با earphone خودش، هم با Creative 630i و با يه earphone معمولي 5 تومني. پخش موسيقيش دلچسب نيست. حتي در قسمت Effects كه يعني اكولايزرشه مثلا، روي Pop گذاشتم ولي خيلي فرقي نكرد. در اين مورد موبايل بهتره
قابليت شناسايي ID Tag و اسم آهنگ و اينا را نداره؛ فقط اسم خواننده را ميتونه نشون بده. ميشه گفت براي اينكار ساخته نشده.
قابليت LINE IN را هم كابل يا ميكروفن نداشتم تست نكردم. ولي موقعي كه ميخواي فيش را بهش وصل كني خودش منو مياره كه ورودي را انتخاب كن (ميخواستم 630i را بكنم توش كه نرفت!
)
VORهم داره براي ضبط اتوماتيك. كه سكوت را ضبط نكنه.
يه LED سه رنگ داره (قرمز-نارنجي-سبز) كه ميشه براي جلبتوجه نكردن از توي تنظيمات خاموشش كرد. مثل بقيه پلير/ريكوردها دكمه Hold داره كه خب خيلي بدردميخوره. صفحهش هم بكلايت با نور سبز داره كه اونم ميشه از تنظيمات خاموشش كرد.
يه كيف مشكي تپلمپل داره كه وقتي ريكوردر را توش ميذاري، جفت ميكروفونهاش بيرون ميمونه براي ضبط!
دو تا جاي بند دستي، يكي بالا و يكي بغلش پايين داره. (جزو وسايلش بند نبود)
از موقعي كه دستگاه را روشن ميكني تا موقعي كه آماده به ضبط بشه حدود 6-5 ثانيه طول ميكشه. موقعي هم كه از USB جدا ميشه براي ايندكس شدن چند ثانيه طولش ميده و مينويسه Accessing.
فايل تست صدا به حجم 1.5 مگابايت. با اين توضيح كه اين صدا در يك پاساژ شلوغ ضبط شده و صداي ماشين ها و همهمه هم وجود داره.
http://rapidshare.com/files/420735714/090101_001.mp3.html
سري PX هم بود كه خيلي ارزونتر بود ولي به نظرم چيز مناسبي نيومد. ميكرفونش مونو بود (تك ميكروفون) و فقط مدل 2گيگش را داشت. البته ميكروفن استريوش با سيم بهش وصل ميشد كه چيز ضايعي بود. 2تا باتري هم ميخورد و با USB شارژ نميشد انگار. صفحهاش هم Dot Matrix نبود كه البته چيز خيلي مهمي نيست. تك رنگ مشكي كه اثر انگشت هم خيلي روش ميموند و ظاهر چيپي هم داشت.
سري حرفهاي SX هم بود كه از ابتدا مد نظرم بود. اندازهش خيلي بزرگ (دراز) بود و ميگفت سري حرفهاي هستش. 3ميكروفونه و كلي امكانات و تنظيمات خفن كه من نه بلد بودم و نه به دردم ميخورد. با توجه به ظاهر خفن و اندازهش هم چيزي نبود كه توي دانشگاه قابل استفاده باشه. خيلي جلب توجه ميكرد. اينم 2تا باتري ميخورد. يه رابط براي ضبط صداي تلفن هم داشت كه البته براي سريهاي ديگه ميشه جدا تهيه كرد. قيمتش هم نسبتا قابل توجه بود! 200 و خوردهاي!!