• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ضعيف بودن بلندگوي لپ تاپ

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به برو بچ با حال پي تي :happy:
سه تا سئوال دارم در مورد بلندگوي لپ تاپ مدل sony vgn-c13 و ممنون ميشم اگه جواب بدين
1- آيا صداي بلندگوي اين لپ تاپ به طور معمول ضعيف است يا گوش من سنگين شده؟ :blink:
2- يه بلندگوي قابل حمل جمع و جور مناسب تو چه رنج قيمتي هست ؟ (در تهران يا شيراز) (اگه امكانش هست مدل يا لينك و قيمت بدين)
3- آيا امكان تقويت بلندگوي لپ تاپ هست؟(سخت افزاري يا نرم افزاري يا تميز افزاري :rolleyes: يا... )
4- آيا من زياد سئوال كردم؟ :cool:
با تشكر از همگي :p

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر مي ياد سئوالم ..... :blink:

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به برو بچ با حال پي تي :happy:
سه تا سئوال دارم در مورد بلندگوي لپ تاپ مدل sony vgn-c13 و ممنون ميشم اگه جواب بدين
1- آيا صداي بلندگوي اين لپ تاپ به طور معمول ضعيف است يا گوش من سنگين شده؟ :blink:
2- يه بلندگوي قابل حمل جمع و جور مناسب تو چه رنج قيمتي هست ؟ (در تهران يا شيراز) (اگه امكانش هست مدل يا لينك و قيمت بدين)
3- آيا امكان تقويت بلندگوي لپ تاپ هست؟(سخت افزاري يا نرم افزاري يا تميز افزاري :rolleyes: يا... )
4- آيا من زياد سئوال كردم؟ :cool:
با تشكر از همگي :p

سلام دوست عزيز
سوال اول شما را من باهاش كار نكردم ولي سوال دوم يكسري بلندگوهاي با مارك سامسونگ و اديفاير و غيره كه 2 تكه هستند موجود است كه كيفيت صداي متوسطي دارند و فكر مي كنم بدرد شما بخورد و رنج قيمت ن زير 15 هزار تومان است اما با ماركهاي معروف مثل تارگوس يا غيره هم چيزهايي پيدا مي شود در مورد سوال سوم امكان خاصي غير از غبا روبي از طريق هوا و با احتياط راه خاصي موجود نمي باشد.
در مورد سوال چهارم بله :D
:specool:

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
صدای لپ تاپ ها عمدا پایین طراحی شده است !

بالا