باید یه محدوده را از ورود گربه محافظت کنم, بهترین راهکار چی هست؟ گربه از چی بدش میاد از چی ترس داره؟
Business plan کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت کاربر فعال تاریخ عضویت 30 سپتامبر 2015 نوشتهها 10,793 لایکها 14,226 محل سکونت ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ 27 ژانویه 2018 #1 باید یه محدوده را از ورود گربه محافظت کنم, بهترین راهکار چی هست؟ گربه از چی بدش میاد از چی ترس داره؟
D deremel400 Registered User تاریخ عضویت 26 آپریل 2009 نوشتهها 4,466 لایکها 3,760 31 ژانویه 2018 #2 به نقل از Business plan : باید یه محدوده را از ورود گربه محافظت کنم, بهترین راهکار چی هست؟ گربه از چی بدش میاد از چی ترس داره؟ کلیک کنید تا بازشود... گربه از آب بدش میاد شلنگ آبیاری قطره ای بکش دور محوطه سنسور هم بگذار همین که گربه نزدیک شد آب بپاشه دستگاه دور کننده گربه و سگ و....هم هست با ایجاد فرکانس خاصی گربه را فراری میده سرچ کنی دستگاهاش میاد .
به نقل از Business plan : باید یه محدوده را از ورود گربه محافظت کنم, بهترین راهکار چی هست؟ گربه از چی بدش میاد از چی ترس داره؟ کلیک کنید تا بازشود... گربه از آب بدش میاد شلنگ آبیاری قطره ای بکش دور محوطه سنسور هم بگذار همین که گربه نزدیک شد آب بپاشه دستگاه دور کننده گربه و سگ و....هم هست با ایجاد فرکانس خاصی گربه را فراری میده سرچ کنی دستگاهاش میاد .
marandy کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 23 فوریه 2018 نوشتهها 62 لایکها 69 سن 36 27 فوریه 2018 #3 سلام چقدر جالبه این سنسور تا به حال نشنیده بودم در موردش .....